Lennon napisao:Pa da, igrali smo bez pola ekipe al onda barem stavi igrat igrača na prirodnu poziciju a ne kaj smišlja toplu vodu. I da, imao je Bayern i lošiju ekipu od one kaj je jučer istrčala pa je bar nekako odigrao, a jučer opet bez prave šanse.
Btw, njima nije niko falio jel?

Em što nas Real napraši 5:0, em što nam Borusija već 2 sezone za redom čita lekciju u Superkupu. Nije toliko važan trofej koliko sama predstava na terenu, a ona je bila takva da je Nojer bio igrač utakmice u redovima Bajerna. 
Lennon napisao:Pa da, igrali smo bez pola ekipe al onda barem stavi igrat igrača na prirodnu poziciju a ne kaj smišlja toplu vodu.
Lennon napisao:I da, imao je Bayern i lošiju ekipu od one kaj je jučer istrčala pa je bar nekako odigrao, a jučer opet bez prave šanse.
Lennon napisao:Btw, njima nije niko falio jel?
mirko0410 napisao:Šteta izgubili smo Supercup a nekima to kao nije bitno, bitno je pa nije ovo vatrogasna zabava.
mirko0410 napisao:Ok neki su potrošeni od SP-a ali Kroos prethodnu večer igra za Real bez problema, znači može se.
mirko0410 napisao:Proči če još puno vremena da Rode, Hojbjerg, Bernat i Gaudino mogu odigrati tekmu protiv ovakvog protivnika. Ja ih ne krivim sigurno imaju određene kvalitete ali oni mogu postepeno ulaziti u momčad ali u ovom trenutku ne mogu biti nosioci igre.

Lennon napisao:A Panda kralj, dežurni odvjetnik Pepa Guardiole. Hehe.. on bi i Pepa u Bayernu gledo i do 2020. taman da i niš ne osvoji, al ne zato jer mu je okej, već zato jer to zagovaraju duhovne vođe. I samo se mene citira i ispravlja, naravno, duhovne vođe nikako![]()

ivan napisao:Smiješni ste mi vi koji bi htjeli da je Pep punu postavu izveo tj. sve reprezentativce koji su se tek vratili. Ne mogu skužit da nekog boli neka stvar za ovaj komercijalni plastični trofej koji igraju pobjednik lige i kupa a to je, pazi sad - ISTA EKIPA. Meni je dovoljno i previše što se Martinez ozljedio, najbolje bi bilo da je još netko. Nikako ljudi da skuže da ovi što su se tek vratili ne mogu odigrat cijelu tekmu. Argument je Kroos. Pa tko je još u tom RM igrao na WC koliko i Kroos? A kod nas preko pola ekipe. Loše smo igrali i to sve stoji, ali taj "trofej" je jebeno nebitan. Kad mi odigramo ovako loše (a po meni je to naša najlošija natjecateljska tekma u zadnjih par godina) s punom ekipom usred sezone, onda je problem. Ovo sve ostalo je kurčenje samo. Dortmund posto ko Arsenal. Najbolje da su još doček pripremili i busem se vozili kroz grad zbog osvojenog superkupa. Kad ostaneš u ligi za prvakom 20 bodova, to je sramota...

ivan napisao:Smiješni ste mi vi koji bi htjeli da je Pep punu postavu izveo tj. sve reprezentativce koji su se tek vratili. Ne mogu skužit da nekog boli neka stvar za ovaj komercijalni plastični trofej koji igraju pobjednik lige i kupa a to je, pazi sad - ISTA EKIPA. Meni je dovoljno i previše što se Martinez ozljedio, najbolje bi bilo da je još netko. Nikako ljudi da skuže da ovi što su se tek vratili ne mogu odigrat cijelu tekmu. Argument je Kroos. Pa tko je još u tom RM igrao na WC koliko i Kroos? A kod nas preko pola ekipe. Loše smo igrali i to sve stoji, ali taj "trofej" je jebeno nebitan. Kad mi odigramo ovako loše (a po meni je to naša najlošija natjecateljska tekma u zadnjih par godina) s punom ekipom usred sezone, onda je problem. Ovo sve ostalo je kurčenje samo. Dortmund posto ko Arsenal. Najbolje da su još doček pripremili i busem se vozili kroz grad zbog osvojenog superkupa. Kad ostaneš u ligi za prvakom 20 bodova, to je sramota...

Vrati se na: Utakmice 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost