EURO 2016. France

Sve vezano uz EURO 2016.

Ko bu Europski prvak?

Albania
0
Nema glasova
Austria
0
Nema glasova
Belgium
0
Nema glasova
Croatia
3
17%
Czech Republic
0
Nema glasova
England
0
Nema glasova
France
3
17%
Germany
6
33%
Hungary
0
Nema glasova
Iceland
0
Nema glasova
Italy
2
11%
Northern Ireland
0
Nema glasova
Poland
1
6%
Portugal
1
6%
Republic of Ireland
0
Nema glasova
Romania
0
Nema glasova
Russia
1
6%
Slovakia
0
Nema glasova
Spain
1
6%
Sweden
0
Nema glasova
Switzerland
0
Nema glasova
Turkey
0
Nema glasova
Ukraine
0
Nema glasova
Wales
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 18

Re: EURO 2016. France

PostPostao/la ivan » 21 lip 2016, 23:26

Ako Portugal sutra pobijedi mi idemo na trećeg iz te teoretski gledano najslabije skupine. A to onda može bit bilo tko od preostale tri repke. Ako Austrija pobjedi bit će treća, ako Island pobjedi Mađarska je treća, a ako Austrija i Island odigraju X onda je Island treći. I da, taj treći definitivno prolazi i definitivno ide na nas. Dakle sutra navijat za Portugal i imamo poprilično dobar ždrijeb :bravo:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 22 lip 2016, 01:00

ivan napisao:Ako Portugal sutra pobijedi mi idemo na trećeg iz te teoretski gledano najslabije skupine. A to onda može bit bilo tko od preostale tri repke. Ako Austrija pobjedi bit će treća, ako Island pobjedi Mađarska je treća, a ako Austrija i Island odigraju X onda je Island treći. I da, taj treći definitivno prolazi i definitivno ide na nas. Dakle sutra navijat za Portugal i imamo poprilično dobar ždrijeb :bravo:

Navijamo da Portugal dobije i da Island odigra X.

Onda bi protiv Islanda igrali u 1/8 finala i eventualno protiv Poljske/Švicarske u 1/4 finalu.

Lakše od toga stvarno ne ide.

Drugi dio našeg dijela ždrijeba bi bio Wales-S.Irska i Portugal-Belgija.

Put do polufinala bi nam bio praktični otvoren jer smo protiv Islanda/Austrije/Mađarske favoriti kao i protiv Poljske/Švicarske.

Prva tekma gdje ne bi bili favoriti je polufinale gdje bi vjerojatno na Portugal ili Belgiju išli a i to nam je kamilica u usporedbi s drugim dijelom ždrijeba gdje se favoriti međusobno kolju.

Nevjerojatno koliko nam ova večerašnja pobjeda znači. :o

Igramo dobro i ždrijeb nam se otvorio, samo da ne zachokeamo u k.o. fazi. :cry:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 22 lip 2016, 06:24

Gerd Muller napisao:
Miki napisao:Tek sad ne mogu da shvatim zašto oni Hrvati, idioti sa tribina, rade protiv ove reprezentacije.

Spoiler:
Ogorčenje, srdžba i bijes. Nevjerica, tuga i očaj. Sav taj koloplet osjećaja zaigrao je sinoć u srcima mnogih koji iskreno vole svoju Domovinu.

Jednom je davno veliki francuski nogometaš Eric Cantona rekao : ''Možeš zamijeniti posao, možeš zamijeniti i političku stranku, možeš zamijeniti čak i ženu, ali nikad, nikad ne možeš zamijeniti voljeni nogometni klub!''

Jer ljubav je iracionalna stvar. Tko nije nikad volio to i ne zna. Zbog ljubavi možeš činiti strašne, nezamislive stvari. Jer ljubav i boli.

Kao i obično u Hrvatskoj će se sad pričati o posljedicama, a ne o uzroku. Tako to biva već godinama. O bilo kojem problemu. I kad se bavite posljedicama, a ne rješavate problem. Problem ostaje. I on raste. Raste k'o balon. I pukne.

Godinama u ovoj zemlji vlada bezakonje. Ignoriranje pravnih i ostalih institucija ove države od strane onih koji su Hrvatsku privatizirali. Za sebe. I ona je postala njihova, a sve je manje naša!

Samo postoji problem, što ako netko odbije to priznati? Što ako se netko odluči boriti za nešto što je njemu sveto? Neminovno dođe do sukoba.

Ta iracionalna ljubav, toliko vidljiva u Cantoninom citatu, ta zaluđenost i predanost jednostavno je predodređena na pobjedu i protiv nje se ne možete boriti, ako su vaši jedini motivi novac i moć. Taj fanatizam će vas pojesti. Mnogi to ne vide, ali i kad progledaju bude prekasno.

Bio sam tek mladi čovjek, pun ideala toliko svojstvenih za mladost, kad sam tamo sredinom devedesetih gledao Dnevnik. Prvi predsjednik republike u šetnji glavnim gradom, i naiđe na dječarca u Dinamovom dresu. Upita ga kako se zove i za koga navija. Dečkić se i sveg grla zaderao: Dinamooo!

Meni je u istom trenutku postalo jasno, da je taj čovjek bitku izgubio i da će se taj klub jednom opet zvati tim imenom. Jer ideja je preživjela! Jer ljubav je preživjela! Preživjet će i hrvatski nogomet. Jer onima kojima ste ga ukrali ostala je ta iracionalna ljubav, a vama samo novac i moć.

Možete se truditi iz petnih žila kažnjavati ljude jer sjede na krivim mjestima, ograničavati pravo kretanja jer putujete automobilom krivih tablica, sastavljati proizvoljne crne liste jer se ne slažete što netko viče s tribina.

Možete ignorirati zakone vlastite države, pa kad novinar upita jednog dužnosnika zašto je njegov sin agent igračima njegovog kluba, što je protivno zakonu o sportu, taj novinar bude izbačen prijetnjama po svoj život, a dužnosnik postane društvena ikona.

Možete ignorirati i naloge kako se u tom klubu moraju provesti izbori, jer je klub udruga građana, a sukladno zakonu o udrugama, svatko ima pravo birati i biti biran.

Možete se ''praviti Englezi'' na odluke upravnih sudova kojima se izbori za nacionalno nogometno tijelo proglašavaju nelegalnim, jednako tako i na odluke suda kojom defacto jedan klub više ne postoji i time se rješava ogromnog duga prema državi, ali i bivšim igračima, ali i dalje igra u prvoj ligi i prisvaja povijest i trofeje kluba koji više ne postoji.

Možete žmiriti na činjenicu što u prvoj ligi igra druga momčad jednog kluba bez stadiona, bez navijača čiji su jedini prihodi napuhani transferi s bratskim klubom.

Možete glumiti poštenje i uvjeravati ljude kako nam je nacionalna liga poštena, iako se u njoj događaju razne afere sa sudskim epilogom, poput afera ''offside'' i ''pošteno suđenje'', u kojoj pojedinci i dalje nastavljaju suditi.

Možete na kraju i odlučiti biti država u državi, i odlučiti ne provoditi Zakon o sportu, jer vam on nije po volji.

Sve to možete, ali pobijediti nećete! Jer ljubav pobjeđuje i novac i moć! Ljubav ponekad ima čudno lice, kao sinoć na tribinama stadiona u Saint Eienneu: lice koje mnoge zgrozilo jer poput većine Hrvata žive pasivizirano, nespremno na bilo kakvu akciju, gunđajući sebi u bradu, no istog trenutka kad se obrnu kola, spremni su gaziti one koji su pali, do neslućenih razmjera.

Teško je mnoge i kriviti što ne vide neke stvari, iako im se dešavaju ispred nosa, jer onaj koji ima novac i moć, vrlo lako oblikuje i javno mnijenje, pa tako i sad svi mediji vrište o posljedicama, a nitko o uzroku. Nitko da se zapita zašto je to tako??

A uzrok gospođo Predsjednice nisu tzv. Orjunaši. Uzrok je bio na vašem rođendanu. UZROK je organizirao vaš rođendan. Riješite uzrok, riješili ste problem.

Jarane, Evropsko prvenstvno nije mjesto gdje se takve stvari rješavaju, koliki god da je problem u Savezu i koliki god kriminalci da su u njemu. Vi ste porazili dvostrukog uzastopnog pobjednika Evropskog prvenstva, ekipu koja preko 700 min. nije primila gol, a još od 2004. nije znala šta je poraz na EP. Pobijedili ste rivala sa prilično izmijenjenim sastavom (bez Modrića, Mandžukića...).

Sa ovakvom srčanošću i kvalitetnim pojedincima, Hrvatska može daleko dogurati. Finale, pa čak i osvajanje sa onakvim pristupom kao sinoć sada više ne djeluju tako nemoguće.

A te idiote sa tribina biste tako trebali nalupati, jer ne smijete dozvoliti da vam par idiota upropasti možda šansu koja se neće ukazati u narednih 50 godina. Ovaj tim je jak i kao kolektiv, ali ima i jake pojedince (Modrić, Rakitić, Mandžukić). Imate sve predspozicije za uspjeh, pogotovo što ste sada upali u lakši dio žrijeba, ali zaslugom tih koje bi bagra sa tribina da sputa u nečem što oni sigurno mogu, a to je barem finale EP.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2016, 07:17

Ja sam inaće odusto od tog praćenja ždrijeba, jer toliko je bilo kombinacija. Sad kad vidim kako se stvar raspliće dođe mi da se nasmijem :mrgreen:

Nisam bez veze reko dečkima da je Hrvatska jedan od mojih 3 favorita. Debeli smo, gicasti, jaki i postoji ozračje...Kao da repka igra kontra mržnje prema hrvatskom nogometu. Osjeti se nešto posebno kada igrači daju izjave. Ako uspiju pobit naš mentalitet, špekec nam je granica.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 22 lip 2016, 07:28

Svaka čast dečki, izbornik.. Igramo jako dobro i imamo jako dobar ždrijeb. Samo ne poletit sad previše...

Zar sad neće svi koji su srali po Čačkeu dati mu bar malu zaslugu za sve ovo, jer, neznam kad smo zadnji put ovako, na ovakav način i ovakvom igrom prošli skupinu i još k tome u "miješanom" sastavu našamarali prvake... Zar nebi bilo fer?

Jučer je mali Rog ispal super ko "iznenađenje" i flaster na Iniesti, isto tako izvadil je Badelja "iz mrtvih", a još k tome uspio odmoriti prve zvijezde. Pjaca i Perišić ponovo odlični i brzi na krilima, a Kale više nego dostojna zamjena Mandži. Čak i više nisam siguran ko bi mi bil prva špica.

Bravo za sve!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 22 lip 2016, 07:31

Kako sam sinoć bio SEXNUT!

Pa ljudi moji šta je ono sinoć?! :yeee:

Ne mogu vjerovati da je naša reprezentacija bez modrića napravila onako nešto!

Španjolci su se nakon 1:0 malo opustili (iako su i tada bili opasni), mislili "sad vodimo, sad ćemo lagano i pobjeda je naša" Aber Kajne! :nono:

Čitam sad post od Scara i čovječe pa ždrijeb nam je ko realu u liZi prvaka svake godine!

Budi se nada, budi se čuna, budi se prevareni i napaćeni narod, budi se sve nakon one NEPRAVDE od penala!
Ali najjače... Modrić reko Srni, Srna šapnuo Subašiću i Suba sexnuo Ramosa = pravda je zadovoljena kratkim postupkom!
Onog suca treba zabraniti! I svakog suca koji iskazuje afinitet prema jačoj ekipi umjesto da bude jednostavno neutralan!

Miki napisao:Ovaj tim je jak i kao kolektiv, ali ima i jake pojedince (Modrić, Rakitić, Mandžukić). Imate sve predspozicije za uspjeh, pogotovo što ste sada upali u lakši dio žrijeba, ali zaslugom tih koje bi bagra sa tribina da sputa u nečem što oni sigurno mogu, a to je barem finale EP.

mandžukić ima samo još ime! ;)
Kalinić bi meni igro špicu, ništa mandžo, ništa čop i kramarić

Da se ne spremam ženit za 4 tjedna otišao bi u francusku sada koliko sam uZpaljen
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2016, 07:45

Lennon napisao:Zar sad neće svi koji su srali po Čačkeu dati mu bar malu zaslugu za sve ovo, jer, neznam kad smo zadnji put ovako, na ovakav način i ovakvom igrom prošli skupinu i još k tome u "miješanom" sastavu našamarali prvake... Zar nebi bilo fer?

Jesi li svjestan koliko si delikatno pitanje postavio? :D

Još se nogometna politika nije kak treba uplela u ovaj Euro, iako se nekima čini da zbog onih izgreda itekako je, ali nije. Još treba malo vidjeti do kud ćemo doči. Ja već par raspleta i prijedloge za spinove imam.

Kako god ispalo, suština biti zasluga za uspjeh ili neuspjeh na ovom Euru mora biti dodjeljena onima koje "svi mrze".

Ova repka i ovaj uspjeh je uspjeh Mamića najviše iz 150 razloga zbog ćega je bio okrivljen. Problem će biti to pobiti jer za sve ono što ga se optužuje na kraju ispada da baš zbog toga sada imamo ovakvu repku. Pa kada se to neće moči pobijati, okrenut će se onome, heh pa to je sreća, to je ždrijeb, i ako nedaj Bože ispadnemo od neke slabije repke sa Eura, bit će udri...

Taj dio me muči i ne mogu baš ono skroz opušten više pratiti repku. Do tekme sa Češkom sam mogo! Sve te antimamićeve pizdarije sam totalno stavio po strani i nisam se uopće obazirao, napokon sam razbistrio mozak i počeo navijati za Hrvatsku! Nakon toga opet taj jad i gnjev se u meni javlja i nije to baš tak. Jednim okom sam uvijek skoncentriran na tribine i šugave misli dok razaramo po kvartu mi idu kroz glavu...I opet me počela mučiti činjenica što kad Hrvatska dobije vesele se Hrvati.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2016, 07:52

cruz napisao:Da se ne spremam ženit za 4 tjedna otišao bi u francusku sada koliko sam uZpaljen

Ti ko ovaj Schalke sa Embolom, samo ga tutneš! :hehe:

ČestitaN!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2016, 07:58

I moram reći da mi se jako sviđaju stadioni, ima njih par koje bi se u dvorište stavio. Svi su mi nekako bucmasto sexualni. Jedino mi je Lens engima - koju PM.

Po pitanju tih stadiona kad se sjetim što je Francuska imala 1998, WOW i svaka čast. Kaj je najsmešnije ovaj PSG sad ispada papak!

Bordox, TULUZ, LILLE, MARSEJ pa čak i ST ENTENIEEE - je bi ovog u ZG :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 lip 2016, 08:03

doslovno za svaku tekmu koju gledam kažem si jbt zašto zagreb nema ovakav stadion?!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 22 lip 2016, 08:10

Al ne kužim jednu stvar, dal samo ja ili ima nas više, neznam, al ne kužim - uzmimo fakat u obzir da nam Mamić vodi HR nogomet, iako mislim da nije isključivo tako i da je to više manje floskula, al ajmo uzet to u obzir.

Znači mi se redovito kvalificiramo na velika natjecanja, u regiji više manje jedini konstantni, i recimo da on vodi repku, postavlja trenera, i mi igramo dobro i stvaramo rezultate. Evo, on postavlja svoju marionetu Čačkea, i igramo odlično. I kaj tu ima loše taman da nam i vodi on repku, kaj? Pa realno trebalo bi mu spomenik dići, jer, manje više 90% repke je prošlo kroz njegove i Dinamove ruke, al to niko neće priznat. Niko neće priznat da je Čačke dosad sve pogodio s sastavom, jedino se malo izgubio kod izmjena protiv Čeha, ali Bože moj, gubio se i Pep i Mou, zakaj se nebi on.

Sad kad izgledamo dobro - igračima sve zasluge. Čak i Rogu koji "nije smio" bit tu i koji je bio jučer odličan. Kad nebude dobro, kriva je mafija i HNS jer su sjebali nam repku. Znači sad nam repka nije sjebana trenutno i nema Mamića jer igramo dobro, Maminjo će biti kriv dok Kale ili Pjaca ne uspiju zabit gol posle nekad. Kaj je poanta posta? Pa ako već svi seru da nam isključivo Mamić vodi repku, onda mu sad odaj priznanje jer ju vodi odlično, nemreš imat dvostruka mjerila. Malo ju vodi, pa malo ju vode igrači, pa malo ovaj pa onaj, isključivo ovisno sve to o tome kak smo odigrali.

Pa ak nam ju toliko vodi na kraju krajeva , zakaj Pjaca nije igral prve dvije tekme, a složit ćemo se da je itetako imal mesta za prvih 11. Zakaj nije nutra del Ćorića ? Zakaj Antolić nije pozvan? Zakaj Rog nije igral još više?

Isti problem ima i Dinamo, kao i repka. Znači konstanto se igra Europa i osvaja HNL, miljama daleko ispred svih u regiji, financijski stabilan, ali ne, nikad nije dobro, čak štoviše klub je sprdnja zajedno s Mamićem. Da se razumijemo i ja sam protiv nekih stvari bil i budem oko Mamića u Dinamu, al to su zapravo neki drugi razlozi.

Daj više budimo realni. Svaka čast dečkima, treneru i svima ostalima, navijačima i to onim pravima. Imamo jaki team i duh, a one gluposti koje najviše potiču iz političkih i medijskih razloga ostavim barem zasad kad je sve tako dobro, po strani.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2016, 08:21

:bravo: Ljeni.

Problem je u tom ekstremizmu. Kada se skaće i grakče na Mamića i tu mafiju u HNS-u onda se to treba kvalitetno napraviti, a ne debilno kao što se to sada radi. Ja već sad znam kaj bi mjenjo, kako bi na papiru ograničio Mamića i što bi napravio da "bude bolje". S mojim potezima možda bi malo unazadio Dinamo, bar u početku, ali bi ga sa tim istim potezima kasnije ojačao, kada bi se vodstvu kluba dopustile neke stvari koje se sada moraju skrivati.

Pa mi smo toliko debilni da mislimo da je "vani sve" čisto. :haha:

Najbitniju stavku koju bi donio je, da Mamić više nikada ne smije stati ispred TV kamera ili dati bilo kakav intervju do kraja života - neko će se sad smijat, ali ja fakat mislim ozbiljno ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2016, 08:26

Izjava dana - Španjolski dres je doživio nesreću sa Senfom i Kejčapom! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 22 lip 2016, 08:28

Čekaj sad na kraju krajeva, ko nam je mogući protivnik.??

Imena!! :mrgreen:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2016, 08:31

Lennon napisao:Čekaj sad na kraju krajeva, ko nam je mogući protivnik.??

Imena!! :mrgreen:

Samo SOA raspolaže sa tim infomacijama! Moguće da se o tome pričalo na sastanku sa Oreškovićem :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: EURO 2016.