Miki napisao:Nisu nego gosti očiglednom provokacijom domaćina! Umjesto zastave je mogao biti npr. eksploziv, pa bi po tebi i tada domaćin bio kriv automatski.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Miki napisao:Nisu nego gosti očiglednom provokacijom domaćina! Umjesto zastave je mogao biti npr. eksploziv, pa bi po tebi i tada domaćin bio kriv automatski.

Miki napisao:Na meču Italija-Srbija prije par godina u Đenovi navijači Srbije su napravili incident, a italijanska policija nije snosila nikakvu odgovornost za lošu organizaciju utakmice. Na kraju je bilo službeno 3:0 za Italiju. Ovdje su incident napravili gosti, tako da mora biti 3:0 za Srbiju, a FSS mora da plati novčanu kaznu zbog upadanja navijača na teren. Svaka druga odluka bi bila plod političkih igrica.

Murta napisao:Moj rezime (gledao sam steam s Englezima pa me ispravite ako sam u krivu): uletava helić, srpski navijači bacaju baklje, Mitrović hvata zastavu, dolazi do naguravanja, neki lik uletava u teren, teren se prazni.
Albanskih navijača nema na stadionu. Ne znam kako UEFA ima bilo kakvu nadležnost nad ljudima u gradu.
Sve je stvar orgranizatora.
Miki napisao:panda napisao:Miki napisao:Ma panda je ekspert za sve. Svaka moguća situacija na svijetu se može riješiti po njemu!![]()
Situacija uletavanja navijača na teren i njihovo udaranje po gostujućim igračima se itekako mogla riješiti, tak da ne seri bezveze.
Daj mi snimak na kome se vidi da navijači udaraju igrače Albanije? Pričaš napamet!
.

Miki napisao:Kako si tvrdoglav. Da je avion pao na stadion, opet bi organizator bio kriv?!!!
Miki napisao:Oni su znali za tu zabranu, ali su sigurno namjerno došli da bi tim helikopterom i zastavom isprovocirali domaćina. Dakle, taj potez je smišljeno urađen! Poslali su helikopter van kruga stadiona! Šta tu organizator može da uradi? Na zastavi je bila slika velike Albanije i male Srbije - dakle, čista politička provokacija.
Miki napisao:Ako je skroz tačno da su sudija i Uefini zvaničnici dali saglasnost da se utakmica nastavi, a gosti odbili da izađu na teren, ništa ne može da spriječi Albaniju poraza za stolom. Na kraju će možda sami sebe namagarčiti!
Miki napisao:Panda, smij se ti do mile volje. Ako sutra bude 3:0 za Srbiju, mislim da ti neće biti do smijeha.

Miki napisao:Jarane, kad si se već uhvatio skandiranja onda su u kvalifikacijama za SP 2014. i Srbija i Hrvatska trebale biti na tapetu zbog skandiranja "Ubij ustaše", odnosno "Srbe na vrbe".
ubij Hrvata da Siptar nema brata
Miki napisao:Tebi su Albanci žrtve samo zato što su na drugoj strani Srbi. Htio ti to priznati ili ne!.

Dragi mediji, ne radi se o provokaciji "zastavom Albanije" na fudbalskom meču Srbija - Albanija, već o provokaciji mapom Velike Albanije u kojoj je ucrtana zastava. Problem je Velika Albanija, a ne zastava. Da li je sad jasno? Molim vas počnite da izveštavate istinu, a ne da koristite svaku priliku da prikažete Srbe kao netolerantan narod kojeg provociraju tuđe zastave.

Speedy napisao:Miki sad ces na zasluzeno hlađenje na neodređeno vrijeme!

TiLe napisao:http://i.4cdn.org/sp/1413315109944.webm
Pa ja ne mogu vjerovat![]()
Ovo je najbolji podjeb ikad.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost