EURO 2016. France

Sve vezano uz EURO 2016.

Ko bu Europski prvak?

Albania
0
Nema glasova
Austria
0
Nema glasova
Belgium
0
Nema glasova
Croatia
3
17%
Czech Republic
0
Nema glasova
England
0
Nema glasova
France
3
17%
Germany
6
33%
Hungary
0
Nema glasova
Iceland
0
Nema glasova
Italy
2
11%
Northern Ireland
0
Nema glasova
Poland
1
6%
Portugal
1
6%
Republic of Ireland
0
Nema glasova
Romania
0
Nema glasova
Russia
1
6%
Slovakia
0
Nema glasova
Spain
1
6%
Sweden
0
Nema glasova
Switzerland
0
Nema glasova
Turkey
0
Nema glasova
Ukraine
0
Nema glasova
Wales
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 18

Re: EURO 2016. France

PostPostao/la Lennon » 22 lip 2016, 08:32

http://www.index.hr/tema/euro-2016/%C5% ... lom-901407

Evo ti naslova? I kaj reći.... Pa oni žele naš neuspjeh. Prije sam mislil da su to neke desničarske fore oko indexa, al sve više i više vidim da žele zlo Hrvatskoj.

Ili posle nereda je bil neki članak di Alač brani huligane jer imamo ih u loži. Pa to neznaš jel bi se plakal ili smijal.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2016, 08:37

Ja kad vidim da Babić dobije lajk zbljuvo bi se!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 22 lip 2016, 10:05

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 22 lip 2016, 10:21

Zato navijamo da Portugal pobjedi. Ako oni ne dobiju možemo dobit svašta, npr. belgiju ili njih same u slučaju remija. Realno gledajući ja bi radije nekog iz F grupe (osim portugala) nego bilo koga od irske, belgije i slovačke.

Btw. ovo su vam moguće kombinacije:

Treći koji prolaze:-------France (1A)---------Wales (1B)----------Germany (1C)----------Croatia (1D)
A B C D--------------------Sj. Irska-------------Turska----------------Albanija-----------------Slovačka
B C D E--------------------Sj. Irska-------------Turska----------------Slovačka-----------------3F
B C D F--------------------Sj. Irska-------------Turska----------------Slovačka-----------------3F
B C E F--------------------Irska/Belgija--------Sj. Irska--------------Slovačka-----------------3F

Po meni se najvjerojatnija čini treća varijanta, dakle da prolaze treći iz skupina B C D F. Znači Francuska-Sj. Irska, Wales-Turska, Njemačka-Slovačka, Hrvatska-tko god već bude treći
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 22 lip 2016, 11:31

ivan napisao:Zato navijamo da Portugal pobjedi. Ako oni ne dobiju možemo dobit svašta, npr. belgiju ili njih same u slučaju remija. Realno gledajući ja bi radije nekog iz F grupe (osim portugala) nego bilo koga od irske, belgije i slovačke.

Btw. ovo su vam moguće kombinacije:

Treći koji prolaze:-------France (1A)---------Wales (1B)----------Germany (1C)----------Croatia (1D)
A B C D--------------------Sj. Irska-------------Turska----------------Albanija-----------------Slovačka
B C D E--------------------Sj. Irska-------------Turska----------------Slovačka-----------------3F
B C D F--------------------Sj. Irska-------------Turska----------------Slovačka-----------------3F
B C E F--------------------Irska/Belgija--------Sj. Irska--------------Slovačka-----------------3F

Po meni se najvjerojatnija čini treća varijanta, dakle da prolaze treći iz skupina B C D F. Znači Francuska-Sj. Irska, Wales-Turska, Njemačka-Slovačka, Hrvatska-tko god već bude treći

Portugal je popriličan favorit protiv Mađarske a to je ujedno i najpovoljnija varijanta za nas tako da valjda neće zajebat. :mrgreen:

Nisu igrali toliko loše na prvenstvu jedino im je malo završnica štekala, valjda će sada napokon proraditi.
Ne mogu vjerovat da ću sa svim srcem navijati za Portugal i Ronalda. :?

E sad je pitanje kako će Italija protiv Irske nastupiti, osigurali su već prvo mjesto tako da im je utakmica poprilično nebitna. Puste li Talijani Irskoj vrlo je vjerojatno da će onda Irska proći kao treća jer Belgijci ne bi trebali zajebat.

Sad ako uzmemo pret. da Portugal dobiva i da Irska hvata to treće mjesto imamo sljedeći ždrijeb :
Poljska-Švica
Hrvatska-Island/Austrija/Mađarska

Wales-S. Irska
Portugal-Belgija

Sad je jedino problem ako Portugal bude kalkulirao pa odigra X da izbjegnu Belgijce, u tom slučaju idu na nas što nam je puno teže od ostatka F grupe.

Grupu E i Fje ovaj sustav poprilično zajebao jer jedini idu na drugoplasirane momčadi, da ne pričam o tome da Talijani kao pobjednici grupe idu na Španjolce a zatim na Švabe. Digići su poprilično izvisili sa ovim sistemom. :mrgreen:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2016, 11:38

:sick:

Ko ovo može platiti? Pa to koda trgaš Enigmu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 22 lip 2016, 12:10

Još samo da napomenem da je Portugalu X najbolji rezultat jer ih to sigurno stavlja protiv nas i u najlakši dio ždrijeba.

U slučaju pobjede mogu biti drugi jer bi i Island mogao dobiti Austriju, kad bi bili drugi Portugalci bi išli na Engleze i teži dio ždrijeba gdje čekaju Francuzi pa Švabe/Španjolci.

U svakom slučaju Portugal može poprilično kalkulirati i ići na taj X što nama baš i ne odgovara.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 22 lip 2016, 12:46

Možda je Portugalu Belgija ipak bolji izbor nego mi jer ne znam kako će reagirati protiv veznog reda koji može držati loptu. Belgija je daleko od momčadi, a Portugalci imaju i defenzivnog trenera i vezu koji bi mogli rasturiti te individualce.
Belgija je igrački nešto jača pa mogu uvijek eksplodirati, ali nije neka prevelika razlika.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 22 lip 2016, 13:34

Teško da će tu biti nekih prevelikih kalkulacija. A ipak x paše i Mađarima i Portugalcima za prolaz. Svejedno ta F grupa koliko je slaba konkurencija, toliko ih je ždrijeb posro za dalje. Prvi ide na Belgiju vjerojatno, drugi na Englesku, a treći na nas. Ja ne mislim da će oni ić nešto previše kalkulirati ali bojim se da bi mogli igrat ziheraški i da to završi 0-0. Naravno ako Island isto izvuče samo bod o tome tko je drugi odlučivat će gol razlika, a Island trenutačno ima bolju. Dakle ako i jedni i drugi odigraju x pitanje je hoće li biti s golovima ili bez.
Ima još dosta kombinacija ipak, iako su neke realnije od drugih. Naravno može bit i da mađarska pobjedi portugal što znači da treći iz te skupine neće dalje. Tad bi išli na slovačku, kao što sam već napisao...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 lip 2016, 14:00

Kak vam se čini dosad eura? Mislim da je ovo fijasko po pitanju skupina nažalost. S jedne strane je zanimljivo jer puno njih ima šansu da ide dalje, a s druge strane to se prebrzo odluči. Za mene ovakva grupna faza je promašaj. Možda da su repke izjednačenije pa bi bilo drastičnije.

No možda ova knock out faza da jednu novu dimenziju. Bar bi trebalo biti velikih, ali bojim se i trulih tekmi...

Nogometno.

Mogu reči da se igra kvalitetan niogomet bez kvalitetnih tekmi.

Zasad je naša tekma sa Španjolskom, najbolja tekma prvenstva...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 22 lip 2016, 15:16

Tak tak polutrulež..par dobrih tekmi....2 rasturanja belgija protiv Irske i Njemci protiv Sj.Irske...ostalo dosta izjednačeno...naša tekma sa španjolcima vjerojatno najbolja dosad ;) ovaj sistem je teški proljev a to se već sad vidi podjelom strana ždrijeba..nekak se čini da je sve moguče na ovom EP-u!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 lip 2016, 16:41

Nevjerojatna sinoćnja utakmica... Konačno smo se osvetili govnima za onu krađu koja ih je odvela do naslova a htjeli su opet krasti uz pobočnika Kuipersa koji se izblamirao sa sinoćnjom utakmicom.

Dobiti prvu ekipu Španjolske s izmiješanom momčadi uz sve probleme oko ekipe zadnjih nekoliko dana. :legendo:

Kad na ovom Euru oni igrači i pozicije od kojih se uvijek očekivalo dosta(a ništa) i konačno sve rade što trebaju kao nikad prije(Modrić i Rakitić u prvom redu), e onda imaš pravo nadati se dalekim dometima. :)

Svaka čast!
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 22 lip 2016, 18:34

Može ovo sad završit? :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 22 lip 2016, 18:51