Iz petog puta su napokon prošli nakon produžetaka.
Slijedi nam dvoboj čarobnih ljevaka.
Što se mene tiče sad mogu sve ekipe uzet SP osim Brazila.
Najveće simpatije Argentincima, Švabe malo iza njih.

Murta napisao:Južnoamerikanci će biti posrani kao El Classico 2012. i 2013.

UltrasMentalita napisao:Ako Brazil osvoji ovo prvenstvo nikad ja više neću pratiti ove reprezentativne turnire
anton 1983 napisao:UltrasMentalita napisao:Ako Brazil osvoji ovo prvenstvo nikad ja više neću pratiti ove reprezentativne turnire
A zašto?![]()
Inače nakon famoznih iznenađenja u grupi, kasnije nije bilo niti jednog iako je bilo PK tekmi na knap...Moremo mi bježati kolko god oćemo od toga, ali suđenje na ovom prvenstvu je na granici kriminalnog suđenja. To se meče pod tepih zbog šok završnica i jako napetih tekmi, a koje su mogle ići u drugom smjeru da je suđenje bilo drugačije...
NPR Kompany u 2. poluvremenu ubije Lavezzija prije 16 terca, žuti ziher, crveni 10% a sudac ne sudi ništa...Da ne govorim o čudnim odlukama suca Njemačka - Franucska.
UltrasMentalita napisao:U pravo radi sudaca i njihove opće naklonosti prema Brazilu guraju ih kroz čitav turnir ....iako mi ima nekih igrača dragih u tome Brazilu iako sami igrači nisu krivi gadi mi se činjenica koliko su imali sudačkog poguranca
UltrasMentalita napisao:Ajde nemoj pametovati ja ne znam što si ti gledao pa u svakoj skoro tekmi su suci bili na njihovoj strani .....Krenuvši od Hrvatske pa do Columbije smiješno raspravljati o tome uopće ...Najbolje da im dadnu pehar i nek ga nose kući
UltrasMentalita napisao:Pa jadan nebio jesu im poništili čist gol protiv Columbije kod 1-0 za Brazil ....
UltrasMentalita napisao:plus ono kad je Columbija izvodila Sslobodnjak sa 18 -19 m sudac stavio živi zid i crtu a ispred živog zida s desne strane 2 m ispred njih stoje Luiz i ne znam tko još ......onda još situacija na sredini kod onog nekog prekršaja sudac objašnjava igračima Kolumbije nešto Brazilci na buku izvode faul i naravno on to dozvoljava .....pa ona očigledno čuvanje igrača Brazila kod prekršaja a onoga Hamesa izbili iz cipela i ništa .....

Lennon napisao:Brazila se gura, ne brutalis al dovoljno da prolazi i ako treba - sudac je uvijek tu.
Pa nije cijeli svijet slijep, il je?![]()
Koga god da pitam svi žele da Švabe razbiju Brazila baš zbog tih provlačenja, pa čak i oni žešći antinacisti!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost