(05/112014) FC Bayern München vs. AS Roma

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (05/112014) FC Bayern München vs. AS Roma

PostPostao/la melodyne » 05 stu 2014, 23:22

Rutinska pobeda. Ocekivao sam nesto vise od Rome. Sad se spremiti za Frankfurt.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 05 stu 2014, 23:25

E da, ako netko nađe vine, gif ili kaj god već one obrane Neuera, obavezno staviti :)

EDIT:

"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la CroCHEF » 06 stu 2014, 01:24

vec oko 70. su poceli odlaziti
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 06 stu 2014, 08:46

panda napisao:Stadion su rasprodali po prvi put tek u sezoni 2011./2012. (nakon što su osvojili titulu). Prije toga nisu nikad rasprodali sve karte. Prosjek gledatelja je najčešće bio oko 10k ispod kapaciteta (uz par iznimaka).

Bayern čak dok je bio i 4. je rasprodao sve ulaznice, a čak da se i upadne u krizu, garantiram ti da bi se nakon par utakmica riješili gloryhunterski pičketina i da bi stadion bio pun, ali sa onima koji ekšli stanu uz klub u dobrim i lošim vremenima.

Dakle, ako ih je ranije bilo 10-ak hiljada manje od kapaciteta, to je oko 70 hiljada navijača na Signal Iduna Parku, a toliki je kapacitet Alijanc Arene. E, sada uzmi u obzir da Dortmund ima dosta manje stanovnika nego Minhen i da je Borusija mnogo manje uspješna od Bajerna. Čitavu deceniju nisu vidjeli trofej u svojim vitrinama, a na igranje u evropskim takmičenjima su se prilično načekali za razliku od Bajerna kome je jedino ta 2007. donekle neuspješna u posljednjih 20-ak godina, tj. bez nastupa u LŠ. Da se zamijene uloge, skoro sam siguran da bi na Bajernove utakmice dolazilo mnogo manje ljudi. Možda samo lupam, ali jednostavno mi Borusijini navijači izgledaju odaniji i vjerniji svom klubu nego Bajernovi i to je to. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la mirko0410 » 06 stu 2014, 10:01

Sigurna i čista pobjeda, cijela utakmica pod kontrolom, šteta za ozljedu Alabe, u top formu se vrača Ribery za proljeće bude opet sa Robbenom glavna uzdanica.
Toliko o utakmici a kaj se tiče navijača šteta da se stadion počeo prazniti več oko 75 min., mene osobno zanima i zadnja sekunda i razmjena dresova i pozdrav igrača tribinama, dakle sve od početka do kraja. Bayern je uvijek bio velik ali u zadnjih nekoliko godina digao se još nekoliko stepenica više, i očito je da ima puno turista i šminkera na tribinama. Do velikog navijačkog buma došlo je sa preseljenjem sa Olimpijskog stadiona i SP u Njemačkoj 2006. god.. Za utakmice na Olimpijskom stadionu moglo se bez problema kupiti karata za 90% utakmica a danas ako ne naručiš kartu debelo u 7 mjesecu teško možeš na stadion. Očito da komfor Alianz Arene i glamur oko Bayerna privlači i one kojima nogomet nije na prvom mjestu.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lennon » 06 stu 2014, 11:20

Imal sam cijelo vrijeme osjećaj da nejdemo 100% i opet smo Romi očitali lekciju nogometa.

A onaj Neuer :legendo:

Možda je trebalo malo prije Shaqa uvest, ziher bi ih još i više natovarili...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 stu 2014, 11:26

panda napisao:Dvije stvari:

a) Nije ni da je igra tak loša - bilo je dosta prilika, a iz jedne se i zabilo. Daleko od one od prije 2 tjedna, ali ovo nije loše za sad bilo.
b) mi nismo u toj poziciji da bi se sad trebali trgati za svaku loptu i zabiti 8 komada. Ako ovak i ostane, već smo osigurali prvo mjesto u grupi.

Sad je ionak samo važno da se nitko drugi ne priključi na ionako dugu listu ozlijeđenih

Mi nismo htjeli ni igrati, a ono što smo odigrali je bilo izvrsno na kojoj razini smo igrali.

U cijeloj priči najvažnija je nula u našoj mreži. To je nešto što na domaćem terenu obožavam gledati i htio bih da je uvijek tako. Sjećam se jednom kad je Kahn rekao nešto u stilu(ovaj puta ne onaj citat :mrgreen: ) kako Bayern svaku domaću utakmicu mora igrati na nulu u svojoj mreži. S ekipom kao zadnjih par godina tek bi to morali biti u mogućnosti.

2:0 ili 3:0 sam očekivao jer nakon 1:7 nikad drugu utakmicu ne igramo jako, već samo koliko nam treba i to je postao standard.

Samo danas i kad igraš sa svojih 30% možeš opet imati ozljeđenog igrača. :roll:

Neuer bi mogao uzeti Zlatnu loptu. Odlične obrane u zadnje vrijeme, a znam kako su neki spominjali na početku sezone nekakve nesigurnosti i ležernost nakon godišnjeg odmora. Opet je na svojih 110% :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 06 stu 2014, 12:25

Miki napisao:ali jednostavno mi Borusijini navijači izgledaju odaniji i vjerniji svom klubu nego Bajernovi i to je to. :bravo:

Ako vrhunski stručnjak njemačkog nogometa Miki kaze da je tako, onda je to tako

:legendo: :legendo: :legendo: :legendo:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Gerd Muller » 06 stu 2014, 15:34

Miki napisao:Upravo zbog takvih stvari za mene su Dortmundovi navijači bolji.

Ista stvar se događala upravo i u Dortmundu ali ti naravno nemas pojma o tome.Jos pamtim scenu kad je dobar dio ljudi napustio stadion kod vodstva Malage 2:1 :haha:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.