Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)

PostPostao/la TiLe » 23 lip 2014, 00:54

Gana je opet u igri :cool:

Nadam se da Klinsi i Low neće odigrati kurvanjski x na kraju.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 23 lip 2014, 00:54

O jebem ih smotane, mogli su ove ogavne Portugalce već danas poslat kući. smile44

Portugal ima -4 gol razliku tako da svakako otpadaju, nadajmo se jednom lijepom X-u Švaba i Amera. :D
Zadnja izmjena: The Scarface; 23 lip 2014, 00:56; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 23 lip 2014, 00:56

The Scarface napisao:O jebem ih smotane, mogli su ove ogavne Portugalce već danas poslat kući. smile44

A eto kao imaju šanse protiv Gane.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 23 lip 2014, 01:04

Ovo je uvjerljivo najbolja grupa na SPu :D

https://twitter.com/GaryLineker/status/480857402942955521

:D :D

https://twitter.com/fmuamba/status/480859354867187713

https://twitter.com/MikeTyson/status/480858207380701184

:lol: :hehe:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 23 lip 2014, 08:23

Bit će 2-2.

A ovo je danas SAD trebo dobit s 2 razlike minimalno, da je pravde...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 lip 2014, 08:49

Nisam bez veze pito dal ste oduševljeni Njemačkom igrom protiv Portugala.

Low opet radi istu grešku kao 2010. Ponavlja postavu zbog rezultata. 4:0 Portugal, 4:0 australija sa badstuberom na beku, a sada neki drugi problemi. Low nije naučio da se Sp pogotovo ovo neće moči osvojiti sa istom postavom i da ovdje ne vrijedi ona "ne mjenjaj pobjedničku ekipu". Ok ona ekipa je pobijedila Portugal ali su se vidle neke slabosti. Low priprema repku opčenito a ne prema protivniku i onda naleti na nekog kog se "boji", Španija 2010, Italija 2012 i onda neš brutalno spojebe i zajebe. to se mora desiti prije takvih tekmi i on MORA prilagoditi igru tj. postavu protivnicima. Problem je sad bila sredina, no ja vjerujem da su bekovi najveći problem i da se sa Howedesom I Boatengom Sp nemre osvojiti. Želim neke promjene protiv SAD-a, ali ne na silu. Ako Schweini još nije 100% fit, neka ga ne gura već ak niš drugo postepeno uvodi, pa neka bude spreman za 1/8 finalu ako se Njemci kvalificiraju.

Preveč je tekmi u nogama njemačkih igrača ove sezone pa baš i ne djeluju svježe, a o problemima sa ozlijedama da ne govorim.

ŽELIM NEŠTO od Lowa već protiv SAD-a a ne da promjene postanu nužnost. Što točno želim teško je objasniti zbog limitiranog izbora igraća, tj. ne znam kolko je ko fit. To nešto ima da on zmisli i da mi to svi podržimo. Ovdje ne govorim samo o drastičnim promjenama u prvih 11, već umjerenu prilagodbu taktike tipa "zbanirat" Bradleya ili Ozila metnut na polušpicu il tak neš...

PS.

Ne znam zašto ali uživam u onim mutavim Amreima...I like to see Klinsi Jump! :mrgreen:

Još bi sam htio reči da svi koji žele Schweinija u prvih 11 me izrazito iritiraju! Pa nije da ga Low neće, ali kao da svi zaboravljaju da su postojali problemi zašto ne igra od početka. Zar se ne sječate onog šoka kad je odletio u bolnicu nedavno. Ziher ga još nekaj jebe zakaj mu Low neda igrati. Svi se nadamo da će ubrzo i moči, ali srati po Lowu da nekog drugog rađe stavlja i da namjerno šikanira Schweinija je deplasirano u Božju mater!

Sere se kak je Pep sjebo Njemačku Lowa kaj neke stvari kopira a istina je da mu je u ovakvim problemima dao bar polurješenja koja švabi ne bi imali da pepa nije bilo tipa Lahm u vezi i ideja o igri bez napadača...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 23 lip 2014, 10:22

Da baš im je Pep dao rješenja. Svaka mu čast. Lahm je idealno rješenje tu di je, na vezi, pa makar i Schweini ostao nezaliječen.

Samo mi nemoj reć da je Lahm bolje rješenje u vezi, a da bude toliki tupan pa da ne prilagodi sustav prema momčadi.

Dvojac Kroos Khedira u vezi s 3 ofenzivca i špicom riješio bi taj problem .

Pa onda kad Schweini ozdravi prijeć na 4-3-3.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 23 lip 2014, 11:21

Sad mi opet upitna kvaliteta i forma Elfa koji su razbili Portugal, kad, razbila ga i SAD ko Bugarsku skupštinu. Baš su ih zdominirali.

Al opet, mislim da za ovaj Elf vrijedi ona, sad ili nikad.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 lip 2014, 19:14

:lol:

Koji je ovaj ljeni šaljivđija! Brijem da namjerno sere i pravi se mutaF sam zato kaj mu je dosadno :D Olfo ne kuži kaj sam htio reči i ne pročita onako kako piše već kako želi da piše!

Pazi sad:

anton 1983 napisao:Sere se kak je Pep sjebo Njemačku Lowa kaj neke stvari kopira a istina je da mu je u ovakvim problemima dao bar polurješenja koja švabi ne bi imali da pepa nije bilo tipa Lahm u vezi i ideja o igri bez napadača...

Lennon napisao:Da baš im je Pep dao rješenja.

Ak ovo nije namjerno ne znam kaj je :D

Onda:

anton 1983 napisao:,no ja vjerujem da su bekovi najveći problemi da se sa Howedesom I Boatengom Sp nemre osvojiti.. Ako Schweini još nije 100% fit, neka ga ne gura već ak niš drugo postepeno uvodi, pa neka bude spreman za 1/8 finalu ako se Njemci kvalificiraju.

A ljeni ga lupne:

Lennon napisao:Lahm je idealno rješenje tu di je, na vezi, pa makar i Schweini ostao nezaliječen.

Samo mi nemoj reć da je Lahm bolje rješenje u vezi, a da bude toliki tupan pa da ne prilagodi sustav prema momčadi.

Udaraš ga namjerno priznaj! :D

Lennon napisao:Dvojac Kroos Khedira u vezi s 3 ofenzivca i špicom riješio bi taj problem .

Pa onda kad Schweini ozdravi prijeć na 4-3-3.

O ovom bi se dalo pričat no mislim da si to sam tak rekao bez da razmisliš podrobnije o preblemu igranja u tom sustavu baš sa ta dva igrača u sredi i nekompetentnim bekovima...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 24 lip 2014, 00:49

Udaram ga namjerno, a s mojim ZAKLJUČKOM oko prilagodne momčadi prema sustavu ti smatraš s dalo bi se razgovarat.

Znači ja ga udaram, na kraju zaključujem kako bi rješili Lahma s veze, tj ZAKLJUČUJEM s čime se ti slažeš, da treba i može podredit sustav s igračima i staviti Lahma na bok, a ti se zapravo praviš mutav i po ko zna koji put okrećeš vodu i mlin na samo sebi svojstven način.

Znači kad ti neko nekaj veli pametnije od tebe, počnemo filozofirat i smišljavat toplu vodu u kockama.

Ne piti prije tekme, ajde posle oke, al prijeee.... :neee:

Zapravo, daj mi iskreno reci, u čem je problem, dragi moj Antuntun? Nisam te još uvijek shvatio.

Dvoumim se između toga da se drogiraš il ga voliš cugnut.. :roll:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 lip 2014, 07:13

Mislim da si ti neš krivo shvatio :D Ovaj dio je bio bitan:

anton 1983 napisao::lol:

Koji je ovaj ljeni šaljivđija! Brijem da namjerno sere i pravi se mutaF sam zato kaj mu je dosadno :D Olfo ne kuži kaj sam htio reči i ne pročita onako kako piše već kako želi da piše!

Žikiš?

Nemaš kaj delat pa neš prosereš. niko ne veli da je krivo već da ti post preveč nakon mog nema smisla. Pa znam da si pročitao POLUrješenje, a ne RJEŠENJE kak si ti napisao. Polurješenje znači nešto što nije idealno nego se "krpa", a ti veliš kao da sam ja napisao RJEŠENJE - idealno, pa zato velim da ubijaš vrijeme. Tako je i s ostatkom posta, sve do prilagođavanja sustava izboru igrača.

Idealno bi za švabe bilo kad bi Schweini i Khedira bili 100% fit, e u tom slučaju opcija sa Ozilom koji se ne mičga po terenu već se vleče, kao i uvijek, al je sad to odjedanput ljudima čudno jer mu ne frcaju gromovi iz guzice. Tada bi Schweini i Khedira bez problema trkački mogli sve nadoknaditi. No sada kad je Khedira LOŠ, bar to zasad pokazuje jer je dugo bio ozlijeđen, a Schweini zasad TEK POKRPAN, to se nemre raditi sam zato kaj to ima smisla jer u teoriji bi to mogli odigrati. Pa valjda vidite koliko je Khedira nespreman tj kakva je to kocka sa njim.

Pak s druge strane stavljat Kroosa da odradi njihovu ulogu nema smilsa jer Kroos iako igra povučeno ne odrađuje te zadatke. Znači Modrić to igra, al Vukojević bi taj posao ako ti je potreban odradio kako Bog zapovijeda.

Nadalje kao što svi seremo, najveći problem Njemačke je ta defanzivna igra. E sad da bi Low dobio na defanzivi igra sa 3 igrača u vezi u liniji i to sa "defanzivcima" koji se naizmjenice mjenjaju u napadau. U tom sustavu švabi su defanzivnije jači, ali naravno onda trpi defanziva. Isto tako kad igraš sa 3 igrača tako, onda ti oni šire stoje te lakše pomažu bekovima, pogotovo ovim švapskim nepomičnim i to su sve plusevi.

Ne znači da to ne bi dobro funkcioniralo kad bi Lahm i Durm igrali bekovi i samo sa dva zadnja vezna, ali moramo biti svjesni točno što to znači i kakve minuse ovoj njemačkoj momčadi to nosi. znači defanzivno bi bila ista stvar ko i sada što znači loše, a sada su na onim bitnijim defanzivnim veznim pozicijama lošiji igrači nego prije...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 24 lip 2014, 08:41

A jes se uhvatio tih rješenja i poluriješenja.

Oke, normalno da shvaćam da Schweini nije fit, kao što ni Khedira nije na 100%. Al ja ti i dalje velim, tj mislim, da poluriješenje s Lahmom u vezi može riješit ta promjena sustava s Kroosom i nezaliječenim Khedirom kao dvojac u sredini, a da se Lahm vrati na bok i dobije se prodornost tamo.

I dalje mislim da se može ajmo reć "žrtvovat" taj vezni dio reda da bi se dobio prodor po boku. A i ruku na srce, priznaj i sam, Lahm je odigro za kurac obje tekme protiv Portugala i Gane. I ja mu ne zamjeram, jedino da, ako on ne želi ić na bok. E onda je to drugi par cipela...
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 lip 2014, 08:54

To je ok. Meni je Lahm samo nužno rješenje.

Problem je što Lahm ljudima u vezi smeta. On je odigro za kurac kao i Khedira ali pošto je Khedira zadnji vezni onda on "smije" igrati, a hitil bi ga van kao i Lahma. Isto tak me muči taj Kramer, kaj to može i dal nešto može.

Ne znam kako bi sada Njemačka izgledala samo sa dva vezna i polušpicom jer svi trpaju te igrače u vezni red.

Opčenito Njemačka nije Bog zna kaj obje tekme odigrala, samo kaj je rezultatski nabila Portugal. Pa poglečte broj udaraca od Portugala u toj tekmi i to će vam jako puno reč.

Ide se na Ghnoj i povremenu lucidnost određenih igrača. njemačka jednostavno ne djeluje spremno tj. imam dojam da ima jako puno repki koji su od njih pokretljiviji i koji mogu više trčat, a to bi trebala biti najveća švapska odlika.

Čim Schweini bude fit ja bi stavio Lahma na beka. Probo bi i ja sa Kramerom i Schweinijem u vezi umjesto Khedire i Lahma, ali još uvijek ne bi išao na opciju sa polušpicom...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 24 lip 2014, 09:03

Taj Howedes je lijevak?

Jer Boa igra desnog beka, a lijevak je i igro je u Cityu stalno lijevog beka. Nadalje, koje je rješenje kad se Lahm vrati na mjesto, za drugog bočnog? Samo se nadam da nebu teretnjak Boa il neko sličan jer mislim da je krucijalno da ovi bočni otraga pomognu ofenzivcima kad grade napad.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 lip 2014, 09:09

Howedes je šlapa a ne ljevak!

Kaj je Boa ljevak? Nisam baš ziher...

nema opcije na bekovima izuzev Durma i Grosskreutza.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil