(11/03/2015) FC Bayern München 7:0 FC Shakhtar Donetsk

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (11/03/2015) FC Bayern München -:- FC Shakhtar Donetsk

PostPostao/la CroCHEF » 11 ožu 2015, 23:56

Titan napisao:Čim zabijemo prvi brzinski (20 minuta) odmah dobijemo većim rezultatom. Mi se uvijek patimo do tog prvog gola, večeras penal, crveni, sve super za nas.

Volio bi Chelsea, mogu nas iznenaditi možda u jednoj utakmici iz nekog prekida, a u dvije nema šanse da prođu.

Barcelona, Real i Bayern, jedan od ta tri tima osvaja LP.

Naravno da bi volio i Porta ili Leverkusena ako prođe, ali to će se dati Realu da uđu u formu :a045:

:hehe: :hehe: :hehe:

Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Re: (11/03/2015) FC Bayern München 7:0 FC Shakhtar Donetsk

PostPostao/la effe__sa » 11 ožu 2015, 23:59

Ja rekoh bit će jedno 2-3 razlike, kad ono na kraju 7:0. :D Dobra, rutinska igra, svi su grizli od početka pa je protivnik brzo bio i stisnut, pritisnut totalno. Crveni karton je bio bezveze, penal opravdan, ali poslije Shahtar trebao dobiti crveni.
Ovaj ću put pohvaliti Lewu (reći će neki gle čuda :D ) zbog velikog angažmana, truda i izuzetne srčanosti, borbe. Rasturao im je odbranu, promašio je par prilika, ali stvarno sad da cjepidlačimo i da mu zamjeramo pogođenu stativu bilo bi previše....Poslije ga je još i zabio....
Muller, Ribery, Goetze dosta dobri. Dobar i Rode koji se brzo uklopio u ovu utakmicu, a i generalno je poznato da o njemu imam dobro mišljenje. Momak je definitivno potencijal i dobar igrač.

Za Badstubera me raduje što je zabio gol, a i generalno je bio dosta solidan.

Jedna prepreka preskočena, ostvarena ubjedljiva pobjeda, idemo sada dalje.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mirko0410 » 12 ožu 2015, 08:25

Uvjerljivo i sigurno, utakmica se lijepo otvorila ali i bez uvodnog penala i isključenja mislim da nebi bilo problema, Bayern je jednostavno puno bolji. Meni se jako dopalo početnih jedanaest, logično i bez nekih nepotrebnih rotacija. Kaj se Robbena tiče ako je samo uklještenje živca neče biti nikakve velike pauze i to je super jer su on i Ribery ipak naša največa snaga.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

Re: (11/03/2015) FC Bayern München -:- FC Shakhtar Donetsk

PostPostao/la Titan » 12 ožu 2015, 08:52

CroCHEF napisao:
Titan napisao:Čim zabijemo prvi brzinski (20 minuta) odmah dobijemo većim rezultatom. Mi se uvijek patimo do tog prvog gola, večeras penal, crveni, sve super za nas.

Volio bi Chelsea, mogu nas iznenaditi možda u jednoj utakmici iz nekog prekida, a u dvije nema šanse da prođu.

Barcelona, Real i Bayern, jedan od ta tri tima osvaja LP.

Naravno da bi volio i Porta ili Leverkusena ako prođe, ali to će se dati Realu da uđu u formu :a045:

:hehe: :hehe: :hehe:

Tješio sam sam sebe da će Chelsea proći :mrgreen:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 12 ožu 2015, 09:31

To je to, u posljednja dva mjeseca igramo toplo hladno. Jučer je Bogu hvala bilo toplo i kad smo u ovakvom izdanju teško nas ko može iznenadit. Bio je vrlo bitan i rani pogodak, i sastav je po meni konačno bio dobar. :bravo:

Kolko je ozbiljna Robbenova ozlijeda?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 12 ožu 2015, 10:18

Haha nakon crvenog i 1:0 prebacim na Chelsea, odjednom komentator pocme 2:0 za Bayern, 3:0, 4:0, 5:0...Na kraju tekme kaze, nisam vas dalje obavjestavao ali zavrsilo je 7:0.....wow!
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 12 ožu 2015, 12:29

Ali ljudi moji, Lewa je v totalnoj krizi. Prvo ono s glavom stativa di je neometan s 3 metra, pa onda onaj promašaj di je Boateng pospremio odbijanac. Ajde zabio jest, ali, nije to ona(e) bajke kakve su neki pisali da ćemo dobit s njim a nismo imali s Đilkošem.

Štoviše, mislim da bi Đilkoš s tom minutažom i s onakvim šansama imal bar 30% više postignutih pogodaka od Lewe.

Nije to kritika Lewi ili upravi ili Pepu, ili jebena usporedba Đila - Lewa koja i ništa ne znači, već neki tihi apel da se Poljak probudi, jer od onog Lewe koji je bio u BvB-u to nije ni L.

Ima samo sreću da nema na klupi Gomeza ili konkurenciju kak ga je Mandžo imal u triple sezoni, di ga je zdrava konkurencija tjerala na maksimalnu formu i ozbiljnost, jer bi odavna završio na klupi.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 12 ožu 2015, 13:23

kad smo vec kod Lewe :D
Petnaest minuta prije kraja u strijelce se upisao Robert Lewandowski, koji je protiv Šahtara postigao svoj 20. gol u Ligi prvaka u 36. nastupu. Sjajna statistika Poljaka, kojem su za 20 golova u Ligi prvaka trebale četiri utakmice manje nego Messiju i 20 manje nego Cristianu Ronaldu.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mirko0410 » 12 ožu 2015, 13:33

Lennon napisao:...Nije to kritika Lewi ili upravi ili Pepu, ili jebena usporedba Đila - Lewa koja i ništa ne znači, već neki tihi apel da se Poljak probudi, jer od onog Lewe koji je bio u BvB-u to nije ni L.

Nadam se da to Lewandovski čita i da bude tvoj tihi apel ozbiljno shvatil, šalim se naravno.

Kaj se Lewandowskog tiče ja sam lani pisal da nije nikakvo top pojačanje od kojeg se pada u nesvijest. Sa nekima sam se ozbiljno natezal oko toga jer sam tvrdil da sa njime ne dobivamo nikavu širinu nego smo upravo izgubili igru glavom. Osobno sam mislil da je bolji realizator i da bude više zabil golova jer se napadač vrednuje uglavnom kroz broj golova. Očito da se nije dobro snašel, da nije isto igrati u Dortmundu i u Bayernu. Gore se puno toga vrtjelo oko njega,bila je manja konkurencija, imal je veću minutažu i imal je veće samopouzdanje. Ja ga osobno ne kritiziram i nisam protiv njega, sad kad je doveden treba mu podrška, treba mu podignuti samopouzdanje, treba ga pogurnuti u sredini bliže golu, a ne na da se vraća po loptu u sredinu po loptu, da se ne mota po krilima. Mislim da je Pep taj koji ga mora dignuti,on ga mora znati bolje koristiti.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la vintage » 12 ožu 2015, 13:51

Pustimo mi proslost, u Bayernu nije na onoj razini, a i prica o tome da je sad u drugom klubu, drugaciji nacin igre itd ne stoje. Napadac onakve prilike jednostavno mora iskoristiti. Koliko je imao duela 1:1 i vecinom nis od toga...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 12 ožu 2015, 14:12

Lennon napisao:Štoviše, mislim da bi Đilkoš s tom minutažom i s onakvim šansama imal bar 30% više postignutih pogodaka od Lewe.

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 12 ožu 2015, 14:36

panda napisao:
Lennon napisao:Štoviše, mislim da bi Đilkoš s tom minutažom i s onakvim šansama imal bar 30% više postignutih pogodaka od Lewe.

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Ovo je onaj "smejem se, a plače mi se" obrambeni mehanizam.
Svi mi znamo da je Lennon u pravu.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 12 ožu 2015, 14:40

Jedino što ja znam je da to njegovo mišljenje uvjetovano velikom količinom subjektivnosti.
Igrao je Mandžo za istu tu ekipu sa sličnim prilikama 2 godine pa nije da je imao nekakvu ekstra realizaciju :lol:

ali naravno, 'rvatina je, pa mora da je najbolji. Kad pročitaš neke od postova ovdje dobiješ dojam k'o da je najbolji napadač koji je ikad odjenuo dres Bayerna. Kakvi Elberi, Makaayi pičke materine - Mandžukić. Bog i batina napadača u nogometu.

Čovjek je bio dobar, neosporivo. Još da nema takav ego kakav ima, ne bi mu bilo kraja.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 12 ožu 2015, 14:45

panda napisao:Jedino što ja znam je da to njegovo mišljenje uvjetovano velikom količinom subjektivnosti.

A tvoje kao nije?
Pokušavam shvatiti tvoju mržnju prema Mandži ali ne uspjevam.

panda napisao:ali naravno, 'rvatina je, pa mora da je najbolji.

Ili da okrenemo po tvome, 'rvatina je, pa mora da je najgori.

Prestanimo se lagat za Lewu.
Svi smo očekivali puno više, pogotovo zato što je dolazio sa reputacijom vrsnog strijelca u usporedbi sa retardiranom 'rvatinom.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 12 ožu 2015, 14:49

TiLe napisao:
panda napisao:Jedino što ja znam je da to njegovo mišljenje uvjetovano velikom količinom subjektivnosti.

A tvoje kao nije?

Ne. Ne vidim niti zbog čega bi bilo.
Nije da sam Miki pa da mrzim Hrvatske igrače (ili barem one koji salutiraju generalima).

TiLe napisao:Pokušavam shvatiti tvoju mržnju prema Mandži ali ne uspjevam.

Ne mrzim ja njega. Kao što rekoh, nemam razloga za to. S druge strane, ono što me živcira je kad se tu o njemu piše da je bio alfa i omega triple ekipe i kao da je nekakav ekstra napadač, a to ustvari nije.

TiLe napisao:Ili da okrenemo po tvome, 'rvatina je, pa mora da je najgori.

Pa, s obzirom da je moje mišljenje o Modriću / Rakitiću / Kovačiću poprilično visoko, teško...
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.