EURO 2016. France

Sve vezano uz EURO 2016.

Ko bu Europski prvak?

Albania
0
Nema glasova
Austria
0
Nema glasova
Belgium
0
Nema glasova
Croatia
3
17%
Czech Republic
0
Nema glasova
England
0
Nema glasova
France
3
17%
Germany
6
33%
Hungary
0
Nema glasova
Iceland
0
Nema glasova
Italy
2
11%
Northern Ireland
0
Nema glasova
Poland
1
6%
Portugal
1
6%
Republic of Ireland
0
Nema glasova
Romania
0
Nema glasova
Russia
1
6%
Slovakia
0
Nema glasova
Spain
1
6%
Sweden
0
Nema glasova
Switzerland
0
Nema glasova
Turkey
0
Nema glasova
Ukraine
0
Nema glasova
Wales
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 18

Re: EURO 2016. France

PostPostao/la panda » 14 lis 2014, 21:35

Miki napisao:Nisu nego gosti očiglednom provokacijom domaćina! Umjesto zastave je mogao biti npr. eksploziv, pa bi po tebi i tada domaćin bio kriv automatski.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Slika

:lol: :haha:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 14 lis 2014, 21:38

Miki napisao:Na meču Italija-Srbija prije par godina u Đenovi navijači Srbije su napravili incident, a italijanska policija nije snosila nikakvu odgovornost za lošu organizaciju utakmice. Na kraju je bilo službeno 3:0 za Italiju. Ovdje su incident napravili gosti, tako da mora biti 3:0 za Srbiju, a FSS mora da plati novčanu kaznu zbog upadanja navijača na teren. Svaka druga odluka bi bila plod političkih igrica.

Nemam uopće pojma što očekivati. Ne znam da se ikada dogodio sličan slučaj.
Evo ovi na RTRS-u govore da je sudac ocijenio da su sigurnosni razlozi zadovoljavajući i da je htio nastaviti utakmicu, al da Šiptari nisu htjeli dalje igrati. Ako je to istina onda se utakmica vjerojatno registrira kao pobjeda Srbije.
Ako to nije istina onda se pobjeda vjerojatno daje Šiptarima.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 14 lis 2014, 21:38

Murta napisao:Moj rezime (gledao sam steam s Englezima pa me ispravite ako sam u krivu): uletava helić, srpski navijači bacaju baklje, Mitrović hvata zastavu, dolazi do naguravanja, neki lik uletava u teren, teren se prazni.

Albanskih navijača nema na stadionu. Ne znam kako UEFA ima bilo kakvu nadležnost nad ljudima u gradu.

Sve je stvar orgranizatora.

Kako si tvrdoglav. Da je avion pao na stadion, opet bi organizator bio kriv?!!! Grupa njihovih navijača je došla danas u Srbiju iako je dogovor da u obe utakmice nema gostujućih navijača. Oni su znali za tu zabranu, ali su sigurno namjerno došli da bi tim helikopterom i zastavom isprovocirali domaćina. Dakle, taj potez je smišljeno urađen! Poslali su helikopter van kruga stadiona! Šta tu organizator može da uradi? Na zastavi je bila slika velike Albanije i male Srbije - dakle, čista politička provokacija.

Ako je skroz tačno da su sudija i Uefini zvaničnici dali saglasnost da se utakmica nastavi, a gosti odbili da izađu na teren, ništa ne može da spriječi Albaniju poraza za stolom. Na kraju će možda sami sebe namagarčiti!

Panda, smij se ti do mile volje. Ako sutra bude 3:0 za Srbiju, mislim da ti neće biti do smijeha. :lol:
Zadnja izmjena: Miki; 14 lis 2014, 21:41; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 14 lis 2014, 21:38

Miki napisao:
panda napisao:
Miki napisao:Ma panda je ekspert za sve. Svaka moguća situacija na svijetu se može riješiti po njemu! :hehe:

Situacija uletavanja navijača na teren i njihovo udaranje po gostujućim igračima se itekako mogla riješiti, tak da ne seri bezveze.

Daj mi snimak na kome se vidi da navijači udaraju igrače Albanije? Pričaš napamet!
.

panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 14 lis 2014, 21:47

Sad sam ovo pročitao - problem je nastao kada je ubačena zastava velike Albanije sa ucrtanom malom Srbijom i likom Isa Boljetinca, šiptarskog teroriste sa početka 20. vijeka koji je poznat po izjavi "Kosovo ćemo prekriti kostima Srba!".

Ovo udaranje će biti posebno razmatrano, ja ga u prenosu nisam vidio. Uglavnom, zna se ko je kriv za incident, a sve će da razmozti Uefa.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 14 lis 2014, 21:47

Miki napisao:Kako si tvrdoglav. Da je avion pao na stadion, opet bi organizator bio kriv?!!!

Ono što tvoj sićušni mozgić ne shvaća je da na stadion nije palo NIŠTA. Niti avion, niti bombe niti projektili, a ne bi pala ni zastava.

Miki napisao:Oni su znali za tu zabranu, ali su sigurno namjerno došli da bi tim helikopterom i zastavom isprovocirali domaćina. Dakle, taj potez je smišljeno urađen! Poslali su helikopter van kruga stadiona! Šta tu organizator može da uradi? Na zastavi je bila slika velike Albanije i male Srbije - dakle, čista politička provokacija.

Klin se klinom jel?

http://www.bhfudbal.ba/ino-fudbal/zanim ... gradu.html - politička provokacija #1

Skandiranje - "ubij, zakolji, da šiptar ne postoji" - politička provokacija #2.

Ako je itko provocirao u ovoj utakmici - bili su to Srbende. Kap koja je prelila čašu je bilo kad su Srbende počeli tuči Albance. Kako igrači, tako navijači (dokaz ti je slika gore jelte)

Miki napisao:Ako je skroz tačno da su sudija i Uefini zvaničnici dali saglasnost da se utakmica nastavi, a gosti odbili da izađu na teren, ništa ne može da spriječi Albaniju poraza za stolom. Na kraju će možda sami sebe namagarčiti!

Dok gostujući igrači dobe batine od navijača i protivničih igrača, samo bi maloumniku palo na pamet poslati igrače opet na teren. Hvala kurcu pa izbornik albanije nije malouman (što se za druge ljude ne može reći).

Ja da sam na njegovom mjestu igrače ne bi ni slao u kabinu nego direkt u bus i piči doma. Ipak su oni žrtve u ovom slučaju.

Miki napisao:Panda, smij se ti do mile volje. Ako sutra bude 3:0 za Srbiju, mislim da ti neće biti do smijeha. :lol:

Mene iskreno boli kurac. Meni ni u džep ni iz džepa. Ovdje se radi o PRAVDI
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 14 lis 2014, 21:50

Jarane, kad si se već uhvatio skandiranja onda su u kvalifikacijama za SP 2014. i Srbija i Hrvatska trebale biti na tapetu zbog skandiranja "Ubij ustaše", odnosno "Srbe na vrbe".

Tebi su Albanci žrtve najviše iz razloga što su na drugoj strani Srbi, htio ti to priznati ili ne! ;)
Zadnja izmjena: Miki; 14 lis 2014, 21:52; ukupno mijenjano 3 put/a.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 14 lis 2014, 21:51

Ovo udaranje stolicama nisam uopće vidio dosad.
Sumnjam da će UEFA biti blaga, a i ne treba.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 14 lis 2014, 21:53

Miki napisao:Jarane, kad si se već uhvatio skandiranja onda su u kvalifikacijama za SP 2014. i Srbija i Hrvatska trebale biti na tapetu zbog skandiranja "Ubij ustaše", odnosno "Srbe na vrbe".

Da, samo što je onda razlika bila u tome da navijači nisu uletavali na teren da tuku suparničke igrače :roll:
Iako, skandiralo se danas i:

ubij Hrvata da Siptar nema brata

Miki napisao:Tebi su Albanci žrtve samo zato što su na drugoj strani Srbi. Htio ti to priznati ili ne! ;).

Boli mene džon tko igra. Da su igrali Bangladeš i Indija isti stav bi imao.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 14 lis 2014, 21:53

Image

Možda je ovaj pustio helikopter! Propust organizatora, jer nije smio da uđe zbog zabrane.

Ne bi imao isti stav da igraju Indija i Bangladeš i nema potrebe da negiraš!

Zastava koja je letila iznad stadiona:

Image

Dragi mediji, ne radi se o provokaciji "zastavom Albanije" na fudbalskom meču Srbija - Albanija, već o provokaciji mapom Velike Albanije u kojoj je ucrtana zastava. Problem je Velika Albanija, a ne zastava. Da li je sad jasno? Molim vas počnite da izveštavate istinu, a ne da koristite svaku priliku da prikažete Srbe kao netolerantan narod kojeg provociraju tuđe zastave.

Ali, naravno, za strane medije su uvijek Srbi krivci. Biće očekivana politička odluka kad se bude raspravljalo o konačnom rezultatu, tj. 3:0 za goste! smile44

Image
Zadnja izmjena: Miki; 14 lis 2014, 22:02; ukupno mijenjano 1 put/a.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Speedy » 14 lis 2014, 22:02

Miki sad ces na zasluzeno hlađenje na neodređeno vrijeme! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la vintage » 14 lis 2014, 22:04

Speedy napisao:Miki sad ces na zasluzeno hlađenje na neodređeno vrijeme! :mig:

:smajl007:
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Gerd Muller » 14 lis 2014, 22:25

TiLe napisao:http://i.4cdn.org/sp/1413315109944.webm

Pa ja ne mogu vjerovat :hehe: :hehe:
Ovo je najbolji podjeb ikad.

:legendo:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 14 lis 2014, 22:44

Haos kreirao brat premijera Albanije?

:a045:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 14 lis 2014, 23:32

Mada moram priznat da je ovo s drone letjelicom bilo originalno. :D
Zadnja izmjena: The Scarface; 15 lis 2014, 12:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: EURO 2016.