Postao/la Lennon » 24 lip 2014, 08:34
Da, slažem se, Mandžo jučer za kurac. Al pa ne treba to čuditi jer, on nikad nije igrač koji bu nekaj pokrenul, napravil, on je onaj centarfor koji zabija sve što mu igrači serviraju (manje više), tj napadač koji igra dobro - kad momčad igra dobro. Ja se ne čudim previše njegove loše partije.
Nit sam ja reko da je Mandža Messi, kao što Panda piše, nit sam reko da je bolji od Lewandovskog, ali baš nikad kad on to nije. On ponavljam, zabija skoro pa sve što mu bude servirano, i da, po meni je on jako dobar napadač. Na kraju krajeva, nisam ja to izmislio nego Pep, da je najbolji napadač glavom na svijetu.
Najviše se vidjela razlika između nekog napadača npr Lewa, i njega jučer drugo poluvrijeme. Znači on je cijelo vrijeme okrenut naprijed, naš vezni ima loptu (Kovačić), između Mandže i njega je nekih 30 metara i tu mora Mandža doći da odigra dupli pas i otvori mu prostor Kovi, a Mandža stoji i čeka. Ponavljam, on je takav tip napadača, tj. nije ta kvaliteta i tu ja i nisam previše začuđen. Ali da ima svoje kvalitete, tj da pretvara prilike u golove i to vraški dobro - to je istina, na kraju krajeva dvije sezone u Bundesligi naš najbolji strijelac, i drugi najbolji klupski strijelac.
Po meni je pobjedu odnio Meksički vezni red. Modrić ponovo bez muda, Rakitić možda i predefenzivno postavljen. Jbg, sada se valjda vidi da mi nemamo "drugi najbolji vezni red na svijetu" i da nismo baš objektivni. Pogotovo mi ide na živce činjenica da nismo dobili skok u sredini, tj. nismo ni pokušali. Meksiko nas je nadigrao drugo poluvrijeme, u svim segmentima, nadtrčao nas je, i nam nebi smjelo biti previše žao ili krivi. Ljudi su bolja momčad, a mi momčadi baš nemamo. I još im nije sviran penal...
Na kraju krajeva neću prstom upirat u trenera, ovoga, onoga, jednostavno, bolji su, idu dalje, i to je sve.
Zadnja izmjena:
Lennon; 24 lip 2014, 08:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!