Boateng protiv Italijana, sada ovaj protiv Francuza. Jesu li oni došli da igraju rukomet? Pa ne možeš šugavije dati priliku protivniku da povede, a uz to si ga nadigrao. Kako jeftino, mislim da ova glupost Svinje vodi Francuze u finale, nažalost. Sada će Nijemci morati još jače da napadnu, a to će ostaviti prostor za kontranapade što će ovi sigurno znati da iskoriste preko ovog šupka Grizmana. Joj, kako me nervira.. prvo sa Atletikom, a sad i sa Francuzima pobjeđuje Bajern/Njemačku.

ivan napisao:Nadigrali su francuze (domaćine)

Vedo napisao:pravo ne samo u posjedu, skoro pa u svemu. Problem je bila realizacija isključivo.

Gerd Muller napisao:Vedo napisao:pravo ne samo u posjedu, skoro pa u svemu. Problem je bila realizacija isključivo.
U prvom poluvremenu su bili podjednaki u drugom je Njemacka bila bolja sto je bilo i za ocekivati jer su bili u rezultatskom minusu.Iako su Nijemcima falili neki bitni igraci moj je dojam da je njihov najveci problem trener.Nadam se da nakon ovog natjecanja napokon odlazi.

doro napisao:Neznam koju si ti tekmu gledao 1 pol. su njemci bilo bolji po svemu od 7min početak do kraja sve do gluposti gujde....i ovakvi osakačeni sveukupnoi su bili bolji al jebe ih ta realizacija mulac sterilan i ostali također...da su bili kompletni prošli bi žabare lakše nego digiće..još kad se i boateng ozljedil to je bio kraj..otužno kak se smečarima sve otvorilo.....moral bum navijat za šugavi portugal
Ponavljam,sveukupno Nijemci su bili bolji ali daleko od toga da su ih totalno nadigrali 

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost