Kvalifikacije za SP 2014.

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: Kvalifikacije za SP 2014.

PostPostao/la TiLe » 17 lis 2012, 12:01

cruz napisao:
protiv srbije u splitu, ej, znaš šta bi to bilo :O:

:bravo:
al pod uvjetom da torcida i veliki dio splićana prestane bojkotirat hns barem na taj jedan dan.
za tu utakmicu bih kampirao pred poljudom tjedan dana ako treba :lol:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 17 lis 2012, 12:09

a brate ne bi bilo važno dal bi bilo torcide, jbt pola bi Hercegovine tražilo ulaznice, nama je do splita svega 2 sata

za tih 30.000 mjesta mislim da bi potražnja bila najmanje duplo od toga
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 17 lis 2012, 12:20

cruz napisao:a brate ne bi bilo važno dal bi bilo torcide, jbt pola bi Hercegovine tražilo ulaznice, nama je do splita svega 2 sata

za tih 30.000 mjesta mislim da bi potražnja bila najmanje duplo od toga

nekima je i sat vremena do splita :lol:

a dobro možda i nije toliko važno jer se slažem da bi poljud bio krcat i s njima i bez njih, al opet volio bih da i oni dođu jer bi atmosfera bila strašna. to je utakmica koja se ne smije bojkotirati
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 17 lis 2012, 19:17

Ja se nadam da će se sve utakmice u ovim kvalifikacijama igrati u Osijeku ili Rijeci.
Zagreb i Split bih zaobilazio u širokom luku. Jednostavno se nisu pokazali dostojnim ugostiti reprezentaciju Hrvatske. Od svih gradova u RH, Osijek može imati najviše toga protiv Mamića i HNS-a. A repezentacija je tamo dobila najveću podršku od utakmice s Ukajinom u 6/2009.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la TiLe » 17 lis 2012, 19:18

Murta napisao: Od svih gradova u RH, Osijek može imati najviše toga protiv Mamića i HNS-a.

:?: :?: :?:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 17 lis 2012, 19:27

NK OS je za vrijeme Špehara bio Dinamova ispostava, a prije i poslije im Dinamo redovito uzima talente. Mislim da niti jedan klub nema toliko mladih igrača u Dinamu kao Osijek. To je o Mamiću.

S druge strane, HNS-a, ozbiljna utakmica se u Osijeku nije odigrala od xx.yy.zzzz., a svaki put bi publika podržala repku.
Rijeka i Split su bar dobivali dobre prijateljske, a u Osijeku se igralo s Iranom, Walesom, Litvom. :neee:

Stvarno treba zapljeskati svim navijačima od sinoć. :smajl007:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la TiLe » 17 lis 2012, 19:40

pa samovoljno su ušli u pakt s mamićem. tko im je kriv?

što se tiče navijača to se slažem. uvijek je krcat stadion i ljudi navijaju za reprezentaciju bez obzira na sve. zbog toga im treba skinuti kapu. treba im dati više utakmica, naročito onih "manjih".
veće bih ostavio zagrebu ili splitu jer ipak osijek ne može napraviti atmosferu kakvu mogu krcati poljud ili maksimir.
utakmicu sa srbijom treba staviti u split jer bez obzira na neki bojkot koji tamo vlada mislim da tu utakmicu nitko ne bi bojkotirao, a atmosfera bi bila paklena.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 17 lis 2012, 20:19

TiLe napisao:
cruz napisao:
protiv srbije u splitu, ej, znaš šta bi to bilo :O:

:bravo:
al pod uvjetom da torcida i veliki dio splićana prestane bojkotirat hns barem na taj jedan dan.
za tu utakmicu bih kampirao pred poljudom tjedan dana ako treba :lol:

Hoćeš ih ti ići osobno uvjeravati da prekinu s time? Ne bi te ni poslušali, ta raja tamo nikoga ne sluša.

TiLe napisao:veće bih ostavio zagrebu ili splitu jer ipak osijek ne može napraviti atmosferu kakvu mogu krcati poljud ili maksimir.
utakmicu sa srbijom treba staviti u split jer bez obzira na neki bojkot koji tamo vlada mislim da tu utakmicu nitko ne bi bojkotirao, a atmosfera bi bila paklena.

Ja sam za to da se konačno uvede rotacija u Hrvatskoj po principu Njemačke. Dakle, svaka utakmica drugi grad.

Slažem se sa Murtom da bi trebalo nogomet konačno odseliti iz mjesta nogometne arogancije i konačno odvaliti šamarčinu tim ponekad bahatim gradovima koji su kroz prošlost stalno se kačili preko Dinamo-Hajduk, BBB-Torcida i sl., a da ostatak Hrvatske konačno dobije ono što želi, svoju zemlju.

Osijek je uvijek bio uz Hrvatsku, uvijek je stadion bio pun, pa i kad se igralo s Estonijom 0:0 prije 10-ak godina, pa i protiv Irana na onom pljusku, pa protiv Walesa, sad i po drugi put. Taj kraj je u situaciji sličnoj kao i Dubrovnik koji s vremena na vrijeme podsjeća da je odsječen od Hrvatske.

Jedino kad bih bio protiv igranja u Osijeku to je zbog stanja travnjaka pa bi tu malo po potrebi mijenjao raspored.

Murta napisao:NK OS je za vrijeme Špehara bio Dinamova ispostava, a prije i poslije im Dinamo redovito uzima talente. Mislim da niti jedan klub nema toliko mladih igrača u Dinamu kao Osijek. To je o Mamiću.

Osijek je od odlaska Novalića i propadanja Gradske banke postao upravo to što si spomenuo i taj klub je dan danas zahvaljujući njemu takav kakav je. Možda bi to netko sve i sjebao da se lova nije dirala i da je ostala u blagajni, ali opet... Za sve te talente da se zadrži trebala je tada lova koja se ukrala iz kluba. Uvjeti su debilana, baš kao i cijela regija.
Što god imaš, samo prodaj da možeš platiti obveze prema gradu i onima koji lovu iz svojih džepova posuđuju Osijeku da živi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 17 lis 2012, 21:28

FCB_general napisao:Hoćeš ih ti ići osobno uvjeravati da prekinu s time? Ne bi te ni poslušali, ta raja tamo nikoga ne sluša.

Istina je da su splićani malo čudni ljudi, čudnog mentaliteta :lol: , al vjeruj mi da bi napunili poljud ako bi im dali utakmicu sa srbijom. To se ne bojkotira 8-)

Nemojte da netko krivo shvati ovo u vezi Osijeka i drugih gradova. Apsolutno sam za to da im se da više utakmica jer ljudi svaki put dokazuju da žive za reprezentaciju i da znaju napraviti atmosferu, ali opet ove utakmice kao što je npr. sa Srbijom bih dao Splitu ili Zagrebu. Ako ništa onda barem iz razloga što su veći stadioni. E sad ako se dokaže da nisu u stanju napuniti stadion ni na takvim utakmicama onda bi ih odjebo za sva vremena.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 17 lis 2012, 23:43

TiLe napisao:
FCB_general napisao:Hoćeš ih ti ići osobno uvjeravati da prekinu s time? Ne bi te ni poslušali, ta raja tamo nikoga ne sluša.

Istina je da su splićani malo čudni ljudi, čudnog mentaliteta :lol: , al vjeruj mi da bi napunili poljud ako bi im dali utakmicu sa srbijom. To se ne bojkotira 8-)

Nemojte da netko krivo shvati ovo u vezi Osijeka i drugih gradova. Apsolutno sam za to da im se da više utakmica jer ljudi svaki put dokazuju da žive za reprezentaciju i da znaju napraviti atmosferu, ali opet ove utakmice kao što je npr. sa Srbijom bih dao Splitu ili Zagrebu. Ako ništa onda barem iz razloga što su veći stadioni. E sad ako se dokaže da nisu u stanju napuniti stadion ni na takvim utakmicama onda bi ih odjebo za sva vremena.

Pa evo... Recimo Škotska, Wales, Malta, Estonija i takve utakmice neka se igraju u Osijeku i Rijeci, pod uvjetom da i teren bude zgodan, a ne baš nezgodan pa da više šteti nego koristi.

Što se tiče Splita... Ne znam ništa više po pitanju njih. Znam da sam prije uvijek bio na njihovoj strani i htio da Hrvatska igra tamo SLUŽBENE utakmice, ali to ne znam da li je ikad i bilo moguće u eri Markovića. Svi pričaju o podršci, valjda bi se tako i dobivala velika podrška, simpatije, dobra atmosfera i sl. To se u slučaju Splita konstantno ignoriralo i zato je ono onako izgledalo protiv Švicarske.

Ja poznajem ljude koji stalno bi putovali na Poljud gledati Hrvatsku, baš kao i što su uvijek u Maksimir išli. Mogli bi malo ljudi i ići u Rijeku i Osijek pa vidjeti malo i drugih krajeva, a ne samo ograničiti autoputem i magistralom do Splita. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 lis 2012, 09:46

Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 01 stu 2012, 19:15

Ja sam dosta kritizirao Štimca, ali moram vam priznati da se još nikada nisam toliko slagao s nečijim odlukama (zaboravimo Švicarsku). Jedino što mu zamjeram je ono prozivanje Rakitića, ali na kraju mu je to ispalo odlično.
Zbog znate sve čega još nema moju potpunu podršku, ali zasad u mojim očima to sve pozitivno izgleda.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 03 sij 2013, 19:43

Vidim da je Brazil 28.12. opet vratio Luiza Felipea Scolarija na kormilo Selecaoa. Mislim da bi mogao on sve ove super nadarene mladiće pretvoriti u svjetske klase i vratiti prepoznatljiv stil svojoj zemlji.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 03 sij 2013, 21:58

Vidim, već se oštrite za tu utakmicu. Polako, ne pred rudu. :nono: Tako ste radili i pred tekmu u Zagrebu '99., kao bilo 0:0 u Bg, pa ćete nas razbiti tamo, kad ono prc.
Na Maksimiru muk, Mirković 3 prsta u vazduh, a "trener svih trenera" blaženi Ćiro ne veruE. :lol:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 04 sij 2013, 10:18

Miki napisao:Vidim, već se oštrite za tu utakmicu. Polako, ne pred rudu. :nono: Tako ste radili i pred tekmu u Zagrebu '99., kao bilo 0:0 u Bg, pa ćete nas razbiti tamo, kad ono prc.
Na Maksimiru muk, Mirković 3 prsta u vazduh, a "trener svih trenera" blaženi Ćiro ne veruE. :lol:

tooo Mikiiiii :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil