anton 1983 napisao:Ako Fifa nije odlučila izbaciti nas, pobrisat ćemo Engleze s gumicom.
Mislim budimo realni svemir navija za finale Engleska - Francuska.
Hrvatska u finalu je ipak malo teško podnjet za svijet.... Nema novaca i interesa u tome. S Engleszima u finalu, ovo svjetsko prvenstvo moglo bi izbrisati ljagu truleži...
Sad te ja pitam Miki, ko igra s knedlom u nogama, Mi ili Englezi? Zamisli osječaj Engleza da ispadnu od Hrvatske... i to u 1/2 finalu!
Vidi, Englezi sebe stvaraju većim nego što jesu - mislim na reprezentativni fudbal. Igrački gledano, vi ste kvalitetniji i ja uopšte u individualnom kvalitetu ne vidim Englesku kao favorita. Zato ističem vaš umor kao možda ključni faktor koji može biti na strani Engleske. S druge strane, igrači Hrvatske su sigurno svjesni da se ovakva prilika pruža jednom ili nijednom u životu, vidjećemo koliko će moći da izdrže. Adrenalin je čudo i nije isključeno da odigrate bolje nego prethodne dvije utakmice.
Ova Engleska reprezentacija je kvalitetnija nego neke prethodne njihove postave. Mlada, poletna, vidjećemo da li će izdržati breme polufinala... Jedina ekstra zvijezda je Hari Kejn, od ostalih ne treba zazirati. U reprezentativnom smislu osim te 1966. oni odavno nisu bili bliže svjetskom vrhu. Godinama tavore u prosječnosti, sigurno je da su gladni uspjeha. Druga stvar je što oni, isto kao i Germani, sve svoje protivnike smatraju nižom rasom i kako su oni eto ispred svih, posebni, unikatni, a u stvari su samoprozvani fudbalski velikan - ponavljam, govorim o repezentativnom fudbalu.
width="960"

Zato, srećno u finalu i da izgubite.