melodyne napisao:1. Tor Dortmund: Patzer von Tom Starke
2. Tor Dortmund: Eigentor von van Buyten
3. Tor Dortmund: Zuvor Foul an Boateng nicht gepfiffen worden
4. Tor Dortmund: Reus steht im Abseits
Za mene je prica zavrsena. Bice bolje, nije jbg htelo i ajde sad k'o da je smak sveta. Bitno je pobediti u kupu i Gladbach i sve ce biti ok... Idemo dalje!

Ajd, i Dante je trebao dobiti u finalu LŠ crveni, pa nije.
@FCB general, slažem se sa tvojim postom. Nakon onakve prošle sezone, očekivanja jednostavno ne mogu biti manja. Em su svi ostali (osim Gomeza), ali su došla 2 super talenta Gece i Tijago, em je doveden trener koji zna kako se trofeji osvajaju, jer ih je uzeo 14 u dvije godine. I kako onda da mi očekujemo manje od titule BL, trofeja u Kupu i bar polufinala LŠ? To je sa ovom ekipom realan cilj, mada i trofej LŠ je sa ovakvim sastavom nešto što takođe ne bi bilo neočekivano. E, sad, ako se počne puno praviti pametan, pa tvrdoglavo forsirati svoje ideje, bez svog prilagođavanja igračima (ko mu šta može ponuditi i u kojoj mjeri), onda uspjeha neće biti. Sa ovakvom ekipom se jednostavno mora ciljati na najviše domete. Jup nas je doveo na vrh i mi tu sada treba da ostanemo. Ako ne uspije osvojit bar 2 trofeja, uz dobar nastup u trećem takmičenju, lijepo mu se zahvaliti.
Samo nek' mi neko objasni zašto je nerealno očekivati da opet osvojimo 3 trofeja? Jesu li svi ključni igrači od lani tu? Jesu. Jesmo li doveli 2 najeća talenta njemačkog i španskog fudbala? Jesmo. Je li nam na klupi najtrofejniji trener? Jeste. I kako onda da se ne očekuju top rezultati? Nijedan tim nema ovako popunjenih prvih 11, kao i drugu postavu. Imamo najboljeg golmana na svijetu, najboljeg beka na svijetu, najjači tandem veznjaka na svijetu (Švajni - Martinez), jednog od najboljih igrača na svijetu - Riberi, najveće talente njemačkog i španskog fudbala, najtrofejnijeg trenera, najbolju finansijsku situaciju i iza sebe možda najbolju sezonu jedne ekipe u istoriji fudbala. Šta više treba? Alibija za neuspjeh nema, niti ga smije biti!!!