Trebali bi otvoriti neko natjecanje ko će više srat po Njemačkoj!
Ovo kaj smo jučer imali priliku vidjeti je pravi primjer jedne dreckiges arbeit sieg i niš više. Švabi su jučer pokazali puno nedostataka u svojoj igri a malo toga fenomenalnoga. Zato će sad kritike prštati na sve strane. Biti će teško švabama živjeti do petka i tekme sa Francuskom, no ako to švabi prođu bilo kak morete biti sigurni da opće drkanje počinje. Merte je dobro nakon tekme reagirao. pa jebem mu tvoja je momčad prošla dalje i ti umjesto da neš phvališ odma napad na kurčevu igru. Di je zadovoljstvo nestalo? Kolko sam ja vidio švapski igrači su bili presretni kad su zabili gol, jer je Alžir odigrao fenomenalno i fizički se više nego dobro držao sa švabama.
Morti je jučer Low uočio da se sa Howedesom ne bi trebalo igrati, a sve ostalo je ok, ako igrači odrade ono kaj trebaju odraditi. Puno je igrača jučer zakazalo, dok su neki ipak odigrali malo bolje.
Pogledajte ponovno snimku tekme ako Vam se da i budite realni kritičari. Nakon toga garantiran vam da Ozila ne bute kritizirali. Lik se jučer fakat trudio, nudio, oro po terenu. Bilo ga je svuda i puno je pomagao ostatku ekipe. Što se tiće igre, ostatak napada je bio puno lošiji nego on, a ovdje prvenstveno mislim na Goteza i Mullera.
Lowova zamisao ima smisla, samo ako se igra brzo i ako je tempo visok. Čim toga nema ovaj stil sa ovom postavom ne bu mogao funkcionirati. Nije problem što švabi igraju bez napadača, nego je problem ako ti protivničkoj obrani daš previše vremena da se postavi. Tada švapska igra gubi smisao. Brzi protok lopte ili loša igra, treće opcije nema
Nisu se niti francuzi proslavili protiv Nigerije jel tak? Mislim najgore je igrat tekmu o kojoj ti ovisi glava, a pobijedio si je prije nego je počela jer je takav protivnik.
Do onda imamo vremena srat, a onda opet švabima držat palce. Samo ne bi htio da odigraju fenomenalno i da ispadnu, jer to će me znervirat više nego opčenito loša igra švaba na ovom SP.
Mustafi otpao za ostatak SP-a. Hummels ozlijeđen i ne znamo dla bu haloprotiv Francuza. Dobro da je Low pozvo sve te štopere!