The Scarface napisao:
Nadam se da se neće opet ponovit "Portugal", otvoren ždrijeb a mi raus u prvoj K.O. utakmici.
Ak se to desi onda ništ drugo i ne zaslužujemo..
The Scarface napisao:
Nadam se da se neće opet ponovit "Portugal", otvoren ždrijeb a mi raus u prvoj K.O. utakmici.

Murta napisao:Meni ne ide u glavu zašto se Real cijenkao oko Mbappea. Prošlo ljeto sam par puta napisao da bi pljunuo koliko treba para za njega jer je to sljedeći Messi ili Ronaldo, iako sam znao da to Bayern ne radi. Ali zašto Perez to nije napravio, stvarno mi nije jasno.

Murta napisao:Meni ne ide u glavu zašto se Real cijenkao oko Mbappea. Prošlo ljeto sam par puta napisao da bi pljunuo koliko treba para za njega jer je to sljedeći Messi ili Ronaldo, iako sam znao da to Bayern ne radi. Ali zašto Perez to nije napravio, stvarno mi nije jasno.

FCB_general napisao:Nakon ovog danas, Sampaoli si stvarno u Argentini uništio karijeru. Ispao je takva teška trupina da to nisu istine.![]()
Odličan posao u Čileu nakon Bielse, dobre predstave u Brazilu 2014., osvojio je Copa Americu 2015., čak je uveo Sevillu u LP nakon dugo bezuspješnih pokušaja tog kluba i onda napusti Andaluziju, ode u Argentinu i u zadnjoj utakmici osigura SP. Još ih je i Çakir pogurao protiv Nigerije da dio svijeta koji drka na Messija ima na što svršavati a Fifa zaraditi na još jednoj utakmici, ako ne i više utakmica, ali evo ništa od toga nakon danas.
Jako nisko je pao Argentinac kao trener, a pretprošle godine je zbog nepoznavanja engleskog jezika Conte dobio posao u Chelseaju umjesto njega.

Kad je bilo gotovo, gotovo je. Isto kao i danas ova utakmica osmine finala gdje je Francuska eliminirala Argentinu.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost