anton 1983 napisao:Murta napisao:
P.S. uopće ne igraju Pepov nogomet
Kak ne? False 9 i Lahm u vezi?![]()

Murta napisao:Problem s našim raspravama je što ljudi to vide kao Pepov nogomet, a ne respektiranje posjeda.
anton 1983 napisao:Kad ovaj smotani Muller da gol ja još nikad nisam poskočio za razliku kad ga metnu Gotze, Poldi ili Gomez. Kad ga Muller daDNE ja se počnem smijat, jer jednostavno ne vjerujem kakav Vic je Bog uspio skletap...

anton 1983 napisao:Kad ovaj smotani Muller da gol ja još nikad nisam poskočio za razliku kad ga metnu Gotze, Poldi ili Gomez. Kad ga Muller daDNE ja se počnem smijat, jer jednostavno ne vjerujem kakav Vic je Bog uspio skletap...
Za Mulca si rekao da je igrač bez koga možeš igrati, a istovremeno ti je neophodan. Lennon napisao:Lahm imao jedno dobro oduzimanje lopte, al već izgubio dvije čiste lopte na 30-40 m koje su vrlo lako mogle biti pogubne.
Lennon napisao:Brza transformacija, okomitost... <3
Guardiola po tko zna koji put dobio rukavicom u glavu.

Miki napisao:Njemačka jako dobra za sada. Mažić demonstrira onim amaterima kako se sudi (mada bi mogao malo manje da dodiruje igrače kod prekida). Nadam se da će i Nijemci i Mažić nastaviti u istom ritmu kao do sada.

TiLe napisao:Ne bih rekao da je sumnjiv penal.
Možda je Gotze jedva dočekao da padne, al vidjelo se da ga je Portugalac potegnuo tako da se sucu nema šta reći.

The Scarface napisao:http://gfycat.com/CornyDismalDodo#
Međusobno su se odgurivali dok Gotze nije odlučio pretjerano pasti, po meni je to premršav penal.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost