SP 2014. Brazil

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: SP 2014. Brazil

PostPostao/la HolgerBadstuber » 07 pro 2013, 00:17

Ja se u te skupine, potove i slicne pizdarije ne kuzim ni 0,1% pa neka mi netko napise onako zdravoseljacki, kako smo prosli? Jel dobro, lose, srednje?

Tj po meni smo prosli OK, vjerujem da cemo se s Meksikom boriti za 2. poziciju ali me zanima kako smo prosli u odnosu na ono sto smo mogli dobiti?
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 07 pro 2013, 00:40

CroCHEF napisao:btw. sta kazete na voditeljicu :O: latina (.Y.) :O: :O:
a zenska ima preko 35 godina :O: :O:

A što se tu treba reći... Klasika za Latinsku Ameriku. Od prvih 10 djevojaka na izboru Miss Universe je bilo 5-6 iz tog podneblja. Sve kristalno jasno. I ja bih u te tamo toplije krajeve se odselio. :smile10: :smile30:

Samo nju su baš previše namazali po licu, kad pogledaš na Google slikama, baš ne blista toliko. No za takve godine - avion!
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 07 pro 2013, 09:41

CroCHEF napisao:ja ipak mislim da ce Brazil biti najlaksa utakmica.
Vec se racuna pobjeda brazila, domacin, dobra ekipa bla bla ali tu je onda jos veci pritisak koji realno ova ekipa jos nije imala.
Zato nije nerealno da se osvoji bod, jedino tesko ce biti bez dilkosa.

btw. sta kazete na voditeljicu :O: latina (.Y.) :O: :O:

Kaj je tebi 35g staro btw izgleda koda ima najmanje 43g.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lucimar » 07 pro 2013, 10:02

braco hrvati nemate pojma kako ste jebenu grupu dobili, nazalost necete proci dalje
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 07 pro 2013, 10:56

Moglo je i bolje, moglo je i gore. Al mislim da bumo s Brazilom dobro odigrali, nekak predosjećam. Uvijek smo najbolji s najboljima. A sad ili jesmo il nismo, ak ne pobjedimo Meksiko il Kamerun, nismo ni zaslužili ići dalje. To je uvijek tako..

Kad će biti izrečena kazna Mandži, il mu već je?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 07 pro 2013, 10:58

CroCHEF napisao:
btw. sta kazete na voditeljicu :O: latina (.Y.) :O: :O:

Opće nisam pogled s dekoltea skidal... :lol:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 07 pro 2013, 11:26

FCB_general napisao:
CroCHEF napisao:btw. sta kazete na voditeljicu :O: latina (.Y.) :O: :O:

A što se tu treba reći... Klasika za Latinsku Ameriku. Od prvih 10 djevojaka na izboru Miss Universe je bilo 5-6 iz tog podneblja. Sve kristalno jasno. I ja bih u te tamo toplije krajeve se odselio. :smile10: :smile30:

Samo nju su baš previše namazali po licu, kad pogledaš na Google slikama, baš ne blista toliko. No za takve godine - avion!

jel treba u vezi te rasprave reći išta više osim - Sofia Vergara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 07 pro 2013, 12:47

Lucimar napisao:braco hrvati nemate pojma kako ste jebenu grupu dobili, nazalost necete proci dalje

Čuj, na našu žalost... :roll: Na našu sreću, ostat će u povijesti kako smo s SP rekorderom Brasilom u njihovoj domovini otvorili prvenstvo. Bolje od ovoga ne mora ni biti, a moglo je biti gore kad se sjetim situacije prije Islanda. Neka smo mi u Brasilu, a za prolaz skupine ćemo vidjeti kad prođe utakmica s domaćinima.

Niko Kovač valjda neće biti Zlatko Kranjčar pa plakati tijekom prve utakmice Mundiala i sviranja nacionalne himne. Lik je pričao 2005. i 2006. samo o Brasilu, a osramotio se s Japanom i Australijom gdje smo trebali loviti prolaz skupine i barem 4 boda upisati, a ne 1.

panda napisao:jel treba u vezi te rasprave reći išta više osim - Sofia Vergara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moćna je Kolumbijka, samo se previše amerikanizirala. Inače nekad upalim neke brazilske kanale na live streamu pa uživam u ljepotama i zanimljivostima iako skoro ništa portugalskog ne razumijem. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 07 pro 2013, 12:52

Lucimar napisao:braco hrvati nemate pojma kako ste jebenu grupu dobili, nazalost necete proci dalje

Nije ni da vi imate puno više šanse za prolazak...

FCB_general napisao:Moćna je Kolumbijka, samo se previše amerikanizirala. Inače nekad upalim neke brazilske kanale na live streamu pa uživam u ljepotama i zanimljivostima iako skoro ništa portugalskog ne razumijem. :mrgreen:

ma ko ga jebe, za 41 leto koje ima na plećima, više nego dobro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 07 pro 2013, 13:19

panda napisao:
FCB_general napisao:Moćna je Kolumbijka, samo se previše amerikanizirala. Inače nekad upalim neke brazilske kanale na live streamu pa uživam u ljepotama i zanimljivostima iako skoro ništa portugalskog ne razumijem. :mrgreen:

ma ko ga jebe, za 41 leto koje ima na plećima, više nego dobro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To ti je sve Nip/tuck. Ima se puno love i vremena za to sve. :D

Brutalno, ali baš brutalno kad gledam tamo to sve... :O: Nađe se i onih smeđe puti u Brazilu, Paragvaju, Venezueli... :smile10:

Ne smijemo više tu trolati, onda kočnice neće postojati. :hehe:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 07 pro 2013, 13:23

Vrijedi u Brazil otići na ovo SP.... :D
Pomalo razmišljam o tome, ali vidjet ćemo hoće li se stvari poklopiti neke i kolika će volja i želja biti..... :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 07 pro 2013, 13:31

Mene zanima koliko bi to love izašlo za put i tamo boravak, to je ono... Mislim da su to velike sume novaca.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 07 pro 2013, 14:39

FCB_general napisao:Mene zanima koliko bi to love izašlo za put i tamo boravak, to je ono... Mislim da su to velike sume novaca.

Papreno je koliko sam vidio. A dalek put, još kad je SP, onda treba sve to uklopit....Privlačno jeste, ali o nekim detaljima se za sad nisam raspitivao....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la HolgerBadstuber » 07 pro 2013, 15:56

FCB_general napisao:Mene zanima koliko bi to love izašlo za put i tamo boravak, to je ono... Mislim da su to velike sume novaca.

S povratnom, taksama, smjestajem, hranom te dodje 25-30 K kn (kompletno trajanje SP)... Tako sam si ja racunao.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Murta » 07 pro 2013, 16:31

Ne zašto bih bio nezadovoljan skupinom. Za Hrvatsku su važne dvije stvari:
a) ne igrati protiv bunkeraša
b) ne igrati s dvije jasno jače reprezentacije (AKA skupina smrti)

Ne znači da nema slabijih protivnika na SP-u, ali ne možeš igrati s Tuvaluom, Belizeom i Maršalovim otocima pa proći u drugi krug. Meksiko i Kamerun su solidne, ali ni po čemu vrhunske reprezentacije. Ako ne možeš proći Meksiko i Kamerun, koji je razlog za igranje među najboljih 16?
Dobili su skupinu kakvu su dobili i ne moraju biti niti zadovoljni niti nezadovoljni. Prosječna skupina SP-a.
Meni je draže da igramo s ove dvije nego Hondurasom i Alžirom koji bi se zabunkerirali pa ti igraj, a oni će kontrirati.

Brazil je težak protivnik, ali nije loše to što se s njima ne mogu susresti u drugom krugu (osim naravno finala). Radije ću izgubiti utakmicu u skupini, nego kasnije naletjeti na domaćina i sigurno ispasti. Ionako će Brazil vjerojatno dobiti sve 3 i neće utjecati na ishod skupine. To je uvijek bila moja filozofija. Bolje da postoji momčad koja sve pobijedi, a moja se ravnopravno bori, nego da dobiješ npr. United u LP koji će sigurno zasrati jednu utakmicu i promijeniti okolnosti u skupini.

Ždrijebom sam načelno nezadovoljan jer ako prođu skupinu moraju na Španjolsku/Nizozemsku/Čile, ali bolje i to nego Njemačka.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil