GRUPA C - Njemačka - Poljska - Ukrajina - Sj. Irska

Sve vezano uz EURO 2016.

Koje dve repke idu dalje?

Njemačka
5
50%
Poljska
5
50%
Ukrajina
0
Nema glasova
Sj. Irska
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 10

GRUPA C - Njemačka - Poljska - Ukrajina - Sj. Irska

PostPostao/la anton 1983 » 06 lip 2016, 07:52

Raspored:

Slika

Momčadi:

NJEMAČKA

Slika

Manuel NEUER, Bernd LENO, Marc-André TER STEGEN

OBRANA:

Shkodran MUSTAFI, Jonas HECTOR, Benedikt HÖWEDES, Mats HUMMELS, Antonio RÜDIGER, Jérôme BOATENG, Joshua KIMMICH

VEZA:

Sami KHEDIRA, Bastian SCHWEINSTEIGER, Mesut ÖZIL, André SCHÜRRLE, Julian DRAXLER, Emre CAN, Julian WEIGL, Toni KROOS

NAPAD:

Mario GÖTZE, Leroy SANÉ, Lukas PODOLSKI, Thomas MÜLLER, Mario GOMEZ

POLJSKA:

Slika

Golmani: Wojciech SZCZĘSNY, Artur BORUC, Łukasz FABIAŃSKI

OBRANA: Michał PAZDAN, Artur JĘDRZEJCZYK, Thiago CIONEK, Jakub WAWRZYNIAK, Kamil GLIK, Bartosz SALAMON, Łukasz PISZCZEK

VEZA: Krzysztof MĄCZYŃSKI, Tomasz JODŁOWIEC, Karol LINETTY, Grzegorz KRYCHOWIAK, Kamil GROSICKI, Jakub BŁASZCZYKOWSKI, Sławomir PESZKO, Piotr ZIELIŃSKI, Bartosz KAPUSTKA, Filip STARZYŃSKI

NAPAD: Arkadiusz MILIK, Robert LEWANDOWSKI, Mariusz STĘPIŃSKI

UKRAJINA:

Slika

GOLMANI:

Denys BOYKO, Andriy PYATOV, Mykyta SHEVCHENKO

OBRANA:

Bohdan BUTKO, Yevhen KHACHERIDI, Olexandr KUCHER, Vyacheslav SHEVCHUK, Artem FEDETSKIY, Yaroslav RAKITSKIY

VEZA:

Anatoliy TYMOSHCHUK, Taras STEPANENKO, Andriy YARMOLENKO, Viktor KOVALENKO, Yevhen KONOPLYANKA, Ruslan ROTAN, Serhiy SYDORCHUK, Serhiy RYBALKA, Denys GARMASH, Olexandr ZINCHENKO, Olexandr KARAVAEV

NAPAD:

Roman ZOZULYA, Yevhen SELEZNYOV, Pylyp BUDKIVSKIY

SJEVERNA IRSKA:

Slika

GOLMANI:

Michael MCGOVERN, Roy CARROLL, Alan MANNUS

OBRANA:

Conor MCLAUGHLIN, Gareth MCAULEY, Jonny EVANS, Chris BAIRD, Luke MCCULLOUGH, Paddy MCNAIR, Aaron HUGHES, Craig CATHCART, Lee HODSON

VEZA:

Shane FERGUSON, Steven DAVIS, Corry EVANS, Stuart DALLAS, Oliver NORWOOD, Jamie WARD, Josh MAGENNIS

NAPAD:

Niall MCGINN, Will GRIGG, Kyle LAFFERTY, Conor WASHINGTON
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: GRUPA C - Njemačka - Poljska - Ukrajina - Sj. Irska

PostPostao/la anton 1983 » 06 lip 2016, 09:30

doro napisao:Po čemu je bolji..po statistici? turska i njemačka liga? ti si i koeficjent izračunal da uspoređuješ te 2 lige? podolski je odavno mrtav...schweinija još i kužim al lukasovo pozivanje je debilizam ne samo sad već i zadnje SP....po čemu je bolji bellarabi..mlađi je,brži,tehnički jači igrač koji je baš trebao podstreh pozivom u repku da još bude bolji a ne ova panjina podolski

Izuzev što je Poldi Lowov igrač, mišljenja sam da ga je zvao što je on u biti napadač za razliku od Bellarabija ili Branda. Nezamjeram Lowu ništa na ovom popisu jer uvijek se takve stvari događaju, pa se ljudi toga prime.

"Driblera, brzanaca itd." već ima u ekipi, al nema baš napadača pa brijem da je zato pozvan u repku i moram reči da sam zadovoljan sa takvom odlukom. Opčenito Njemački kadar je po meni očekivan, nema nekih posebnih iznenađenja. Još ak uzmemo u obzir koliko je ekipa pomlađena i da je zvao decu poput: Weigela, Kimmicha, Sanea i još su tu Can i Draxler - svi do 22 godine....

Kako će vrijeme prolaziti i kada se u glavi počnem odmicati od stanja igrača u klubovima mislim da će mi vjera u Njemačku repku početi rasti. Siguran sam da će u opčetku doči kritike, a pošto im je skupina dovoljno zajebana moguće su loše igre, a i neki loši rezultat, tak da kritike očekujem pod niormalno. teško mi je uopće prognozirati što Low smjea bar za početak.

S jedne strane Schweini bi mogao faliti, a s druge strane mogao bi svojim povratkom postati teret za ekipu.

Nažalost nema Reusa a u njega sam polagao velike nade...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 06 lip 2016, 18:47

Taj Reus postaje nešto slično čak i puno gore u njemčakoj kao što su bili Scholl i Basler..odlični igrači al neiskorišteni u repki nikako il jako malo nažalost.....ta njegaova brzina i lepršavast bude falila jako i nema prave zamjene za njega...low gura draxlera na to jesto al on nema tu brzinu al ne zaboravimo da su osvojili SP bez Reusa :D ....skupina nije atraktivna al opet zajebana za lako poskliznut..bitno je proč dalje..očekujem opet tvrde tekme gdje pobjeđuju njemci a tokom turnira dizanje forme...EP je razvučeno nema izrazitog favorita svako svakoga može tuč bilo bu zanimljivo...po meni prva tri favorita su: francuska,španjolska i njemačka....neznamo kaj bu belgija napravila,mi i digići.....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 07 lip 2016, 21:27

Rudiger je potrgao ACL (Kreuzbandriss) i ispada s EP-a.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 08 lip 2016, 05:46

Murta napisao:Rudiger je potrgao ACL (Kreuzbandriss) i ispada s EP-a.

Sam tak veliš? Pa nemreš vjerovat! :shock:

A taman se Roma pujala kak ga neće prodati. Ok dečko još morti nije bio neš posebno, ali da je imao šanse za dobru karijeru mislim da je. Također NAŽALOST to bi bilo to od njega jer su i njega ozlijede uništile. Nije mu ovo prva teža ozlijeda :(

Zamjena? hmmm Mogo bi sad Bellarabi ispast, ko kak je Mustafi upao za Reusa 2014
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 08 lip 2016, 07:20

pod kojom li je zvijezdom rođen ovaj kimmich? :haha: 2016. mu je Glücksjahr

prvo Bayernu ponestane štopera a sada u repki fale rüdiger i hummels par dana uoču EP

sve da löw sad i pozove recimo taha, hutha, gintera ili nekog šestog, opet mislim da kimmich ima prednost...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 lip 2016, 09:57

Bolje se rodit bez kujca nego bez sreće u važnim stvarima...evo pozval je taha ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 12 lip 2016, 19:44

Ipak ne igra Kimić. :(
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 12 lip 2016, 19:58

Mozda je ovako najpametnije. Imam osecaj da ce Draxler objasniti par stvari.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 12 lip 2016, 20:27

Već sam zaboravio koliko je Neuer odličan. Kod nas ili nema posla ili je stavljen pred gotov čin bez šanse za obranom.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 12 lip 2016, 20:50

Pa Howedes je kriminalan. On uopće ne igra beka. Bolje da se zamjeni s Boatengom, on barem zna gdje bek treba stajat
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 12 lip 2016, 23:36

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hew19pkd1m0[/youtube]
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 13 lip 2016, 06:35

Čistokrvni Nijemac Škodran Mustafi donio je 3 boda Pancerima protiv Ukrajine. Prethodno je Škodran na Tviteru žalio zbog poraza Albanije. Kako kad je Nijemac? Molim za objašnjenje.

Image
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 13 lip 2016, 06:53

Dečki, muka me hvata od ovog Gotzea :neee: Pa ispada da je on fakat prevara od igrača :( što on više igra to mu je manja cijena. Sada izgleda kao igrač koji bi trebao doći moliti Bayern da mu produži ugovor sa samo 50% plaće koju sad ima....Ma di je mater ti jebem to sve krivo krenulo!?!?!?!? :neee: :neee: :neee:

Ajmo nepodcjenjivati Ukrajince, ali Elf jučer nije bio na razini. Jedino što je bilo lijepo gledati je kako naš Neuer i Boa znaju igrati obranu kada ekipa igra obranu...Siguran sam da zasad Low nije pogodio mišung i ovakav sasatav sa ovim beko-krilnim pozicijama je preriskantan. Howedes je kvalitetniji kao lijevi bek jer onda bar nema ofenzivne zadatke pa neostavlja propuh na svojoj strani...

Low bi i slijedeću tekmu mogao nešto pokušati isforsirati sa Gotzeom, ali bem mu ater ak Gomez neće dobiti svoju priliku!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 13 lip 2016, 06:57

Slažem se da je Gece razočarao. Pogotovo me negativno iznenadio kad je trebao da povuče kontru. Malo prije centra je dobio pas od odbrane, ima po jednog saigrača na oba krila. Umjesto da što prije proslijedi loptu, on čeka da se ona dokotrlja do njega, okreće se leđima kako bi je sačekao i za to vrijeme ga faulira Konopljanka. Skroz razočaravajući potez Gecea.

Isto tako, prilikom njegovog prodora po desnoj strani, kada je uputio šut ka golu, to je bilo toliko mlitavo da je djelovao kao junior. :|
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

Sljedeće

Vrati se na: EURO 2016.