Kvalifikacije za SP 2014.

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: Kvalifikacije za SP 2014.

PostPostao/la nele-BHF » 20 ožu 2013, 20:08

Pa zašto bi neko prekinuo utakmicu?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la TiLe » 20 ožu 2013, 20:13

nele-BHF napisao:Pa zašto bi neko prekinuo utakmicu?

http://www.24sata.hr/nogomet/policija-j ... eda-307091
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 20 ožu 2013, 21:31

Daj bola šta ste se uzjebali ovo vam se zove kreiranje javnog mnijenja i unošenje bezpotrebnog straha i da se naši ljudi nazivaju huliganima i rasistima , nacistima i čime sve ne a tako nas zovu oni koji su porobili indijance istribili, kolonizirali pola isttoka potlačivali ondašnje narode godinama , majorizirali crnce godinama i dan danas to rade ..i onda smo mi hrvati najgori i na nama je zvečka od strane svjetskih kurvi da smo ovakvi ili onakvi krivo im je što hrvatska ima najbolje navijače eto zbog toga je sve to i pišam se i na UEFU i na Platinija i na njegove šupkolizce iz Rusanove
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Miki » 21 ožu 2013, 02:22

UltrasMentalita napisao:
cruz napisao:nabrijane braate aaa? :D

Mostar ko Mostar gori, ko uvijek

Mikijeva rodbina živi tu blizu mene ne izlaze iz kuća nikako kriju se ko zmije ovih dana ....ali nisu nam ni zanimljivi više koliko smo im puta po ušima dali ...ali je napetost ...kad se počnu bombe bacat u petak uf uf

E, meni ljudi na ovom forumu pričaju kako sam nacionalista, a pročitajte dobro sve postove ovog specijalca vezano za meč u petak. Toliko ozlojđenosti, iskompleksiranosti, mržnje. Nevjerovatno. I ti si faca što vas 10 pretuče jednog Srbina, je li purgeru? Pa zar ti u Mostaru očekuješ da se kurči 5000 Srba naspram 50 000 Hrvata? Da l' si normalan uopšte? Dođi u Beograd pa se tako kurči kad si toliki frajer. Znam da nećeš, jer nemaš muda. Samo znaš na kvarnjaka da bješ, 10 na 1.

Kao drugo, kažeš jadni srpski Orlovi? Kakav mentol moraš biti da tako pišeš? Nikakve provokacije nisu izgovorene u našim medijima, niti od grača, niti od selektora. U miru se spremaju, jer znaju da se dobar rezultat postiže hladne glave i vrelog srca. A, kod vas su glave već debelo usijane.

Ja kažem - jadan vaš iskompleksirani trener i patuljak iz odbrane vida, kao i mali mandžukić koji salutira generalima. Kažu spremaju se za meč slušajući tompsona. Mnogo lijep primjer mlađim generacijama. Prije nekog vremena se pominjala mogućnost da gotovina izvede početni udarac (vaš bajni štimac je to govorio)? Pa to je vrhunac bolesti, primitivizma i kompleksa.
Dalje, pročitaj natpise u vašim i u našim medijima. Kod vas se stvara euforija kao da Brazil dolazi, a o želji ne da se pobjedi, već da se ponizi protivnik, ne vrijedi komentarisati. To prelazi u bolest. Kaže Eduardo da mu ta utakmica znači, jer je 1991. vidio porušen Vukovar i kuće svog naroda!???
Brazilac to pamti? Eto koliko su ga naučili da mrzi Srbe, pa je i Brazilac počeo o tome da priča kao da je lično učestvovao u tome. Stvano katastrofa.

Stvara se atmosfera da Hrvatska mora pobijediti po cijenu života naših igrača, jer kako kažu vaši navijači: 'Ako ne pobijedimo Srbe, neće živi napustiti Hrvatsku'. Kad si ti čuo neke slične izjave od naših?

Je li ti shvataš da tolika euforija i tolika doza netrpeljivosti može samo da vam bude kao bumerang? Vaši igrači će izaći na teren pod pritiskom, moranjem i obavezom da razore Srbiju. Kada takad uđeš u meč, to je u 90% slučajeva kontraproduktivno. Imate kvalitetniju reprezentaciju, to nema priče, ALI ništa to ne vrijedi pošto sami sebi namećete bespotreban pritisak. Da nema pritiska sa strane, ja bih gotovo 90% bio siguran da ćete dobiti. Ovako kako se stvara slika u vašim medijima da Štimac poziva na pomirenje, a poslije kači tompsonovu pjesmu, sigurno da možete izazvati samo kontra efekat. Neće vas Srbija nadigrati, ali će vam sreća okrenuti leđa sa takvim vašim stavom da ste vi nad rasa za nas.

Favoriti ste, realno je da dobijete, ali niti ste vi Španija da ste toliki favoriti, niti smo mi Malta, da smo toliki autsajderi. A, baš tako to vaše novine predstavljaju. To će vam biti najveći protivnik, vjeruj mi. Dakle, pritisak od strane navijača i javnosti da ne postoji ništa drugo osim pobjede. A, još ako kojim slučajem mi povedemo, bojim se da će biti svašta, jer vi prosto nećete dozvoliti da Srbija odnese 1, a kamoli 3 boda, pa makar upali na teren i ponovili riječi od neki dan da ćete naše ubiti.

Živi bili pa vidjeli šta će biti. Ako pobijedite, svaka čast. Ja ću vam čestitati. Ako se eventualno suprotno desi, isto očekujem od vas.

Sportski pozdrav.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 21 ožu 2013, 09:30

"--"

Miki napisao:
Živi bili pa vidjeli šta će biti. Ako pobijedite, svaka čast. Ja ću vam čestitati. Ako se eventualno suprotno desi, isto očekujem od vas.

Sportski pozdrav.

kao što si primjetio, mediji u hrvatskoj su najveći drek zemlje (uz političare). A ljudi su tu da doživljavaju sve što mediji pišu..

treba sve spustiti malo na zemlju i uživat u sportskoj utakmici dvaju rivala.

neka bolji pobjedi!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 ožu 2013, 09:57

cruz napisao:neka bolji pobjedi!

Mihajlović je to isto rekao, ali onda se ispravio ne bolji, nego onaj ko bolje odigra, jer smo mi bolji! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 21 ožu 2013, 10:59

Miki sine pitaj rođake kakvi smo mi jesmo li fer ili ne ....Miki ne znam što vam je Thompson trn u oku to je naš pjevaš i to naši igrači slušaju i ne znam koji vama k... treba smetati što će naši igrači slušati....Ja kad god otvorim na netu neku Thompsonovu pjesmu ostanem zapanjen koliko Srba sluša istog i komentiraju bilo do dobro ili loše....Što se tiče utakmice naša pobjeda ne dolazi u pitanje mi smo kvalitetnija ekipa i nacionalni naboj nam je na vrhuncu i nakon ovoga kola Srbija će ispasti iz natjecanja za odlazak na SP.
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 21 ožu 2013, 11:05

Kakve veze sad imaju ciji rodjaci... ajmo STOP!!!

Raspravljate o utakmicama, ne navijacima... sta je tesko raspravljat o taktici, jel bude Sammir starto ili Kovacic, kako ce Ola i Mandza funkcionirat i tako... ajmo biti jedanput normalni i neunistavat svaku temu s tim glupim raspravama ko je ko.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 21 ožu 2013, 11:10

Mislim da su Olić i Manđa zagarantirani. Iznenadilo bi me kad bi izašli sa jednim napadačem na teren, no nije da sam protiv toga...

Moguća je neka shema di Ola igra lijevo krilo, a Manđa sam u špici...

Nije baš da mi sad imamo toliko opcija...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 21 ožu 2013, 11:15

Moj sastav za utakmicu .....Pletikosa , Strinić, Šimunić, Ćorluka,Vida, Vukojević, Modrić, Rakitić, Srna, Olić ,Mandžukić...Ovo je po meni najbolji sastav možda bi jedino Kovačića ubacio umjesto Ogiya ....Naša obrana je uvijek stabilna , jaki u skoku agresivni dobro čitanje igre , jaki su u dualima tako da nam protivnički napadači neće praviti probleme u ovoj tekmi ....naš vezni red je za klasu bolji od srpskog tu će Modrić i Rakitić voditi konce , dok bi Ogy radio prljavi posao na terenu uništavao svaki pokušaj kreiranja nekog napada....Srna će tu praviti mnogo problema šupljoj srpskoj obrani sa svojim prodorima i centaršutevima ....Olić i Mandžukić će konstantno vršiti pritisak na braniče Srbije i tako unositi nemir u ionako razdrmanu im obranu .....Kasnije bi dao priliku svakako i malom KOvačiću i Jelaviću koji bi dodatno namučili srbe Kovačić svojom eksplozivnošću i tehnikom a s Jelavićem bi dobili na skok igri i snazi u napadu
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la cruz » 21 ožu 2013, 11:24

po meni je ovo najbolji sastav za ovu utakmicu gdje igraš doma

-----------------Olić-----------Mandžukić-------------

--Rakitić-------Modrić-------Vukojević-------Srna--

--Ćorluka-------Šimunić------Lovren--------Vida----

----------------------Pletikosa-------------------------

a rezervni sastav, ukoliko se sredina pokaže šupljom..

------------------------Mandžukić---------------------
---Perišić---------------Modrić--------------Srna----
-----------------Rakitić--------Vukojević------------

znači bez Olića. Isključivo zbog razloga što Perišić može trčati poput Olića, a uz to ima više tehničkih vještina i nogometnog znanja da pomogne u sredini.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 21 ožu 2013, 11:35

Perišić nije u kombinacijama zbog ozljede
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la cruz » 21 ožu 2013, 11:39

UltrasMentalita napisao:Perišić nije u kombinacijama zbog ozljede

hvala na informaciji, nisam to zna.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 21 ožu 2013, 11:52

Ništa prika....uglavnom sutra je blagdan kod mene iako bi sutra za nas katolike trebao biti dan posta i nemrsa ja kod sebe pravim roštilj biti će svega u ogromnim količinama sa najzloglasnijom ekipom na ovim prostorima

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1838_n.jpg
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la cruz » 21 ožu 2013, 13:00

Igor Štimac:

- Spominju se neke tenzije, ali ja ih ne osjećam niti ih ima kod mojih igrača, to su sve momci koji imaju puno velikih utakmica u nogama.
- Nama nitko neće reći da je Srbija bolja od nas, a to na kraju krajeva pokazuje i rezultat, ali sve je otvoreno, mi tek moramo zaslužiti pobjedu.
- Utakmice se danas mogu riješiti preko bokova, ali s obzirom na našu kvalitetu u sredini moguće je da pokušam i na taj način. Srbija ima dobar vezni red, predvođen Tošićem, Tadićem i Đuričićem, ali napravit ćemo sve da bi zagušili te kvalitete.
- Nema alibija niti ćemo izgovore tražiti u kiši, ni sijegu ili lošem travnjaku. Napast ćemo od prve minute i jednim pametnim i mirnim pristupom lomiti protivnika dok ne padne pogodak. Sutra će svi moći uživati u nogometu.

Darijo Srna:

- Sigurno je da postoji razlika između ove utakmice i neke druge, posebna je to utakmica, ali mi se pripremamo kao i svaki puta do sada. Svi su spremni i zdravi, imali smo nekoliko sastanaka, analizirali dobro protivnika i znamo što nam je činiti. Naš cilj je otići na SP u Brazil.

(izvor: sportske novosti)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil