(13/08/2014) DFL Supercup BVB -:- FCB

Utakmice 2014./2015. - prvaci Bundeslige i ispadanje u dva polufinala

Re: (13/08/2014) DFL Supercup BVB -:- FCB

PostPostao/la ivan_zaprešić » 13 kol 2014, 19:02

Ovaj Pep mi se zgadio danas za sva vremena eto toliko od mene!Igru necu ni komentirat sve se vidi u konacnom rezulatu!
Zadnja izmjena: ivan_zaprešić; 13 kol 2014, 20:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
Bayern über alles
ivan_zaprešić
Član
Član

PostPostao/la bm8 » 13 kol 2014, 19:04

trebamo pogledat istini u oči, jadna igra. Iako nema puno igrača i s onakvim veznim redom, ipak smo trebali napraviti više :( samo se nadam da ćemo se oporavit do utakmice kupa s Munsterom
bm8
Član
Član

PostPostao/la bm8 » 13 kol 2014, 19:06

ivan napisao:Nema veznog reda dečki. A bez veznog reda nema ni stabilnosti u obrani niti u napadu kao sto smo vidjeli. E sad vise me brine sto mi nemamo veznih bas...

Falila ja nama cijela momčad osim Neuera na terenu, a ne samo vezni red :no:
bm8
Član
Član

PostPostao/la anton 1983 » 13 kol 2014, 19:16

Ak je istina da je Martinez zadobio Krojzbandris onda stvarno nek sve ide u 3 PM!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 13 kol 2014, 19:19

bm8 napisao:
ivan napisao:Nema veznog reda dečki. A bez veznog reda nema ni stabilnosti u obrani niti u napadu kao sto smo vidjeli. E sad vise me brine sto mi nemamo veznih bas...

Falila ja nama cijela momčad osim Neuera na terenu, a ne samo vezni red :no:

Upravo to. Morali smo nešto bolje odigrati od ovoga. Ipak je ta ekipa u većini bila skupa na pripremama i igrala utakmice, a djelovali su skroz izgubljeno. Borussia je prelagano dolazila u prilike, a mi nismo znali što želimo i kako do toga doći - niti kroz neku solo zamisao ni ništa.

Neuer opet pokazao o kakvom se golmanu radi. Pomalo žalosno, ali drugi golmani na golu Bayerna bi primili još golova da su igrali danas.

Ista priča kao i prošle sezone u Superkupu nakon čega su se značajnije promjene u taktici morale raditi. Stavio sam sliku one trojice nositelja Dortmunda koji gledaju sa strane, a na terenu igrala danas 2 napadača koja još su u fazi prilagodbe na klub, tj. ligu.

Vidjet ćemo... Borussia ove sezone ima klupu za razliku od zadnje 3 sezone. Mi opet standardno dosadan nogomet igramo.

Bez Robbena i Riberyja kao da se ne može i to ono... Što su stariji to su još važniji, heh... :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 13 kol 2014, 19:20

Ne znam zasto sam vise ocekivao... :? Trebao sam da znam da ce biti smrdljiva utakmica. Samo da Martinezu nije nista. :pliz:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 13 kol 2014, 19:33

TiLe napisao:Nekad je bolje pretjerati nego zabiti glavu u pjesak. :a045:

Zabijanje glave u pijesak bi bilo da kažem da smo odigrali odlično i da je Dortmund dobio na sreću. Vidim i ja prednosti i nedostatke naše igre (prednosti baš i nema puno, a nedostataka previše), ali ovo je teško pretjerivanje.

TiLe napisao:Generalna proba bez ikakve koncepcije i ideje.

Evo, i ovo je primjer. Ovo nije bila generalna proba, ni po kojem paramteru. Prošle godine kad su nas razbili 4:2 i dok je prva ekipa bila na okupu, to je bila generalna proba. Ovo danas je bio sparing match.

ivan_zaprešić napisao:Ovaj Pepe mi se zgadio danas za sva vremena eto toliko od mene!Igru necu ni komentirat sve se vidi u konacnom rezulatu!

Pepe ti je u Madridu frende.

FCB_general napisao:Upravo to. Morali smo nešto bolje odigrati od ovoga.

Mene i dalje zanima po kojoj smo mi to računici "moralI" bolje odigrati? :?

FCB_general napisao:Vidjet ćemo... Borussia ove sezone ima klupu za razliku od zadnje 3 sezone. Mi opet standardno dosadan nogomet igramo.

Klupa im je falila samo prošle sezone, pred 2 su gurali do finala LP bez pol frke pa smo mi svejedno osvojili triple.

odigrali smo loše i izgubili? Pa šta sad ?
Prošle godine smo odigrali loše i izgubili i to sa više prvotimaca pa je sezona bila super.

Summa summarum utakmice je - Gaudino za razliku od Hojbjerga nije tip kojeg se može baciti u vatru i očekivati velike stvari. Treba ga polagano dizat, davat mu prvo garbage time, pa onda sve više i više.
Shaqiri je kriminalan bio (Miki will be happy), Alaba propuh. Dante nesiguran i dalje, a to se dosta prenosi i na Boatenga. Rode ima volje i želje samo treba stabilnijeg parntera uz sebe (npr. Martinez).

Držite se one Hajdukove poštapalice - I kad gube i kad tuku
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 13 kol 2014, 19:35

melodyne napisao:Ne znam zasto sam vise ocekivao... :?

Pa zato kaj si navijač :D

Ova utakmica pokazuje puno toga, ali i ništa.

Kak se kroz ovu tekmu more ocjenjivati Bayern kojem su glavni igrači tek počeli sa pripremama (mnogih nije biti bilo), ima ozlijeđenog Rafinhu, Riberya i Thiaga, te mu mladi Gaudino i dečec Hojberg igraju u vezi?

No opet vidio sam igru iz vremena van Gaala i to me deprimira. Svega ima samo nema napada i one prave kontrole tekme. Još uz to vidim Alabu na štoperu, Bernat mi je zasad razočaranje, Lahm uđe i ode u sredinu. Sve to zasad loše izgleda i prihvaćam da će dosta vremena trebati prije nego stvari sjednu na mjesto.

Znam što se smije dogoditi i kakve stvari jednostavno moram prihvatiti, no bojim se da se nismo preračunali i da nismo dovoljno osvježili momčad, te da loša igra i što je najbitnije loši rezultati predugo traju te da se nađemo u krizi. Inaće očekujem šlepanje u prvom djelu sezone i ak se ostvare minimalni ciljevi tipa na knap 1. u skupini LP-a do 4 boda se ostaje za BvB-om nebum još sve osudio na propast. Zima mora biti spas ove godine za Bayern...

I da, nažalost ja taktiku sa 3 obrambena nemrem smisliti i ak je Lahm već veznjak onda nažalsot moramo po onog jebenog Cuardada! :neee:

PS

Kad je Lahm ušo u drugom poluvremenu za Mullera pomislio sam da ćemo igrati 4-3-3 sa Bernatom, Lahmom, Boatengom i Danteom u obrani, Hojbergom, Rodeom i Gaudinom u vezi, te Šakom i Alabom na krilima. Teško je bilo gledati Lewu onako samog u vrhu napada bez da mu se itko pridodaje...Ne bi sam htio sada izazivati vraga i da nam momčad zbog Pepove filozofije ne bude na razini fizičke spremnosti na kojoj bi trebala biti.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 13 kol 2014, 19:48

panda napisao:odigrali smo loše i izgubili? Pa šta sad ?
Prošle godine smo odigrali loše i izgubili i to sa više prvotimaca pa je sezona bila super.

Problem je u načinu. Iskreno ne znam jel to zbog grča, neuigranosti, taktike, nespremnosti ovako izgledali. Onaj ko se danas kladio na Bayern je teško debos, pogotovo nakon kaj je Guardiola reko d aimamo 9 igrača i što nije srao jer smo ih znali prebrojati. Kad se vidla postava, obje strane, poraz je bio zagarantiran. No ono kaj ja hoću u ovakvim tekmama di nemamo igrače za onu pravu dominaciju, da mi budemo ti koji igraju defanzivno kao BvB te njima damo šansu da se zabijaju a mi budemo ti koji kontriramo. Ovak sam ispada da Pep i kad nekaj nauči opet ide probat po starom...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bm8 » 13 kol 2014, 19:49

Bitno je da iz ovoga izvučemo pouku i da budemo bolji, jer sa ovakvom igrom nema pobjeda i trofeja :no:
bm8
Član
Član

PostPostao/la doro » 13 kol 2014, 19:52

Bude pep ko i joacim promjenil i del normalnu taktiku 4-2-3-1 di smo najjači...po meni treba nam stoper ak se martinez potrgal veznoga...kad se thiago vrača btw?
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 kol 2014, 19:57

doro napisao:Bude pep ko i joacim promjenil i del normalnu taktiku 4-2-3-1 di smo najjači...po meni treba nam stoper ak se martinez potrgal veznoga...kad se thiago vrača btw?

Iskreno ja sam očekival Badstubera u prvih 11...Kaj se tiće Thiaga negdje 11 mjesec kaj ne?

Sad mi je jako teško nekak odrediti hijerarhiju u ekipi i ulogu Badstubera...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 kol 2014, 20:09

Da puno nepoznanica...naši švabi ispuhani radi brazila dost ozljeda....fali nam stoper i vezni igrač ionak nemamo opet poduplane igrače jel jedan ionak falil sad ova dva još potrgana
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 13 kol 2014, 21:04

Znači mogu očekivat uskoro i Boatenga na zadnjem veznom ili Dantea u polušpici jer s Pepom to možemo. :)

Čarobnjak se odjednom sjetio da je Alaba stoper, Lahm zadnji vezni a Shaq špica.

Potrebno je još jednu godinu dobit 4 -5 komada od Reala da se opametimo očito.

Jebeš superkup i trofej, najviše boli to kaj ovaj čarobnjak ne odustaje od svoje glupe filozofije i nismo se pomaknuli od one krize u proljeće. Samo nastavljamo...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 13 kol 2014, 21:19

Lennon napisao:nismo se pomaknuli od one krize u proljeće. Samo nastavljamo...

A to si zaključio na osnovu čega točno ?
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Utakmice 2014./2015.