anton 1983 napisao:Propali...
Nema se tu kaj za reč, jer sve znamo, vrijeme je za promjene.
Sad bar više nemoram pratiti SP, a i dosad sam bio onak na pol nutra.

doro napisao:Evo nakon francuza,digića i španjolaca i Elf ispal u skupini nakon osvajanja i to na najjadniji način moguč...usprkos loše forme nekih igrača največi krivac je low čim sam vidio postavu znao sam da bude sranja..nekad se pitaš za kaj neki ljudi dobivaju miljone(treneri-selektori) jer low je ispao totalni amater ove godine.
Po meni momentalni otkaz razapet će ga u Njemačkoj a i zaslužio je itekako...
Švedska nabila mexico i to zasluženo i pokazala se kao čvrsta i organizirana momčad

doro napisao:ivan napisao:Ispali su praktički od južne koreje jer su morali samo pobijedit 1-0 i to je to. Dakle sramota ne na kvadrat nego na n-tu. Low momentalno otkaz mora dobit, bez obzira bio kriv ili ne bio (a kriv je). Prošao mu je rok trajanje kao i svakome što prođe. Treba im promjena
Slažem se u potpunosti..i bolje da ispadnu u skupini nego debakl u nokaut sistemu...mexico sad ide na brazil a švedska na Švicu vjerojatno

doro napisao:anton 1983 napisao:Propali...
Nema se tu kaj za reč, jer sve znamo, vrijeme je za promjene.
Sad bar više nemoram pratiti SP, a i dosad sam bio onak na pol nutra.
Nebuš za španjolsku ipak thiago svjetska klasa igra svaku 3 tekmu

The Scarface napisao:doro napisao:ivan napisao:Ispali su praktički od južne koreje jer su morali samo pobijedit 1-0 i to je to. Dakle sramota ne na kvadrat nego na n-tu. Low momentalno otkaz mora dobit, bez obzira bio kriv ili ne bio (a kriv je). Prošao mu je rok trajanje kao i svakome što prođe. Treba im promjena
Slažem se u potpunosti..i bolje da ispadnu u skupini nego debakl u nokaut sistemu...mexico sad ide na brazil a švedska na Švicu vjerojatno
To su priče za malu djecu.

doro napisao:Thiago je baš majmun kao i ti žonglira bezveze pa rekoh taman za tebe
Sad Kovač možda i ima šansu ostat dulje od jedne sezone.
anton 1983 napisao:Njemci su opet došli u lipnju u Rusiju i zajebali se

anton 1983 napisao:O mamu ti kad na Live Tickeru vidim James muss verletzt raus!

Murta napisao:NEMA WERNERA U BAYERNU DOGODINE!![]()
Sad Kovač možda i ima šansu ostat dulje od jedne sezone.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost