Grupa H (Belgija, Alžir, Rusija, Južna Koreja)

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: Grupa H (Belgija, Alžir, Rusija, Južna Koreja)

PostPostao/la panda » 22 lip 2014, 23:16

Murta napisao:
panda napisao:Vahid bi sjeo BiH k'o budali šamar

Over ili under 4.5 izbačenih igrača nakon prvih 5 mjeseci (ako preuzme u ljeto pa do 1.1)? :mrgreen:

Koji su koeficijenti?
No za ozbiljno, zajebano pitanje, iako sam baš razmišljao o tome. Izbacio bi garant par igrača, sad dal' bi bilo over ili under, brutalno teško :mrgreen:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 23 lip 2014, 15:37

Mislim da bi nekoliko izbrisao samo ovako, bez ikakve pompe, a još 2-3 uz medijska pitanja.

Ali što radi Capello? Ova njegova Rusija je očaj. Već drugu utakmicu padaju fizički, tehnički su nazdovali, a ni taktički nisu ništa posebno. Sramotan posao najplaćenijeg izbornika na SP-u.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la marac » 26 lip 2014, 23:20

Bas mi je drago da je Kažem Ja Vaha prošao .. :)
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 26 lip 2014, 23:56

Ruski golman doslovno izbacio ekipu iz natjecanja. Ruku na srce, Rusima fali "ono nešto". Nisu loši nogometaši uopće, ali niti napadački nizozemski stil niti sad vrlo oprezni talijanski stil njima nije pomogao. Doslovno ne mogu objasniti kako takva ekipa koja igra u najviše 3-4 kluba i čini prvih 11 ne može prezentirati nekakav nogomet ni pod Advocaatom ni pod Capellom. :idk:

Mislim, prije 2 godine su brutalno startali protiv raspale Češke, ali kasnije su promašivali sve i svašta i ispali u grupi. Sad ovdje Akinfeev doslovno ruši sebi totalno ugled i blamira se na SP-u.

Alžir stvarno dobro izgleda iako je njih rani pogodak dosta zdrmao. Dok nije rekao Šapit kako je samo 7 igrača rođeno u Alžiru a ostali u Francuskoj, nisam mogao objasniti tako dobru prezentaciju na ovom turniru. Sad mi je sve jasno, inače bi bili kanta za napucavanje. Francuska odgaja i onda ne žele čekati par godina ili cijelu karijeru pozive već odmah u državu svojih roditelja i djedova. :D Vidiš ti Alžira... Ko Švicarska, ali samo svoje uvjerava neka igraju.

Vahid odlično odradio grupnu fazu, tko zna što bi napravio da ga budaletine iz Obale Bjelokosti nisu smijenile zbog poraza u prijateljskoj prije turnira.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 27 lip 2014, 00:24

Meni i dalje nije jasno što Capello radi u Rusiji za 6 mil. godišnje. Rusija izgleda grozno. Ne znam mogu li izgledati gore. Kurban Berdyev ili Leonid Slutsky bi sigurno odradili duplo bolji posao.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 27 lip 2014, 10:34

Ne znam... Capello u svakom slučaju uzima 8 MIL. € godišnje i to mu je dobar poslovni potez. Dick Advocaat

A koliko sam shvatio, Vladimir Putin je uz njega(ako već drugi mu nisu skloni) i ima njegovu podršku do 2018. To na kraju u cijeloj priči ispada presudno.

On 17 May 2010, he was named the new manager of the Russian national team and Advocaat began his contract on 1 July 2010 succeeding Guus Hiddink.[75] Advocaat signed a four-year contract for an undisclosed fee that is less than the £6 million pounds-a-year after tax that his predecessor, Hiddink, was paid.[76][77]

Rusi u svakom slučaju puno love daju u izbornike.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: SP 2014. Brazil