Mexico me nije nimalo iznenadio. Uvijek su bili i ostali živa reprezentacija koja puno PRETRČI na terenu tokom jedne utakmice, a mi smo ona PRETRČANA.
Dobili su na debelo na trku, kao i svi što na ovom turniru to prezentiraju protiv uglednih i jakih reprezentacija.
Zgazili su nas kako su i rekli i popravili gol-razliku. Igrali Meksikanci kao da je njima trebalo 3 boda za prolaz.
Nema tu tko trčati, nikakva smo ekipa. Modrić i Rakitić ne postoje na ovom turniru, sredina terena opet ista priča kao i kod Štimca i Bilića.
Kasnimo za svijetom kad je u pitanju nogometni rad i sve. Nikad mi nećemo igrati nekakav nogomet kad nema tu tko 30 puta sprintati naprijed-nazad na skoro svim dijelovima terena.
Maksimalno su nas neutralizirali i puno bolja ekipa je pobjedila Hrvatsku, repku koja pokušava biti ekipa i igrati nešto što očito ne može.
Balkan je uvijek bio rupetina kad se skupi na jednu hrpu osim te 1987. Sve smo rekli kakav BiH nogomet igra.
Latinska Amerika je za nas space-shuttle. NIJEDNA pobjeda protiv njih na službenim natjecanjima. Argentina, Mexico 2x, Ekvador, Brazil 2x... Mi bi i od Costa Rice i Kolumbije bili poraženi koliko su jači trkački.
Samo kad bi nešto i htjeli mijenjati, tko će u tom smeću od lige mijenjati gdje čovjek ne može istrčati 90 minuta, a kamoli sprintati 15 puta gore-dolje u 90 minuta... Bože sačuvaj...
Ti dečki što igraju kao i prije što su igrali u prijašnjim generacijama nakon 98', mogli su u klubovima gdje je to sve bilo u toku s vremenom i elitom, no skupa i premiješani...
Niko Kovač je apsolutno trebao ostati izbornik U-21 repke i tamo početi mijenjati stvari, ovdje se jednostavno ne može.