Druga je stvar što je ovo poziv za one koji ne vole mafiju u hrvatskom nogometu!
Kod mene nije problem u tome što neki ne žele Sammira u repki. Mene muči zašti ga u repki neće! Kada bi Hrvati bilo protiv Sammira u repki zato što nije Hrvat, ja bi bio presretan. No kad vidim da je razlog Mamić-štimac-Mafija-loš igrač, digne mi se kosa na glavi....
Spletkarenje su stvari koje mene uopće ne jebu ako je narod sretan. Što to znači? Ako neko gura nečije igrače u repku kako bi ih ovaj prvi prodao, pa bi se kasnije morti podjelila zarada, a na kraju REPKA napravi ono što se od nje zahtjeva, ja to podržavam. No ako se samo neko forsira iz razloga da se forsira na uštrb repke, onda ga jebi!
Koliko puta je Biliću bilo predbacivano da stavlja "Mamićeve igrače" u repku,pa on opet nije pozvao Sammira? Onda mi to sve nije jasTno, ako je onako kako Mamić veli, a ne onako kako je najbolje za Hrvatsku repku...Ako je tak, pa zaš se onda recimo nije "na vrijem" forsirao neki Badelj tamo?
Ljudi pretjeruju da je to za popizdit! Mi smo Hrvati i nacija smo koja nikad nije zadovoljna i to je jedina prava istina!
TiLe napisao:
ne vjerujem da to smeta ljudima. eduardo je godinama u reprezentaciji i jedan je od najomiljenijih igrača. zapravo ne vjerujem da itko ima išta protiv sammira. ovdje se radi o revoltu ljudi prema mamiću.
Svi koji ti to kažu su licemjeri jer oni razmišljaju na način, "ajde dobro jedan može,jer je toliko dobar". No što onda sada Edurardo uopće radi u repki?
A štose tiće Mamića, znam da je tako...Šteta je što nije bio drugačiji pa je imao ljude u medijim koji bi njega veličali te na taj način digli rulju da zavole nogomet a ne da je sve otišlo u suprotnom smjeru.
Mislim da je nogomet trenutačno što se tiće zanimanja ljudi za njega, na najnižoj mogučoj razini, no što se tiće kvalitete i rezultata, nije...
width="960"

Šta sad kažete na Belgiju?