(28/04/2015) FC Bayern München 1:2 n.E. Borussia Dortmund

Teme s utakmicama DFB Pokala 2014./2015.

Re: (28/04/2015) FC Bayern München -:- Borussia Dortmund

PostPostao/la Murta » 28 tra 2015, 22:58

The Scarface napisao:Lewy u bolnici, nadajmo se da nije ništa ozbiljno.

Valjda je samo potres mozga. Nisam baš dobro vidio situaciju, može li bit šta drugo?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 28 tra 2015, 23:03

Murta napisao:
The Scarface napisao:Lewy u bolnici, nadajmo se da nije ništa ozbiljno.

Valjda je samo potres mozga. Nisam baš dobro vidio situaciju, može li bit šta drugo?

http://streamable.com/m4w2

Trebao je odma izaći sa terena, riskantno je "igrati" sa ozljedama glave/vrata.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

(28/04/2015) FC Bayern München -:- Borussia Dortmund

PostPostao/la panda » 28 tra 2015, 23:04

ivan napisao:Miki je možda pesimist, ali nisi ni ti Panda realan. Realno gledajući situaciju, naše šanse protiv Barce nisu velike. Naravno da ekipa može opet pružit onakvu partiju kao Porta, ali jedno poluvrijeme nije dovoljno za Barcu koja trenutno stvarno ubija. Imaju tu sreću da im nitko nije ozljeđen i stvarno su u super formi svi. A kao što sam već napisao maloprije, naš glavni neprijatelj je poluvrijeme. Mi igramo prvih 45, ali nakon toga padamo strašno. Jedino objašnjenje mi je umor...
da sam nerealan pisao bih da ćemo Barcu nafilat ko puricu, a ja to ne pišem, as a matter of fact, to nisam pisal niti prije dvije godine.

Ali količina zuči i gluposti koju pojedinci tu prosipaju nije probabvljiva.
Situacija u kojoj se trenutno nalazimo ne da nije idealna već je skroz posrana. Ali ajde daj bar imaj trunku vjere u trenera i igrače. Pa ako će im se stalno i iz okoline govorit da nemaju šanse i da će izgubit onda će tek i izgubit jer odatle i dolazi taj "luzerski mentalitet" o kojem miki stalno priča (pogotovo u kontekstu Schalkea i Leverkusena).

Očekivati utakmice ko prije dvije godine ili ko onu protiv Porta je nerealno, ali odustati prije nego li je lopta uopće dodirnuta? E to je glupost.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 28 tra 2015, 23:05

panda napisao:Evo i nešto perfektno za našeg pesimistu Mikija (i usput Mikica, ja fakat ne razumijem odakle ti snage toliko kenjati - to je fascinantno)

Post kaze - ovakvi porazi (misli se na one gdje nadigraš protivnika i svejedno izgubiš) te tjeraju još više naprijed. Valjda jedina pozitivna stvar večeras.

Ja kenjam? Eto još će ispasti kako su šanse 50-50 ili kako je čak ovakav Bajern favorit protiv Barselone? Nemoj se više blamirati, molim te. Realno kažem da su nam šanse jako male i da su utakmice protiv Porta i Barselone 2 potpuno različite stvari. Barselona ima apsolutno sve na svojoj strani (svi igrači zdravi, odlična serija rezultata), a Bajern ima dosta povrijeđenih igrača, koji i kada bi se vratili teško da bi išta bitnije promijenili stvari na terenu usljed nedostatka utakmica i povrh svega nas je jedan prosječni Dortmund izbacio na Alijanc Areni. Ne shvatam od kud tebi pravo da nas smatraš skoro ravnopravnima protiv Barselone i da mene nazivaš kenjatorom zato što sam realan?
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 28 tra 2015, 23:06

Murta napisao:Valjda je samo potres mozga. Nisam baš dobro vidio situaciju, može li bit šta drugo?

Ne vjerujem da je išta drugo u pitanju.
Pregled je vjerojatno obavezan u ovakvim slučajevima.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 28 tra 2015, 23:11

Treba imat vjere i naravno da moramo imat - pa kakav bi bio navijač da nemam. Ne bi imo zašto ni gledat utakmice da ne vjerujem. Ali realno je očekivat da ispadamo i da se nema zašto pravit velika galama oko toga. Barca je veliki favorit i mislim da će u prvoj tekmi steć prednost koju jednostavno nećemo moć nadoknadit. I bolje tako nego da izgubimo u finalu. Prati nas nesreća s tim ozljedama cijelu sezonu, treba uprava dobro isplanirati za nagodinu šta i kako jer ovako se više ne može...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 28 tra 2015, 23:12

Miki napisao:Ja kenjam?

Da, u skoro svakom drugom postu. Ako treba mozemo i proletit kroz tvoje posljednje postove...

Miki napisao:Eto još će ispasti kako su šanse 50-50 ili kako je čak ovakav Bajern favorit protiv Barselone?

Your words, not mine...

Miki napisao:Nemoj se više blamirati, molim te.

Takve stvari prepuštam tebi, dobro ti to ide.

Miki napisao:povrh svega nas je jedan prosječni Dortmund izbacio na Alijanc Areni.

E pa o takvim kenjatorskim zaključcima i pričam, pametnom dosta.

Miki napisao:Ne shvatam od kud tebi pravo da nas smatraš skoro ravnopravnima protiv Barselone

Again, your words, not mine.

Miki napisao: i da mene nazivaš kenjatorom zato što sam realan?

Da stvarno preletimo kroz tvoje zadnje postove?
Pogotovo one nakon poraza ove sezone (Gladbach, Porto, Wolfsburg)...

nemam snage više, ideš na ignore listu pa k'o te fučka
panda
Admin
Admin

PostPostao/la mirko0410 » 28 tra 2015, 23:23

Kaj pametnog napisati, realno smo bili puno bolji, promašilo se puno i previše, uglavnom Dortmunda nigdje u prvih 45 min. i onda pauza i nevjerojatan pad u drugom poluvremenu. Mislim da nije trebalo mjenjati Mullera, očito je Pep bio pod dojmom odličnog prvog poluvremena i valjda je mislil da čemo to lagano iskontrolirati do kraja. Produžetke smo se digli i bilo je opasno pred golom Dortmunda, a penali su lutrija jednom pobijediš a drugi puta gubiš i to je to.

-zašto se bavite Barcom i čemu toliki pesimizam, niti smo bolji a niti lošiji nakon ovog poraza, svaki protivnik, svaka utakmica je nekaj novog, niti mi možemo ponoviti prvih 45 min. protiv Porta ali mi smo Bayern a ne PSG
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Gerd Muller » 28 tra 2015, 23:39

Karma je čudo.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la jozotg » 29 tra 2015, 06:35

Po pojedincima je najbolje da ne igramo protiv Barce, jer gubimo sigurno 5:0.

Zato se bolje ne pojaviti na utakmici ,pa izgubiti samo 3:0.

U pičku materinu više i pesimizam i crnjak .

Pa jebote i onu jednu jedinu utkamicu što smo izgubili smo igrali s jebenim Lelom i Odom.....

Pa koji je kurac nekima?

Jeste li navijači ili provokatori ili samo stoka sitnog zuba????
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 29 tra 2015, 06:59

Zaista mi nije jasno uvođenje Robena?! Čovjek se bio tek oporavio od povrede, a Pep ga odmah ubacuje u vatru bez ikakve potrebe i sada smo ga izgubili za ovu sezonu. smile44 Moraćemo na ljeto da kupujemo nova krila. Ne pamtim kada sam Riberija posljednji put vidio na terenu, a Roben je više u bolnici nego u igri. To su igrači koji imaju 30-ak godina i vrijeme ih polako gazi. Vrijeme je za mlade snage, pa bih vas zamolio da na odgovarajućoj temi date svoje mišljenje koga bismo mogli dovesti umjesto pomenutog dvojca?
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 29 tra 2015, 08:30

Miki napisao:Zaista mi nije jasno uvođenje Robena?! Čovjek se bio tek oporavio od povrede, a Pep ga odmah ubacuje u vatru bez ikakve potrebe i sada smo ga izgubili za ovu sezonu. smile44 Moraćemo na ljeto da kupujemo nova krila. Ne pamtim kada sam Riberija posljednji put vidio na terenu, a Roben je više u bolnici nego u igri. To su igrači koji imaju 30-ak godina i vrijeme ih polako gazi. Vrijeme je za mlade snage, pa bih vas zamolio da na odgovarajućoj temi date svoje mišljenje koga bismo mogli dovesti umjesto pomenutog dvojca?

Možda zato da malo uhvati ritma prije Barce? Sigurno ga ne bi ubacio da ovaj nije reko da može. Sad je lako bit pametan...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 29 tra 2015, 08:59

jozotg napisao:Po pojedincima je najbolje da ne igramo protiv Barce, jer gubimo sigurno 5:0.

Zato se bolje ne pojaviti na utakmici ,pa izgubiti samo 3:0.

U pičku materinu više i pesimizam i crnjak .

Pa jebote i onu jednu jedinu utkamicu što smo izgubili smo igrali s jebenim Lelom i Odom.....

Pa koji je kurac nekima?

Jeste li navijači ili provokatori ili samo stoka sitnog zuba????

Ajde, bar nisam jedini :lol:

ivan napisao:Možda zato da malo uhvati ritma prije Barce? Sigurno ga ne bi ubacio da ovaj nije reko da može. Sad je lako bit pametan...

Vjerojatno je doktor dao i zeleno svijetlo.
Na kraju krajeva, Robben nije obnovio ozljedu koju je imao, zadobio je drugu. A za to nije kriv "preran" povratak na teren.
panda
Admin
Admin

Re: (28/04/2015) FC Bayern München 1:2 n.E. Borussia Dortmun

PostPostao/la The Scarface » 29 tra 2015, 09:44

:D

p.s.
Drugi Vine je prije ozljede.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba