Nadam se da Klinsi i Low neće odigrati kurvanjski x na kraju.

The Scarface napisao:O jebem ih smotane, mogli su ove ogavne Portugalce već danas poslat kući.

anton 1983 napisao:Sere se kak je Pep sjebo Njemačku Lowa kaj neke stvari kopira a istina je da mu je u ovakvim problemima dao bar polurješenja koja švabi ne bi imali da pepa nije bilo tipa Lahm u vezi i ideja o igri bez napadača...
Lennon napisao:Da baš im je Pep dao rješenja.
anton 1983 napisao:,no ja vjerujem da su bekovi najveći problemi da se sa Howedesom I Boatengom Sp nemre osvojiti.. Ako Schweini još nije 100% fit, neka ga ne gura već ak niš drugo postepeno uvodi, pa neka bude spreman za 1/8 finalu ako se Njemci kvalificiraju.
Lennon napisao:Lahm je idealno rješenje tu di je, na vezi, pa makar i Schweini ostao nezaliječen.
Samo mi nemoj reć da je Lahm bolje rješenje u vezi, a da bude toliki tupan pa da ne prilagodi sustav prema momčadi.
Lennon napisao:Dvojac Kroos Khedira u vezi s 3 ofenzivca i špicom riješio bi taj problem .
Pa onda kad Schweini ozdravi prijeć na 4-3-3.

anton 1983 napisao::lol:
Koji je ovaj ljeni šaljivđija! Brijem da namjerno sere i pravi se mutaF sam zato kaj mu je dosadnoOlfo ne kuži kaj sam htio reči i ne pročita onako kako piše već kako želi da piše!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost