UltrasMentalita napisao:cruz napisao:nabrijane braate aaa?

Mostar ko Mostar gori, ko uvijek
Mikijeva rodbina živi tu blizu mene ne izlaze iz kuća nikako kriju se ko zmije ovih dana ....ali nisu nam ni zanimljivi više koliko smo im puta po ušima dali ...ali je napetost ...kad se počnu bombe bacat u petak uf uf
E, meni ljudi na ovom forumu pričaju kako sam nacionalista, a pročitajte dobro sve postove ovog specijalca vezano za meč u petak. Toliko ozlojđenosti, iskompleksiranosti, mržnje. Nevjerovatno. I ti si faca što vas 10 pretuče jednog Srbina, je li purgeru? Pa zar ti u Mostaru očekuješ da se kurči 5000 Srba naspram 50 000 Hrvata? Da l' si normalan uopšte? Dođi u Beograd pa se tako kurči kad si toliki frajer. Znam da nećeš, jer nemaš muda. Samo znaš na kvarnjaka da bješ, 10 na 1.
Kao drugo, kažeš jadni srpski Orlovi? Kakav mentol moraš biti da tako pišeš? Nikakve provokacije nisu izgovorene u našim medijima, niti od grača, niti od selektora. U miru se spremaju, jer znaju da se dobar rezultat postiže hladne glave i vrelog srca. A, kod vas su glave već debelo usijane.
Ja kažem - jadan vaš iskompleksirani trener i patuljak iz odbrane vida, kao i mali mandžukić koji salutira generalima. Kažu spremaju se za meč slušajući tompsona. Mnogo lijep primjer mlađim generacijama. Prije nekog vremena se pominjala mogućnost da gotovina izvede početni udarac (vaš bajni štimac je to govorio)? Pa to je vrhunac bolesti, primitivizma i kompleksa.
Dalje, pročitaj natpise u vašim i u našim medijima. Kod vas se stvara euforija kao da Brazil dolazi, a o želji ne da se pobjedi, već da se ponizi protivnik, ne vrijedi komentarisati. To prelazi u bolest. Kaže Eduardo da mu ta utakmica znači, jer je 1991. vidio porušen Vukovar i kuće svog naroda!???
Brazilac to pamti? Eto koliko su ga naučili da mrzi Srbe, pa je i Brazilac počeo o tome da priča kao da je lično učestvovao u tome. Stvano katastrofa.
Stvara se atmosfera da Hrvatska mora pobijediti po cijenu života naših igrača, jer kako kažu vaši navijači: 'Ako ne pobijedimo Srbe, neće živi napustiti Hrvatsku'. Kad si ti čuo neke slične izjave od naših?
Je li ti shvataš da tolika euforija i tolika doza netrpeljivosti može samo da vam bude kao bumerang? Vaši igrači će izaći na teren pod pritiskom, moranjem i obavezom da razore Srbiju. Kada takad uđeš u meč, to je u 90% slučajeva kontraproduktivno. Imate kvalitetniju reprezentaciju, to nema priče, ALI ništa to ne vrijedi pošto sami sebi namećete bespotreban pritisak. Da nema pritiska sa strane, ja bih gotovo 90% bio siguran da ćete dobiti. Ovako kako se stvara slika u vašim medijima da Štimac poziva na pomirenje, a poslije kači tompsonovu pjesmu, sigurno da možete izazvati samo kontra efekat. Neće vas Srbija nadigrati, ali će vam sreća okrenuti leđa sa takvim vašim stavom da ste vi nad rasa za nas.
Favoriti ste, realno je da dobijete, ali niti ste vi Španija da ste toliki favoriti, niti smo mi Malta, da smo toliki autsajderi. A, baš tako to vaše novine predstavljaju. To će vam biti najveći protivnik, vjeruj mi. Dakle, pritisak od strane navijača i javnosti da ne postoji ništa drugo osim pobjede. A, još ako kojim slučajem mi povedemo, bojim se da će biti svašta, jer vi prosto nećete dozvoliti da Srbija odnese 1, a kamoli 3 boda, pa makar upali na teren i ponovili riječi od neki dan da ćete naše ubiti.
Živi bili pa vidjeli šta će biti. Ako pobijedite, svaka čast. Ja ću vam čestitati. Ako se eventualno suprotno desi, isto očekujem od vas.
Sportski pozdrav.