The Scarface napisao:Ako su prvi imaju Alžir/Rusiju, Francuze i eventualno Brazil.
Ako su drugi bi imali Belgiju,Argentinu pa Nizozemce.
Ne vidim kako je ova prva strana puno jača od ove druge pa da bi im se isplatilo tankiranje.
Gledamo samo ono prikazano u kombinaciji sa potencijalom?
Morti to niko nije skužio ali francuzi zgledaju kao pravi favoriti, dok su nizozemci uz sav SEX jako limitirani. Argentina igra za kurac a Belgiju ne znam, još ne igraju prema imenima koje imaju u ekipi. Uglevnom ti si izdvojio 3 bitne ekipe, ali sagledaj svih 8 pa ćeš skužit. Ok Costa Rica je bila prva u skupini al je za mene Uruguay jači zbog imena igrača.
Uglavnom
Brazil - domačin s druge strane Nizozemska - tu dajem prednost Brazilcima, ne zato kaj oču niti ih smatram boljima toliko neg su domačini, igraju sličnu igru, jedi imaju Robbena, drugi Neymara i opet bolje igrače s tim da ponavljam domačini su.
Onda Francuze koji su po meni zasad brutalni i užastno trule Argentince
I sad ovaj šit kaj si napiso il Beligija i to je jedini razlog zakaj treba razmisliti jer je odma jebena repka u 1/8 finalu tj. s te strane mogle bi biti 3 jake tekme iako me sad ne čudi da neko govno izbaci Argentince il Nizozemce, dok će se sa Francuzima i Brazilcima to teško ( ne nemoguće) dogoditi.
Usporedio po redoslijedu susreta....
Velim trebalo bi razmisliti, a ne se za to odlučiti.
Ukratko trenutačno tu su 5 favorita s imenima preostala, Francuzi, Njemci, Argentinci, Brazil i Nizozemci, al ovo SP ne buju kraljevali favoriti i pitanje je ko će biti "ono iznenađenje polufinala".