Postao/la Red passion » 20 stu 2013, 00:23
CroCHEF napisao:Murta napisao:Već je glasanje za zlatnu loptu završeno.
nazalost fifa je ipak produzila glasanje i svi mogu ispravit glasove
https://twitter.com/tancredipalmeri/status/402929372501250048
Sprdačina od nagrade i službeno postala.
Mi smo odigrali jednu od najboljih utakmica zadnjih nekoliko godina. Gotovo smo s igračem manje razvalili s 4-5 pogodaka Island.
Niko Kovač - što ti je čovjek... A ne tu neki čobani iz sklopa Titoslavije, kič, arogancija, nošalancija, primitivizam nogometni i kulturni, neznanje... Sve ono što je orgijalo terenom dolaskom Štimca.
Čovjek je u 2 utakmice uspio dignuti ekipu sa -200% na 0%. Primjer pravog Hrvata - skroman, marljiv, radišan, kulturan, autoritativan, odlučan, vizionar. Sve ono što većina naših ljudi nije. Sviđa mi se Kovač i pogreška definitivno nije što smo ga stavili, makar kao učitelja za životnu školu i radne navike i da se određeni šljam pomete iz ekipe.
Dokopali se preko jednog Islanda tog Brasila i sad se može otići nešto odigrati, vidjeti predivnog živućeg kontinenta, popušiti sve utakmice i zadovoljno se vratiti iz tih krajeva pa onda na ozbiljan, krvav i dugoročan posao spasa nogometa.
Perišić nakon ove utakmice može zaboraviti prvu postavu, lik je propao žešće. Kad sam gledao kako puca onu 200% šansu za gol, bolje da ga nema.
Kovačić u stilu najvećih igrača napravio nezapamćeni potez u repki, kad ono na kraju HNL.

Rebić također.

Bem ti državu, narod i naš nogomet...
Mitroglu opet buši.

Grci u svom stilu na SP, kakvi kraljevi. Uz toliki kaos i neviđenu depresiju u državi imaju karakter za otići na turnire.