cruz napisao:
protiv srbije u splitu, ej, znaš šta bi to bilo
al pod uvjetom da torcida i veliki dio splićana prestane bojkotirat hns barem na taj jedan dan.
za tu utakmicu bih kampirao pred poljudom tjedan dana ako treba
cruz napisao:

cruz napisao:a brate ne bi bilo važno dal bi bilo torcide, jbt pola bi Hercegovine tražilo ulaznice, nama je do splita svega 2 sata
za tih 30.000 mjesta mislim da bi potražnja bila najmanje duplo od toga

Murta napisao: Od svih gradova u RH, Osijek može imati najviše toga protiv Mamića i HNS-a.

TiLe napisao:cruz napisao:
![]()
al pod uvjetom da torcida i veliki dio splićana prestane bojkotirat hns barem na taj jedan dan.
za tu utakmicu bih kampirao pred poljudom tjedan dana ako treba
TiLe napisao:veće bih ostavio zagrebu ili splitu jer ipak osijek ne može napraviti atmosferu kakvu mogu krcati poljud ili maksimir.
utakmicu sa srbijom treba staviti u split jer bez obzira na neki bojkot koji tamo vlada mislim da tu utakmicu nitko ne bi bojkotirao, a atmosfera bi bila paklena.
Murta napisao:NK OS je za vrijeme Špehara bio Dinamova ispostava, a prije i poslije im Dinamo redovito uzima talente. Mislim da niti jedan klub nema toliko mladih igrača u Dinamu kao Osijek. To je o Mamiću.

FCB_general napisao:Hoćeš ih ti ići osobno uvjeravati da prekinu s time? Ne bi te ni poslušali, ta raja tamo nikoga ne sluša.

TiLe napisao:FCB_general napisao:Hoćeš ih ti ići osobno uvjeravati da prekinu s time? Ne bi te ni poslušali, ta raja tamo nikoga ne sluša.
Istina je da su splićani malo čudni ljudi, čudnog mentaliteta, al vjeruj mi da bi napunili poljud ako bi im dali utakmicu sa srbijom. To se ne bojkotira
![]()
Nemojte da netko krivo shvati ovo u vezi Osijeka i drugih gradova. Apsolutno sam za to da im se da više utakmica jer ljudi svaki put dokazuju da žive za reprezentaciju i da znaju napraviti atmosferu, ali opet ove utakmice kao što je npr. sa Srbijom bih dao Splitu ili Zagrebu. Ako ništa onda barem iz razloga što su veći stadioni. E sad ako se dokaže da nisu u stanju napuniti stadion ni na takvim utakmicama onda bi ih odjebo za sva vremena.

Tako ste radili i pred tekmu u Zagrebu '99., kao bilo 0:0 u Bg, pa ćete nas razbiti tamo, kad ono prc. Miki napisao:Vidim, već se oštrite za tu utakmicu. Polako, ne pred rudu.Tako ste radili i pred tekmu u Zagrebu '99., kao bilo 0:0 u Bg, pa ćete nas razbiti tamo, kad ono prc.
Na Maksimiru muk, Mirković 3 prsta u vazduh, a "trener svih trenera" blaženi Ćiro ne veruE.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost