SP 2014. Brazil

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: SP 2014. Brazil

PostPostao/la marac » 01 srp 2014, 23:26

Brutalno. Planirani fliper nakon slobodnog.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 01 srp 2014, 23:32

Zasluzeno! Steta sto nije bilo jedanesteraca. Drago mi je sto ga Zelenko dade! :mrgreen:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la marac » 01 srp 2014, 23:33

Šteta za amere. Al nadam se da će Belgija pomesti Argentinu sada.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 01 srp 2014, 23:34

Koliko je god Belgija zaslužila zbog pustih prilika tijekom 105 minuta toliko je 'Murica zaslužila izjednačenje za ovih zadnjih 15 minuta.

Odlična tekma. :bravo:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 01 srp 2014, 23:37

marac napisao:Šteta za amere. Al nadam se da će Belgija pomesti Argentinu sada.

:bravo:
Ako Belgija ponovi ovakvu utakmicu Messi i 10 stažista nemaju previše šanse.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 01 srp 2014, 23:42

marac napisao:Brutalno. Planirani fliper nakon slobodnog.

Samo je Dempsey pogriješio sa lošim primanjem jer je trebao odmah od prve udariti i tko zna što bi bilo.

Utakmica potpuno luda, a ja je nisam gledao, tek od zadnjih 15 minuta i produžetke. Stvarno nevjerojatno što je Belgija odigrala nakon 3 bezvezne utakmice. Ameri mogli riješiti to ali na kraju ne može nitko skinuti s trona favorite.

Koje jebeno provlačenje... Nizozemska, Argentina, Brazil, Njemačka, Francuska... Smijeh što su izbačeni protivnici njima radili. :roll:

Jedino Nizozemska nije išla na produžetke jer je u zadnjim trenutcima zabila iz penala.

FANTASTIČNO prvenstvo u svakom slučaju. Spram klupskog nogometa koji je nakon dugo vremena ponudio jedan Atletico i Liverpool i dobre utrke za naslov u Španjolskoj i Engleskoj, sve ostalo uopće nije vrijedno spomena jer je već prožvakano.

No ovo je odlično. Ovdje milijuni i kvalitete liga ne igraju ulogu. Svi igraju i svi sve znaju, a tako je malo falilo da brojne velike i slavne ekipe izlete.

Drago mi zbog Greena, od početka sam znao kako je pogodio s igranjem za Amere. :bravo: Tu će barem imati mjesto uvijek igrati, u Elfu ne bi došao na red.
Zadnja izmjena: Red passion; 01 srp 2014, 23:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 01 srp 2014, 23:43

The Scarface napisao:Koliko je god Belgija zaslužila zbog pustih prilika tijekom 105 minuta toliko je 'Murica zaslužila izjednačenje za ovih zadnjih 15 minuta.

Znam da drkas na Amere i Klinsmana, ali je prepotentna tvoja izjava. Belgija je ovo trebala rijesiti prije ponoci, ali je Hauard sprijecio da sada pisemo o debaklu Amera. 38 suteva Belgije od kojih je 27 islo u okvir gola, a ti pises da su oni smradovi zasluzili izjednacenje zbog par sansi u 2. produzetku... Daj malo realnosti. :lol:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 01 srp 2014, 23:48

Miki napisao:
The Scarface napisao:Koliko je god Belgija zaslužila zbog pustih prilika tijekom 105 minuta toliko je 'Murica zaslužila izjednačenje za ovih zadnjih 15 minuta.

Znam da drkas na Amere i Klinsmana, ali je prepotentba tvoja izjava. Belgija je ovo trebala rijesiti prije ponoci, ali je Hauard sprijecio da sada pisemo o debaklu Amera. 38 suteva Belgije od kojih je 27 islo u okvir gola, a ti pises da su oni smradovi zasluzili izjednacenje zbog par sansi u 2. produzetku... Daj malo realnosti. :lol:

Da zaslužili su jer se nisu predali ko zadnje pičkice nakon 2:0, zaslužili su jer su cijelu utakmicu pokušavali igrati nogomet bez ikakvih kalkulacija. Istina da je to naivna igra, ali smo bar imali prilike vidjeti spektakl.

p.s.
Klinsi mi uopće nije drag.

Drka se na Messija. :a045:

:haha:
Zadnja izmjena: The Scarface; 01 srp 2014, 23:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 01 srp 2014, 23:53

Amerima je jako malo falilo da prođu, jako malo... To je onaj mali minus što imaju kao poluamaterska nogometna nacija i što je presudio. Demspey bi ono pogodio u 93. minuti umjesto onog lika koji je fulao.

Ostaje tješit se kako su skoro svi favoriti bili sprčeni s dodatnih pola sata igre.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 02 srp 2014, 00:05

'Ste skužili ovu pizdariju u emisiji s kampom Boce Juniorsa u Brazilu? Koliko sam shvatio, oni bi odgajali Brazilce da igraju za Argentinu, a ne samo za argentinske klubove? :shock: :shock: Kad se takve stvari krenu naveliko raditi, nogomet prestajem gledati.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 02 srp 2014, 00:13

Miki napisao:Sad procitah da mu je umro brat Vinfrid svega nekoliko sati prije utakmice. Imao je 81 godinu i bolovao je od leukemije. :(

nije umro nekoliko sati prije utakmice nego skoro dva dana prije (u noći sa nedjelje na ponedeljak), ali svakak veliki udarac za Ottmara.

btw. ode i on u pemziju :cry: :cry:

"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2014, 06:15

E moj Amerigo vespuči! Jedan milimetar i nogomet bi bio spašen, ali ga neće i neće! Ajde još gnojenje argentine protiv švicarske sam neak preživio ali ispadanje ovih Amera je prevelika šteta. Od svih oni repki koje su ispale od 1/8 finalu ameri su nekako meni bili najsimpatičniji. Čisto iz razloga što im se predbacuje da nemreju halat taj sport, ali isto tako iz razloga kaj su se počeli u njega zaljubljivat. Dojma sam da su baš halali na američki način i ostavili herc na terenu, ko u nekom pravom holivudskom spektaklu, di klinac igra protiv Diva zgubi na knap i na kraju je svima klinac pobjednik. Drug je krepo za druga i naznake predaje u niti jednom trenutku nije bilo. Savršen posao je napravio Klinsi i zbog njega mi je iskreno žao kaj nije uspio korak više....

Nadam se da će ameri za 4 godine imat i pokoju zvijezdu u ekipi, ubacit kojeg pravog klinca i postat jedna prava repka s kojom se više niko ne bu sprdo....USA!!!

Ima Vas par koji su srali protiv reprezentacijskih natjecanja, a sad kuš jer vam je ovo najbolje SP ikad! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 02 srp 2014, 12:19

Jullian Green je po meni jedan veliki talent koji bi ove godine mogao dobiti dosta prilike .........

Im a solidnu tehniku i brzini bit će jako prodoran krilni napadač
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Speedy » 02 srp 2014, 13:15

Slika

Dao Bog da im francuzi utrpaju pet komada!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la panda » 02 srp 2014, 13:20

Nije da ga želim braniti jer i mene u zadnje vrijeme sa nekim glupostima poprilično iritira, ali nemojte zaboraviti da je tu i Lahm da se pita.

Možda čovjek jednostavno ne želi ići natrag na beka :idk:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil