panda napisao:The Scarface napisao:Znam samo da u nedjelju vadim svoj argentinski dres.
JUDAS!
![]()
![]()
![]()
Treba ga na duhovnu obnovu poslat.

panda napisao:The Scarface napisao:Znam samo da u nedjelju vadim svoj argentinski dres.
JUDAS!
![]()
![]()
![]()

Pa šta je on to napravio na ovom turniru tako enormno u odnosu na genija Maradonu kojeg su nemilosrdno tukli po 90 minuta svaku utakmicu? Ne može s čovjekom stati u istu rečenicu koliko god ga statistike i rekordi debelo dizali od karizmatičnog Diega. 
FCB_general napisao:E da... Mertesacker neće moći uopće vidjeti finala ako Njemačka hoće pobjedu.

"Ja sam taj koji je naučio Romera kako braniti udarce s bijele točke", priznao je nakon polufinala nizozemski izbornik Louis van Gaal, koji je Romeru bio trener u AZ Alkmaaru i kojeg je argentinski vratar uoči utakmice u Sao Paulu nazvao velikim trenerom.

Murta napisao:"Ja sam taj koji je naučio Romera kako braniti udarce s bijele točke", priznao je nakon polufinala nizozemski izbornik Louis van Gaal, koji je Romeru bio trener u AZ Alkmaaru i kojeg je argentinski vratar uoči utakmice u Sao Paulu nazvao velikim trenerom.

Murta napisao:Zamislite si Robbenove nepodnošljive provokacije u Bayernu da su pobijedili Nijemce u finalu.

Murta napisao:Zamislite si Robbenove nepodnošljive provokacije u Bayernu da su pobijedili Nijemce u finalu.

Lennon napisao:Argentina dosad nije niš spektakularnog pokazala, ni sami neznaju kak su opće u finalu.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost