CroCHEF napisao:btw. sta kazete na voditeljiculatina (.Y.)
![]()
a zenska ima preko 35 godina![]()

CroCHEF napisao:ja ipak mislim da ce Brazil biti najlaksa utakmica.
Vec se racuna pobjeda brazila, domacin, dobra ekipa bla bla ali tu je onda jos veci pritisak koji realno ova ekipa jos nije imala.
Zato nije nerealno da se osvoji bod, jedino tesko ce biti bez dilkosa.
btw. sta kazete na voditeljiculatina (.Y.)
![]()
![]()

CroCHEF napisao:
btw. sta kazete na voditeljiculatina (.Y.)
![]()
![]()

FCB_general napisao:CroCHEF napisao:btw. sta kazete na voditeljiculatina (.Y.)
![]()
A što se tu treba reći... Klasika za Latinsku Ameriku. Od prvih 10 djevojaka na izboru Miss Universe je bilo 5-6 iz tog podneblja. Sve kristalno jasno. I ja bih u te tamo toplije krajeve se odselio.![]()
Samo nju su baš previše namazali po licu, kad pogledaš na Google slikama, baš ne blista toliko. No za takve godine - avion!

Lucimar napisao:braco hrvati nemate pojma kako ste jebenu grupu dobili, nazalost necete proci dalje
panda napisao:jel treba u vezi te rasprave reći išta više osim - Sofia Vergara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Lucimar napisao:braco hrvati nemate pojma kako ste jebenu grupu dobili, nazalost necete proci dalje
FCB_general napisao:Moćna je Kolumbijka, samo se previše amerikanizirala. Inače nekad upalim neke brazilske kanale na live streamu pa uživam u ljepotama i zanimljivostima iako skoro ništa portugalskog ne razumijem.

panda napisao:FCB_general napisao:Moćna je Kolumbijka, samo se previše amerikanizirala. Inače nekad upalim neke brazilske kanale na live streamu pa uživam u ljepotama i zanimljivostima iako skoro ništa portugalskog ne razumijem.
ma ko ga jebe, za 41 leto koje ima na plećima, više nego dobro![]()
![]()
Nađe se i onih smeđe puti u Brazilu, Paragvaju, Venezueli...

FCB_general napisao:Mene zanima koliko bi to love izašlo za put i tamo boravak, to je ono... Mislim da su to velike sume novaca.

FCB_general napisao:Mene zanima koliko bi to love izašlo za put i tamo boravak, to je ono... Mislim da su to velike sume novaca.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost