(08.02.2012.) VfB Stuttgart -:- FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (08.02.2012.) VfB Stuttgart -:- FC Bayern München

PostPostao/la CroCHEF » 08 vel 2012, 22:53

tesko, neda nijedan flash downloader
jedino kad bi stranicu snimo s frapsom pa rezao ... probat cu jedan dan

btw. Gadno je izgledala Svinjina druga ozljeda

i steta sto nijedan udarac Kroosa nije usao
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 08 vel 2012, 23:30

Haris napisao:Ma ja sad ćemo se mi jebat sami u mozak sa Müllerom i gurat ga na silu dok jednog dana ne zaluta neki njegov šlampavi gol da bismo svi onda presretno uzviknuli "vratio se!". :roll:

:mrgreen: :mrgreen:
FCB m@niac napisao:Mulac van pod hitno.... :neee:

Psssst!
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la cruz » 08 vel 2012, 23:42

ne mora Mulac ni zabijati ako će ovako pripremati :roll:
meni je izuzetno drago što je vraćen na poziciju na kojoj igra najbolje!
momak je trčao ko luđak (baš me zanima kilometraža) i stvarao pritisak
u obrani presjekao barem 4-5 napada što naravno slabo iko primjeti ;)

ali ovo je pobjeda ekipe

stuttgart je odigrao bruka partiju, pred svojom publikom.. s onakvim veznim redom ja bi ih samo tako šutno na abstiegsplatz!

heynckes dobro kenja sa onim zamjenama, ali ipak je ovo i njegova pobjeda, jer:
1.) jer je dovoljno hrabar da robbena (zdravog i spremnog) uopće ne uvodi, kako je njegov način igre štetio igri ekipe u zadnja 2-3 mjeseca

2.) jer je ekipa pokazala MUDA 8-) i hladnokrvnost u obrambenim zadatKima

Ribery je odigrao vrlo dobro, zabio, proigravao, trudio se nema šta, ali je postao toliko bahat da je to već pomalo iritantno...

na kraju, Sexsteiger :( nadam se da nije ništa popucalo, ako je istegnuće ili ako je samo "nabijeno" onda će se u toku od 10ak dana vratiti
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 vel 2012, 23:56

Slažem se jer ribery mi ide na kurac bahat je do bola,simulira ko zadnji cigan i to glupo i još kod izlaza nije pozdravio juppa a može ti biti deda i trener ti je pa malo poštovanja ciganu mali(jbg nemreš pobjeći od kud si rođen :mrgreen: ),kroos je bar lupal po golu i svi su djelovali kao ekipa a to je bitno..ako nekog treba izdvojit to je odlična partija gustava :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 09 vel 2012, 00:08

doro napisao:ako nekog treba izdvojit to je odlična partija gustava :bravo:

je je, slažem se, zaboravih napisati
sigurna partija, pokazao koliko može pomoći ekipi, a i duge lopte su mu u trepavicu, svaka.. :bravo:

čitam sad komentare po ovim švapskim vijestima od Bayernovih fanova, ljudi brate pretjeruju.. slažem se da je vrijeme da se Robbena malo izbaci iz ekipe, ali to se već razvezalo kako ga treba prodati na ljeto, kako se ne bi trebalo produživati ugovor, kako je bolje da je na klupi, duže će ostati neozljeđen, itd.
kad neko brate nema mjere onda nema mjere
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 09 vel 2012, 00:31

Dobili smo, vrlo dobra partija Bayerna(barem po mom viđenju). Nismo dobili gol, ogroman plus što ja strašno volim.

Sve u svemu, s ovom pobjedom bi trebali nastaviti tražiti stari ritam i daleko bolje igre. Za Schweinija stvarno katastrofa, baš je to gaženje bilo odvratno za gledati. Valjda neće dugo izbivati s terena, jer zbilja oko njega moramo graditi stabilnost, balans između napada i obrane.

Luiz Gustavo odličan, nije taj čovjek zabadava došao. Ima on kvalitetu za naš klub, možda nije briljirao u 1. dijelu polusezone, ali bio nam je veliko pojačanje koje se odmah pokazalo dobrim prije god. dana. ;)

Može i bit će bolje. Mi smo Bayern! cool0044
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 09 vel 2012, 00:32

Sigurna pobjeda i odlična partija Mullera i Gustava posebno raduju. Jupp je večeras promiješao ekipu na način kako nas je većina želila. Muller je večeras bio sjajan asistent, a nadam se da će uskoro počet i zabijat. Ali njegova trka i trud su uvijek jako bitni, zato ja njega tako volim i zato on puno ovoj ekipi znači. Boateng je sjajan opet na toj poziciji stopera, kupi sve te lopte, izbija, raščiščava. Sad treba i u prvenstvu zaredat dobru seriju i čelna pozicija na tabeli je uskoro opet naša ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 09 vel 2012, 00:40

Ne izgleda mi kod Bastija kao neka laksa povreda. :( Daj Boze da grijesim. Ne znam je li bilo namjere, ali nas bivsi igrac ga je bas momacki nagazio. Robbenu se "prijetilo" sa strane, radi zadnjeg kartona kojeg je Molinaro dobio, to je bio razlog vise da se on "postedi".
Meni je tekma bila jako dobra i sasvim sam zadovoljan sa prikazanim. O samim detaljima ne bih vise.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 09 vel 2012, 12:48

Ipak će biti nešto duža pauza... Pitanje što i kako dalje kad smo opet ostali bez generala sredine terena. Kako posložiti momčad bez tog faktora, a da nam rezultati i igra budu u najboljem redu? Da li igrati sa Tymom i Gustavom? Meni baš i ne izgleda nešto sjajno ta opcija. Možda Olića isto utjerati iza Gomeza da igra, a onda opet Kroos mora bliže našem golu...

Zato nam služe igrači poput Alabe, Pranjića i Cana, a ispada da nitko nije zadovoljan s njima kao zamjenama za Bastiana. Nisu njegova kvaliteta, no opet nekad stječem dojam da nisu uopće poželjni i onda se od toga napravi ogromni problem i drama. :?

Bit će zanimljivo vidjeti momčad koja će istčati u subotu. Btw, Boateng na stoperu. :bravo: :bravo:

No opet ćemo morati trpiti van Buytena na stoperu iz ne znam kojih razloga(samo meni ne zbog onog oko visine bekova, već xy nekih n-tih).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 vel 2012, 15:55

Alaba ga treba mjenjat a iza maloga gustavo jer je kreativniji od tyme
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012