Murta napisao:Unatoč 3:0 mislim da imamo solidne šanse ovo okrenuti ako prvi zabijemo dovoljno rano.

Murta napisao:Iz perspektive konačnog rezultata je to pomalo smiješno, ali ja sam u načelu zadovoljan kako smo mi igrali. Unatoč 3:0 mislim da imamo solidne šanse ovo okrenuti ako prvi zabijemo dovoljno rano.

panda napisao:Vau, Miki, pored toliko drkadžijanja na Murinja komotno zaboravljaš da je ISPAO PRIJE 2 JEBENA MJESECA IZ NATJECANJA.

panda napisao:O drkaš drkaš.
Guardiola nije svetac i ima puno mušica u glavi, i to stoji.
Ali tu sad već nekoliko mjeseci konstantno sereš po njemu da bi u raspravu ubacio Murinja koji je sa svojim "atomskim" Čelzijem (kojeg su prije sezone svi imali kao favorita za osvajanje) ispao u prvom krugu KO runde i hvalisaš ga i sereš po Guardioli
Retardirano je understatement u ovom slučaju.
ivan napisao:Šta sam ja jedini koji je primjetio da smo mi dosta promijenili taktiku u zadnjih mjesec-dva od kad nam fali par bitnih igrača?

Miki napisao:Ama, kako ne kontaš? Protiv Rome, CSKA i sličnih protivnika bolje paše Gvardiolina taktika, a protiv Barselone Murinjova, u svakom slučaju. Murinjo je majstor u utakmicama u kojima treba da se brani! Mi ne znamo da se branimo, zato smo i popljugali i sada možemo mirno da ispratimo ostatak sezone.

panda napisao:
Ma nema smisla raspravljati uopće.
Samo ti dalje hvalisaj Žozea. Svakak je bolje ispasti u prvom krugu nego u polufinalu
Živio.
Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju