Kvalifikacije za SP 2014.

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: Kvalifikacije za SP 2014.

PostPostao/la anton 1983 » 28 ruj 2012, 19:36

Kaj je naša repka fakat tak dobra da u njoj nema mjesta za Sammira? Od nekih imena koja sada igraju u repki i koja su igrali, bluje mi se. Sad da je Sammir neka iznimka nije, no ak u repki more igrati jedan Kalinić, onda moramo biti svejstni di je naša repka.

Druga je stvar što je ovo poziv za one koji ne vole mafiju u hrvatskom nogometu!

Kod mene nije problem u tome što neki ne žele Sammira u repki. Mene muči zašti ga u repki neće! Kada bi Hrvati bilo protiv Sammira u repki zato što nije Hrvat, ja bi bio presretan. No kad vidim da je razlog Mamić-štimac-Mafija-loš igrač, digne mi se kosa na glavi....

Spletkarenje su stvari koje mene uopće ne jebu ako je narod sretan. Što to znači? Ako neko gura nečije igrače u repku kako bi ih ovaj prvi prodao, pa bi se kasnije morti podjelila zarada, a na kraju REPKA napravi ono što se od nje zahtjeva, ja to podržavam. No ako se samo neko forsira iz razloga da se forsira na uštrb repke, onda ga jebi!

Koliko puta je Biliću bilo predbacivano da stavlja "Mamićeve igrače" u repku,pa on opet nije pozvao Sammira? Onda mi to sve nije jasTno, ako je onako kako Mamić veli, a ne onako kako je najbolje za Hrvatsku repku...Ako je tak, pa zaš se onda recimo nije "na vrijem" forsirao neki Badelj tamo?

Ljudi pretjeruju da je to za popizdit! Mi smo Hrvati i nacija smo koja nikad nije zadovoljna i to je jedina prava istina!

TiLe napisao:
ne vjerujem da to smeta ljudima. eduardo je godinama u reprezentaciji i jedan je od najomiljenijih igrača. zapravo ne vjerujem da itko ima išta protiv sammira. ovdje se radi o revoltu ljudi prema mamiću.

Svi koji ti to kažu su licemjeri jer oni razmišljaju na način, "ajde dobro jedan može,jer je toliko dobar". No što onda sada Edurardo uopće radi u repki?

A štose tiće Mamića, znam da je tako...Šteta je što nije bio drugačiji pa je imao ljude u medijim koji bi njega veličali te na taj način digli rulju da zavole nogomet a ne da je sve otišlo u suprotnom smjeru.

Mislim da je nogomet trenutačno što se tiće zanimanja ljudi za njega, na najnižoj mogučoj razini, no što se tiće kvalitete i rezultata, nije...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 28 ruj 2012, 19:45

TiLe napisao:
anton 1983 napisao:E sad ako nas ovdje smeta što je SAMMIR CRN! Onda neka se to kaže jasTno i glasTno...

ne vjerujem da to smeta ljudima. eduardo je godinama u reprezentaciji i jedan je od najomiljenijih igrača. zapravo ne vjerujem da itko ima išta protiv sammira. ovdje se radi o revoltu ljudi prema mamiću.

Ja na Mamića zalijepim samo total ignore. Uzmem samo Sammira i njegove predstave zadnjih nekoliko godina, također i njegove godine pa na kraju pogledam što je on to stvarno postigao.

Naš nogomet je definitivno postao močavara i nadam se da će za 8 godina nestati i da se konačno može normalno disati. Ovo kad vidim jednog panja kojeg je ostavila žena zbog konjušara zvanog Zoran Mamić kako govori i hvali pozivanje Sammira u repku je ravno cirkusu i daljnjem rastu cirkusarija u nacionalnoj vrsti. Puno toga govori o nama kao društvu gdje je preočito kako nitko nema svoje JA i da to uopće nije poželjno u Hrvatskoj imati.

Osobno, sve bi redom igrače poizbacivao istog trenutka iz nac. vrste tko god u javnosti krene poput Ćorluke i ostalih tipova komentirati nešto što nije u njihovoj nadležnosti niti bi smjeli komentirati. Ako to znači neodlazak u Brazil, nema veze, važno je pokazati autoritet, disciplinu i nultu toleranciju prema svima.

To mi nikad nećemo imati. Slaven Bilić da si pokida diplomu... Slaven Bilić je itekako pametan i obrazovan čovjek koji je još za vrijeme igračke karijere diplomirao pravo, koji je pokazao na pravi način kako treba odgovoriti na cirkuse i provokacije. Imao je svojih gluposti ko sa Jurićem, Kalinićem, Subašićem, itd., svojom nekad pretjeranom nerealnošću kod naših igara i rezultata, no sve u svemu, ispao je korektan.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 12 lis 2012, 20:22

Evo gledam ovu utakmicu i pitam se zbog čega to Modrić vrijedi 40 milijuna? Zanima me koliko bi vrijedio da zna dodati drugom igraču od sebe? 80 M?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 12 lis 2012, 21:27

DEAN!!!!

Kako sad da se veselim ovoj momčadi koja je prčija Štimca i mamića? :?

jebote kolko sam se bojao ovog Štimca nakon tekme u Maksimiru protiv Makedonije, kad ono repka SKUPLJA BODOVE. Da ga jebeš nemremo se više požaliti...

Još kad vidim kako Srbija igra! "--" Šta sad kažete na Belgiju? :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 12 lis 2012, 22:12

Miki dobio "fin" poklon za rođendan. :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la TiLe » 12 lis 2012, 22:19

nele-BHF napisao:Miki dobio "fin" poklon za rođendan. :D

još što je najgore po portalima piše da su srbi bili puno bolji, a belgijanci par puta opucali na gol i napuniše ih do vrha :lol:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 13 lis 2012, 06:56

Jučer je bio crni dan za hrvatski nogomet. :lol: :haha:

Ja nemam niš protiv Sammira. Mene prvenstveno zanima koliko dobar on može biti. U Dinamu to ne vidim. U kvalama za LP i u EL igra protiv slabih protivnika, a u LP su mu suigrači nedovoljno konkurentni. Jučer je bio neloš.

TiLe napisao:Evo gledam ovu utakmicu i pitam se zbog čega to Modrić vrijedi 40 milijuna? Zanima me koliko bi vrijedio da zna dodati drugom igraču od sebe? 80 M?

On je ofenzivni vezni, a treneri ga stalno guraju na srednjeg. A onda se još umlitavio i prestao driblati.

anton 1983 napisao:jebote kolko sam se bojao ovog Štimca nakon tekme u Maksimiru protiv Makedonije, kad ono repka SKUPLJA BODOVE. Da ga jebeš nemremo se više požaliti...

Još kad vidim kako Srbija igra! "--" Šta sad kažete na Belgiju? :mrgreen:

Ovo je baš skupljanje bodova u najsavršenijoj verziji. :a045:
A Sliniša ko Šliniša. Kad ljudi shvate koja je on prevara od trenera, svima će bit bolje. Uništi Fiorentinin nogomet, a za nagradu skoro postane trener Intera. :neee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 13 lis 2012, 10:06

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 13 lis 2012, 12:05

nele-BHF napisao:Miki dobio "fin" poklon za rođendan. :D

Mogu ti reći da se nisam potresao. :D To meni neće pokvariti žurku, iako bih volio da smo pobijedili.
Mislim da je najrealnije trebalo da bude neriješeno ili u krajnjem slučaju 2:1 za Belgiju. Srbija je imala sigurno 4-5 odličnih šansi u prvom poluvremenu, i protivnik je to u jednom napadu kaznio. Kasnije smo mi pokušali što prije da izjednačimo, ali smo samo uspjeli još jedan da primimo. Doduše, imali smo i u drugom poluvremenu dobrih šansi. Treći gol je bio iz offside-a.
Sve u svemu, nismo zaslužili ovoliki poraz, ali ovo je mlada i neiskusna ekipa. Njima treba još utakmica da pokažu svoj puni potencijal. Samo neka ovako nastave, imamo igru, doći će i rezultat.

Važno je da budu trpali kad bude najvažnije. A svi znate na šta mislim. 8-)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 17 lis 2012, 09:27

svaka čast Osijeku na EXTRA atmosferi

unatoč svim sranjima oko saveza i repke i mamića, treba ipak ostati vjeran reprezentaciji i podržati ih na onaj način!

vidilo se po igračima koliko im treba onakva atmosfera, govor tijela ne laže

jes da smo igrali protiv wales-a koji je dvije razine ispod, ali opet je čoviku drago vidit onakvu euforiju, pa s kim god se igralo
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 lis 2012, 11:05

Ljepo samMikiju reko daje srbija zakurac.

Ako ništa drugo, bar nam je drugo mjesto zagaranitirano.

Kadasam vidio navijanje u Osijeku, rekosam si da bi sad baš htio da se tekme protiv Srbije i Belgije NE IGRAJU u Zagrebu. Neka ih daju Splitu i Osijeku, kako god oće...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 17 lis 2012, 11:10

Jesul' odobrena gostovanja?

I gdje se igra prva tekma?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 17 lis 2012, 11:16

Miki, čujem išli ste ganjati Šiptare pa su vas ljudi sačekali i napucali vas hladno... :mrgreen:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 17 lis 2012, 11:17

anton 1983 napisao:Kada sam vidio navijanje u Osijeku, reko sam si da bi sad baš htio da se tekme protiv Srbije i Belgije NE IGRAJU u Zagrebu. Neka ih daju Splitu i Osijeku, kako god oće...

također, odmah kod prvih akcija se vidilo da gori i da to utječe na igrače!

protiv srbije u splitu, ej, znaš šta bi to bilo :O:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 17 lis 2012, 11:56

nele-BHF napisao:Jesul' odobrena gostovanja?

I gdje se igra prva tekma?

prva je u hrvatskoj 22.3.2013, a druga je 6.9.2013 u srbiji.
gostovanja su zabranili odmah čim su se parovi izvukli :D
Zadnja izmjena: TiLe; 17 lis 2012, 12:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil