To onda jedino znači da je repka puna teških luzerčina.
Bilo kako bilo, sam sebe si posrao

Miki napisao: Najveći problem je prebroditi taj luzerski mentalitet, a po igračima smo i ispred Hrvatske po kvalitetu.

panda napisao:po tvojim riječima Srbija ima najkvalitetniju reprezentaciju na balkanu (barem po igračima).
To onda jedino znači da je repka puna teških luzerčina.
Bilo kako bilo, sam sebe si posrao
TiLe napisao:Miki napisao: Najveći problem je prebroditi taj luzerski mentalitet, a po igračima smo i ispred Hrvatske po kvalitetu.
Ameri bi rekli - how yes no.
Miki napisao:Pojedinačno smo kvalitetniji i od Hrvatske i od BiH, ali kao kolektiv smo loši.
Miki napisao:Pa odbrana Ivanović-Nastasić-Subotić-Kolarov je među najboljima u Evropi kada pogledaš imena.
Miki napisao:Onda tu dodaš sjajnog Matića iz Čelzija, Jojića iz Dortmunda, Markovića iz Liverpula, Ljajića iz Rome, Tadića iz Sautemptona,
Miki napisao:Mitrovića iz Anderlehta...
Miki napisao:Imate kvalitetniji napad zbog Mandžukića, ali je pred Srbijom budućnost. Ovaj Marković i Mitrović već sada razaraju, a kamoli za godinu-dvije, samo da ih zaobiđu povrede.
Miki napisao:Nisam sam sebe posrao, već je činjenica da imamo luzerski mentalitet u fudbalu kao reprezentacija, a o klupskom fudbalu i da ne pričam. Obzirom na potencijal, Srbija je trebala da bude u Brazilu, ali fudbal ne igraju imena.

Miki napisao:Nastasić plaća cijenu velike konkurencije u Sitiju, a radi se o prilično kvalitetnom štoperu.

Murta napisao:Miki napisao:Nastasić plaća cijenu velike konkurencije u Sitiju, a radi se o prilično kvalitetnom štoperu.
To sam i ja mislio dok nisam shvatio da je on zapravo 3. stoper, da nema nikoga iza njega, a da ga je pretekao ovaj čovjek:
Miki napisao:Nije Subotić kriv što se povrijedio, a kada igra praktično je on glavna karika u odbrani Dortmunda. Sjeti se samo kakve je Humels pravio greške na utakmicama, tako da je većina imala mišljenje da je Subotić bolji štoper od dotičnog.
Miki napisao:Nastasić plaća cijenu velike konkurencije u Sitiju, a radi se o prilično kvalitetnom štoperu.
Miki napisao:Marković je razarao u Benfici, koja je 2x uzastopno igrala finale Lige Evrope i sa njim u timu osvojila sve trofeje u Portugalu.
Miki napisao:Tadić je ovo kratko vrijeme u Sautemptonu dobio samo pohvale.
Miki napisao:Ne brinem se za budućnost srpskog fudbala, jer su nam juniori redovno u završnici evropskih prvenstava. Prošle godine šampioni, ove godine polufinalisti. Hrvatske tu nema ni na mapi.![]()
Miki napisao:SLažem se da trenutno i BiH i Hrvatska imaju bolje golmane i napad, ali Srbija ima 2 super talentovana mlada golmana (Rajkovića i Milinković-Savića koga je kaparisao Junajted), a u napadu već sada odličnog Mitrovića i nadolazećeg vunderkida iz Zvezde Jovića.

Skoro cijelu prošlu sezonu je Neven propustio, pa smo vidjeli sa kolikim zaostatkom je BvB završio sezonu u odnosu na Bajern!
Da, imate TRENUTNO boljeg golmana i napad, ali naši golmani i napadači tek nadolaze. Evo priznajem da imate i iskusniji i kvalitetniji vezni red, ali je i tu pred Srbijom velika budućnost! Do EP 2016 će se to promijeniti u našu korist. Miki napisao:Po tvojoj priči je Sokratis ispasti bolji štoper od Subotića!?![]()
![]()
Skoro cijelu prošlu sezonu je Neven propustio, pa smo vidjeli sa kolikim zaostatkom je BvB završio sezonu u odnosu na Bajern!
I prije 2 godine je ta razlika bila velika, ali je ova prošla rekordna u brzini osvajanja BL.

Miki napisao:Pred Nastasićem je vrijeme, tako da je pred njim vrijeme. Trebao je otići u neki drugi klub gdje bi dobio pravu šansu. Garantujem da je bolji za klasu od panja Demikelisa, ali Siti nije klub koji zna da prepozna talenat. Bitno je samo iskrcati što više love za igrača. Pravi vještački klub.
Miki napisao:Koji mladi Englezi su pri vrhu? NI prošle ni ove godine nisu bili makar u 1/2 finalu koliko znam.Da, imate TRENUTNO boljeg golmana i napad, ali naši golmani i napadači tek nadolaze. Evo priznajem da imate i iskusniji i kvalitetniji vezni red, ali je i tu pred Srbijom velika budućnost!

Miki napisao:Evo priznajem da Hrvatska i Bosna imaju bolji i iskusniji vezni red, napad i golmane

cruz napisao:Zaostala spora igra. Nuzna promjena nacina igre, tj prilagodba modernom brzom nogometu.

Miki napisao:Fudbalska reprezentacija Srbije - pojam za luzerski mentalitet. Od Advokata nam je ostalo samo njegovo prezime! Za par dana derbi protiv Albanije!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost