The Scarface napisao:Lewy u bolnici, nadajmo se da nije ništa ozbiljno.
Valjda je samo potres mozga. Nisam baš dobro vidio situaciju, može li bit šta drugo?
The Scarface napisao:Lewy u bolnici, nadajmo se da nije ništa ozbiljno.

Murta napisao:The Scarface napisao:Lewy u bolnici, nadajmo se da nije ništa ozbiljno.
Valjda je samo potres mozga. Nisam baš dobro vidio situaciju, može li bit šta drugo?

da sam nerealan pisao bih da ćemo Barcu nafilat ko puricu, a ja to ne pišem, as a matter of fact, to nisam pisal niti prije dvije godine.ivan napisao:Miki je možda pesimist, ali nisi ni ti Panda realan. Realno gledajući situaciju, naše šanse protiv Barce nisu velike. Naravno da ekipa može opet pružit onakvu partiju kao Porta, ali jedno poluvrijeme nije dovoljno za Barcu koja trenutno stvarno ubija. Imaju tu sreću da im nitko nije ozljeđen i stvarno su u super formi svi. A kao što sam već napisao maloprije, naš glavni neprijatelj je poluvrijeme. Mi igramo prvih 45, ali nakon toga padamo strašno. Jedino objašnjenje mi je umor...

panda napisao:Evo i nešto perfektno za našeg pesimistu Mikija (i usput Mikica, ja fakat ne razumijem odakle ti snage toliko kenjati - to je fascinantno)
Post kaze - ovakvi porazi (misli se na one gdje nadigraš protivnika i svejedno izgubiš) te tjeraju još više naprijed. Valjda jedina pozitivna stvar večeras.
Murta napisao:Valjda je samo potres mozga. Nisam baš dobro vidio situaciju, može li bit šta drugo?

Miki napisao:Ja kenjam?
Miki napisao:Eto još će ispasti kako su šanse 50-50 ili kako je čak ovakav Bajern favorit protiv Barselone?
Miki napisao:Nemoj se više blamirati, molim te.
Miki napisao:povrh svega nas je jedan prosječni Dortmund izbacio na Alijanc Areni.
Miki napisao:Ne shvatam od kud tebi pravo da nas smatraš skoro ravnopravnima protiv Barselone
Miki napisao: i da mene nazivaš kenjatorom zato što sam realan?

Moraćemo na ljeto da kupujemo nova krila. Ne pamtim kada sam Riberija posljednji put vidio na terenu, a Roben je više u bolnici nego u igri. To su igrači koji imaju 30-ak godina i vrijeme ih polako gazi. Vrijeme je za mlade snage, pa bih vas zamolio da na odgovarajućoj temi date svoje mišljenje koga bismo mogli dovesti umjesto pomenutog dvojca?Miki napisao:Zaista mi nije jasno uvođenje Robena?! Čovjek se bio tek oporavio od povrede, a Pep ga odmah ubacuje u vatru bez ikakve potrebe i sada smo ga izgubili za ovu sezonu.Moraćemo na ljeto da kupujemo nova krila. Ne pamtim kada sam Riberija posljednji put vidio na terenu, a Roben je više u bolnici nego u igri. To su igrači koji imaju 30-ak godina i vrijeme ih polako gazi. Vrijeme je za mlade snage, pa bih vas zamolio da na odgovarajućoj temi date svoje mišljenje koga bismo mogli dovesti umjesto pomenutog dvojca?

jozotg napisao:Po pojedincima je najbolje da ne igramo protiv Barce, jer gubimo sigurno 5:0.
Zato se bolje ne pojaviti na utakmici ,pa izgubiti samo 3:0.
U pičku materinu više i pesimizam i crnjak .
Pa jebote i onu jednu jedinu utkamicu što smo izgubili smo igrali s jebenim Lelom i Odom.....
Pa koji je kurac nekima?
Jeste li navijači ili provokatori ili samo stoka sitnog zuba????
ivan napisao:Možda zato da malo uhvati ritma prije Barce? Sigurno ga ne bi ubacio da ovaj nije reko da može. Sad je lako bit pametan...

Vrati se na: DFB Pokal 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost