SP 2014. Brazil

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: SP 2014. Brazil

PostPostao/la The Scarface » 06 ožu 2014, 10:15

Slika

Gledao sam samo zadnjih 20 minuta jer sam bio u kinu, ali i u tih 20 minuta se moglo vidjeti da je Njemačka totalno neorganizirana. Znam da su ove utakmice nebitne i da nije bilo vremena pripremiti taktiku/igru, ali se čovjek opet zapita zašto je Čile izgledao puno bolje primpremljen od jednog od favorita SP-a.

Da li on stvarno misli s Kloseom u prvoj postavi igrati? Znam da Klose uvijek trpa na velikim natjecanjima, ali godine su i njega uhvatile. Gomez je dugo bio ozljeđen tako da fali alternativa u napadau, bit će zanimljivo vidjeti kako će na koncu ta Njemačka izgledati.

Lahm bek?
Kroos u prvoj?
Gotze u prvoj?
Gundogan?
Khedira?
Reus?
Muller?
F9?
Ozil kao f9?
....?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 06 ožu 2014, 11:34

Nezna ni (low)on a lako podlježe tuđim glupostima(truba,lahm itd). može i schurrle odigrat f9 gledao sam to je super izgledalo...mene brine sad obrana počeo je sranja radit a i prije je to bila boljka.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 06 ožu 2014, 12:03

The Scarface napisao:Gledao sam samo zadnjih 20 minuta jer sam bio u kinu, ali i u tih 20 minuta se moglo vidjeti da je Njemačka totalno neorganizirana. Znam da su ove utakmice nebitne i da nije bilo vremena pripremiti taktiku/igru, ali se čovjek opet zapita zašto je Čile izgledao puno bolje primpremljen od jednog od favorita SP-a.

Bravo, Scar. :bravo: Upravo to i ja pominjem. Nisu ni fudbaleri Čilea imali Bog zna koliko vremena za pripremu ove utakmice, ali su izgledali mnogo bolje na terenu. Njemačka je djelovala bezidejno i jalovo. Imaju takav skup individualaca, ali i tolikog tokmaka na klupi da će teško ikada išta osvojiti. Naravno da ne treba suditi samo na osnovu ove utakmice, ali bode u oči činjenica da su sinoć izgledali kao da prvi put igraju zajedno.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 07 ožu 2014, 16:18

panda napisao:U svakom slučaju bolje od ovog:

Meni je ovaj dres super, kao i svaki rezervni dres zadnjih nekoliko godina(zeleni, crni...).

Bijeli mi se primjerice uopće ne sviđa, posebice što su po prvi put se odrekli crnih hlačica što je totalno anti-njemački.

Ovaj je tipičan Flamengo dres i to su svi strani portali na prvu primjetili. Prelako su se odrekli zelenog dresa koji je trebao i ovaj turnir ostati, ali profit ne poznaje nikakav red i želje.

Čak bih rekao kako ovo u Brazilu ne bi trebala biti loša stvar, posebicu u Rio de Janeiro-u koji ima klub u vrlo sličnim bojama.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 18 ožu 2014, 16:46

Jasno je kao dan da je dodjela SP Kataru namještaljka. Nemoj samo neko da je zucnuo o tome kako mediji svašta pišu i da se "ne proguta" sve što se "servira". :D

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 71233.html
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 18 ožu 2014, 18:45

Sve 5, ali dalje im nisu oduzeli domaćinstvo. To je ono najvažnije, oduzeti! Sve ovo ostalo bez toga je ništa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 28 ožu 2014, 22:42

jebo te sunce i forum kada ovakvi retardi imaju pristup istom.

ovo je totalno neshvatljivo ako gledamo normalnim očima. da bi svario šta je ovaj debil napisao moraš se vrnuti u 15i vijek (ili po njega u '91-u).
svima nama je razumljivo šta se u bosni dešavalo (u ovom slučaju mostaru) i da se neke rane neće nikad zacijeliti.
regaš se na forum, gdje se družiš sa pripadnicima ostalih naroda ex-države i nemaš obraza niti časti da se ponašaš skladno tome. toliko mržnje prema pripadnicima drugih naroda je neviđeno na nekom sportskom forumu.

stvarno mi je žao što se neke stvari ne poklopiše i kockaste ne dobismo (umjesto belgije).

ono čulo za rasulo... :lol: :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la panda » 28 ožu 2014, 23:08

Lizarazu napisao:jebo te sunce i forum kada ovakvi retardi imaju pristup istom.

ovo je totalno neshvatljivo ako gledamo normalnim očima. da bi svario šta je ovaj debil napisao moraš se vrnuti u 15i vijek (ili po njega u '91-u).
svima nama je razumljivo šta se u bosni dešavalo (u ovom slučaju mostaru) i da se neke rane neće nikad zacijeliti.
regaš se na forum, gdje se družiš sa pripadnicima ostalih naroda ex-države i nemaš obraza niti časti da se ponašaš skladno tome. toliko mržnje prema pripadnicima drugih naroda je neviđeno na nekom sportskom forumu.

stvarno mi je žao što se neke stvari ne poklopiše i kockaste ne dobismo (umjesto belgije).
ono čulo za rasulo... :lol: :lol:

Ultras neće imati priliku da se ispriča u idućih 6 dana, pa ću to ja raditi.
Isprike za sva sranja koja je čovjek uspio sklopiti u jedan post.
S obzirom da smatram da je nepismen, a za dešifrirati njegove postove mi treba često po 10ak minuta (za što nemam volje), ovaj sam jednostavno preskočio i nisam obraćao pažnju.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 08 tra 2014, 08:14

Ovo nije normalno. Finale LP se igra 24.5., a SP počinje 10.6. :roll: Mogli su to finale staviti odmah u subotu iza EL, 17.5. i dati vremena za pripremu reprezentacijama.

Vjerojatno nam slijedi SP na kojem će dominirati rezerve u klubovima i igrači gubitničkih momčadi.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 08 tra 2014, 14:21

A meni se ljudi rugali i prigovarali kad sam rekao kako i po cijenu silnih prijenosa treba maknuti tu nategnutu osminu finala jer mi se gadi koliko tu sezonu natežu zbog profita od gledanosti.

Ove godine tek nakon 3 tjedna se igrali uzvratni susreti osmine finala, pa mislim ono... Četvrfinale odjednom nakon tjedan dana, a sad eto finale sami kraj svibnja. Kakve su to samo perverzije...

Onaj raspored i općenito nogometni kalendar do 2002/2003. kad se igrala zadnja sezona po skupinama u drugom krugu je majka za ovo danas.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 08 tra 2014, 14:30

Osim toga nema smisla da je tolika rupa izmedu pravih natjecateljskih utakmica i finala.

Mi prakticki prosle godine smo mjesec dana morali drzat komcentraciju jer nismo imali ozbiljne tekme.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 08 tra 2014, 14:51

The Scarface napisao:Osim toga nema smisla da je tolika rupa izmedu pravih natjecateljskih utakmica i finala.

Mi prakticki prosle godine smo mjesec dana morali drzat komcentraciju jer nismo imali ozbiljne tekme.

Da li postoje indicije da se utakmice 1/4 finala "razbiju" tako da svako veče bude po jedna utakmica? Mogle bi se u roku od dvije sedmice odigrati prve 1/4 finalne utakmice, pa nakon sedmice pauze u naredne 2 sedmice revanši. Nakaradno je što postoje 3 sedmice pauze između polufinala i finala + što se igra subotom, to je više od 3 sedmice razmaka.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 10 tra 2014, 23:02

Bild piše da Gundogan propušta WC. Čeka nas slična Njemačka kao 2012. Jedini tračak nade je to da Gundogan nije igrao previše velikih utakmica, pa ne bi trebao biti izostanak, više nepostojeće pojačanje.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 20 tra 2014, 16:12

Slika

Brazilci uspoređuju svoju i Španjolsku repku. :lol:

Najbolji Španjolac - Pedro 6,5 :haha:
Murta
Sekretar
Sekretar