SP 2014. Brazil

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: SP 2014. Brazil

PostPostao/la The Scarface » 05 srp 2014, 23:53

Zasluženo Niskozemci.

Iz petog puta su napokon prošli nakon produžetaka.

Slijedi nam dvoboj čarobnih ljevaka. 8-)

Što se mene tiče sad mogu sve ekipe uzet SP osim Brazila.

Najveće simpatije Argentincima, Švabe malo iza njih.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 05 srp 2014, 23:53

LvG :legendo: :legendo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 05 srp 2014, 23:55

Murta napisao:Južnoamerikanci će biti posrani kao El Classico 2012. i 2013. :D

Nadam se :pliz:
Ne znam koji su mi iritantniji.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 srp 2014, 10:53

Na kraju ostaje samo vidjeti Njemačku na vrhu kad su već Kolumbija, Čile, Mexico i Costa Rica ispali.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 06 srp 2014, 15:09

Ako Brazil osvoji ovo prvenstvo nikad ja više neću pratiti ove reprezentativne turnire
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 07 srp 2014, 06:30

UltrasMentalita napisao:Ako Brazil osvoji ovo prvenstvo nikad ja više neću pratiti ove reprezentativne turnire

A zašto? :?

Inače nakon famoznih iznenađenja u grupi, kasnije nije bilo niti jednog iako je bilo PK tekmi na knap...Moremo mi bježati kolko god oćemo od toga, ali suđenje na ovom prvenstvu je na granici kriminalnog suđenja. To se meče pod tepih zbog šok završnica i jako napetih tekmi, a koje su mogle ići u drugom smjeru da je suđenje bilo drugačije...

NPR Kompany u 2. poluvremenu ubije Lavezzija prije 16 terca, žuti ziher, crveni 10% a sudac ne sudi ništa...Da ne govorim o čudnim odlukama suca Njemačka - Franucska.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 srp 2014, 10:14

Iako je Amerikancima nogomet prije 20 bio potpuno nepoznat sport, na tribinama je na svakoj utakmici u prosjeku bilo 68.991 gledatelja.To je i dalje najgledaniji Mundijal

Svjetsko prvenstvo u Brazilu drugo je najgledanije u povijesti, a ovo je već 20. izdanje.

Fifa je objavila podatke nakon 60 odigranih utakmica. Prosječno je popunjeno 98.3 posto kapaciteta stadiona, a na tribinama je dosad bilo 3,6 milijuna navijača. Po utakmici 52.762 gledatelja, što je u prosjeku za 271 više nego prije osam godina u Njemačkoj.

Prosjek će i dalje rasti jer su pred nama četiri najzanimljivije utakmice, polufinala pa borba za brončanu medalju, odnosno trofej, a igra se na četiri stadiona od kojih najmanji ima kapacitet od 58.000.

Inače, najgledaniji Mundijal je i dalje onaj od prije 20 godina koji se održao u Sjedinjenim Američkim Državama. Iako je Amerikancima to bio potpuno nepoznat sport, na tribinama je na svakoj utakmici u prosjeku bilo 68.991 gledatelja.

Mi pas mater ak ne lažu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 07 srp 2014, 10:45

anton 1983 napisao:
UltrasMentalita napisao:Ako Brazil osvoji ovo prvenstvo nikad ja više neću pratiti ove reprezentativne turnire

A zašto? :?

Inače nakon famoznih iznenađenja u grupi, kasnije nije bilo niti jednog iako je bilo PK tekmi na knap...Moremo mi bježati kolko god oćemo od toga, ali suđenje na ovom prvenstvu je na granici kriminalnog suđenja. To se meče pod tepih zbog šok završnica i jako napetih tekmi, a koje su mogle ići u drugom smjeru da je suđenje bilo drugačije...

NPR Kompany u 2. poluvremenu ubije Lavezzija prije 16 terca, žuti ziher, crveni 10% a sudac ne sudi ništa...Da ne govorim o čudnim odlukama suca Njemačka - Franucska.

U pravo radi sudaca i njihove opće naklonosti prema Brazilu guraju ih kroz čitav turnir ....iako mi ima nekih igrača dragih u tome Brazilu iako sami igrači nisu krivi gadi mi se činjenica koliko su imali sudačkog poguranca
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 07 srp 2014, 10:48

UltrasMentalita napisao:U pravo radi sudaca i njihove opće naklonosti prema Brazilu guraju ih kroz čitav turnir ....iako mi ima nekih igrača dragih u tome Brazilu iako sami igrači nisu krivi gadi mi se činjenica koliko su imali sudačkog poguranca

Iskreno ja ne vidim neko posebno naginjanje na niti jednu stranu. Recimo Korea je bila pogurana al onak baš očito. Previše se bez veze pompe diglo
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 07 srp 2014, 10:56

Ajde nemoj pametovati ja ne znam što si ti gledao pa u svakoj skoro tekmi su suci bili na njihovoj strani .....Krenuvši od Hrvatske pa do Columbije smiješno raspravljati o tome uopće ...Najbolje da im dadnu pehar i nek ga nose kući
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 07 srp 2014, 11:02

UltrasMentalita napisao:Ajde nemoj pametovati ja ne znam što si ti gledao pa u svakoj skoro tekmi su suci bili na njihovoj strani .....Krenuvši od Hrvatske pa do Columbije smiješno raspravljati o tome uopće ...Najbolje da im dadnu pehar i nek ga nose kući

Pa ok, razmem da je bilo nekih previda, ali da je sad toga bilo baš tak jako puno...Evo recimo kaj je to bilo u korist Brazila suđeno protiv Kolumbije?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 07 srp 2014, 11:10

Pa jadan nebio jesu im poništili čist gol protiv Columbije kod 1-0 za Brazil .....plus ono kad je Columbija izvodila Sslobodnjak sa 18 -19 m sudac stavio živi zid i crtu a ispred živog zida s desne strane 2 m ispred njih stoje Luiz i ne znam tko još ......onda još situacija na sredini kod onog nekog prekršaja sudac objašnjava igračima Kolumbije nešto Brazilci na buku izvode faul i naravno on to dozvoljava .....pa ona očigledno čuvanje igrača Brazila kod prekršaja a onoga Hamesa izbili iz cipela i ništa .....
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 07 srp 2014, 11:17

UltrasMentalita napisao:Pa jadan nebio jesu im poništili čist gol protiv Columbije kod 1-0 za Brazil ....

Koji točno čist gol? Kaj su im dva poništili? Jedan koji sam ja vidio je bio zmazan da ga niti sa Arielom nemreš oprat. Na koji točno misliš?

UltrasMentalita napisao:plus ono kad je Columbija izvodila Sslobodnjak sa 18 -19 m sudac stavio živi zid i crtu a ispred živog zida s desne strane 2 m ispred njih stoje Luiz i ne znam tko još ......onda još situacija na sredini kod onog nekog prekršaja sudac objašnjava igračima Kolumbije nešto Brazilci na buku izvode faul i naravno on to dozvoljava .....pa ona očigledno čuvanje igrača Brazila kod prekršaja a onoga Hamesa izbili iz cipela i ništa .....

Dobro tu si ga nasro da te niš nisam skužil. Moguće je da se tu sralo sve kaj si ti rekao jer tu sudac uopče nije bio na nivou. Mogo je i Zunigi dat crveni kod prekršaja na Neymaru pa nije. Sve u svemu bila je brutalno gruba tekma i tome je sudac kriv, no bilo je jakih prekršaja s obje strane. Sad kolko je to ono JAAAKO i pravo navlačenje ne znam.

Oču reči da se Brazilu i pomaže i odmaže i da zasad još nisam pod utjecajem medija i Scolarija. Deplasirano je tvrditi da je baš ono svaka utakmica brutalna krađa. Mene jebe kad je protivnik lošiji i kad ukrade a ne kad je bolji, a Brazil je skoro svaku tekmu bio uvjerljivo bolji od svojih protivnika. Nije djelovao brazilski, ali to je jedna čisto druga stvar.

Što Brazil ne bi bio prvi u skupini da nije na pobijedio il da onaj penal nije suđen? Baš tak daleko ne bih išao...Kod Čilea je problem bio što lik nije u 120 minuti zabio. Jel je Hulku svirana ruka? Je, tako da...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 07 srp 2014, 11:19

Brazila se gura, ne brutalis al dovoljno da prolazi i ako treba - sudac je uvijek tu.

Pa nije cijeli svijet slijep, il je? :roll:

Koga god da pitam svi žele da Švabe razbiju Brazila baš zbog tih provlačenja, pa čak i oni žešći antinacisti! :bravo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 srp 2014, 11:22

Lennon napisao:Brazila se gura, ne brutalis al dovoljno da prolazi i ako treba - sudac je uvijek tu.

Pa nije cijeli svijet slijep, il je? :roll:

Koga god da pitam svi žele da Švabe razbiju Brazila baš zbog tih provlačenja, pa čak i oni žešći antinacisti! :bravo:

Ja brijem da je to zbog toga kaj Brazil tak igra kak igra pa ih ljudi ne šmekaju. Ne znam morti sam ja nekog drugačijeg viđenja jednostavno. Eto dan danas se sere kak smo mi protiv Reala spušili na kontre a golove primali iz prekida. Svijet si baš zna zabrijat...

Sve ove repke u 1/2 finalu su nekak na guzove prilazili bez fenomenalnih tekmi i lijepog nogometa. Reko bi das svi igraju neki kurčev kontrolirani nogomet...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil