EURO 2016. France

Sve vezano uz EURO 2016.

Ko bu Europski prvak?

Albania
0
Nema glasova
Austria
0
Nema glasova
Belgium
0
Nema glasova
Croatia
3
17%
Czech Republic
0
Nema glasova
England
0
Nema glasova
France
3
17%
Germany
6
33%
Hungary
0
Nema glasova
Iceland
0
Nema glasova
Italy
2
11%
Northern Ireland
0
Nema glasova
Poland
1
6%
Portugal
1
6%
Republic of Ireland
0
Nema glasova
Romania
0
Nema glasova
Russia
1
6%
Slovakia
0
Nema glasova
Spain
1
6%
Sweden
0
Nema glasova
Switzerland
0
Nema glasova
Turkey
0
Nema glasova
Ukraine
0
Nema glasova
Wales
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 18

Re: EURO 2016. France

PostPostao/la vintage » 15 lis 2014, 07:25

melodyne napisao:Haos kreirao brat premijera Albanije?

:a045:

Letjelicom upravljao brat albanskog premijera iz vip lože koji je došao na tekmu sa američkom putovnicom, i sad je uhicen...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 15 lis 2014, 09:53

Treba Srbe doživotno izbacit s svih nogometnih natjecanja, prije nebude mira.

Pa kako su samo tukli igrače Albanije, što su oni krivi? I još zajedno s zaštitarima? Di je tu "obezbeđenje"? Kaj neko treba na nogometnoj tekmi glavu izgubit? Pa nisu prošla ta vremena? Očito u Srbiji nisu...

Naravno da je i sramota provokacija Albanaca, balkanska posla, al najviše me razočaralo ovdje osiguranje koje dozvoljava huliganima da uzmu stvar u svoje ruke.

Sramota!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 15 lis 2014, 10:13

Veselije analize: Mađarska je trenutno jedina bivša A-U država koja nema direktan plasman na Euro. Iznenađujuće dobri rezultati. Česi i mi bi trebali dalje gotovo sigurno ako ne bude nekog raspada, a Slovenci, Slovaci i Austrijanci imaju dobre trenutne pozicije i grupe u kojima imaju šanse, iako nisu favoriti u njima.
Mađari su loši, ali i grupa je loša, pa tko zna, možda oni i uspiju.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 15 lis 2014, 10:50

vintage napisao:

Letjelicom upravljao brat albanskog premijera iz vip lože koji je došao na tekmu sa američkom putovnicom, i sad je uhicen...

I na kraju ce Srbija da ispadne kriva. Provokatori pobedjuju. Raspad.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 lis 2014, 11:08

Krivnju ovdjeitekako treba podjeliti i sigurno ne ossuđivati sao jednu stranu.

aLJbanac je kriv kaj je poslo helić.

Srbin je kriv što je uletio na teren i spuco igrača

ITD.

Ak me razmete....

Samo mi nije jasTno zašto su se Albanski igrači uzjebali kad je Mitrović čopio tu zastavu? Pa to se tak i onak trebalo napraviti i maknuti što prije. Nije da ju je uzo počeo po njoj gazit, pljuvat i kaj ja znam...

Uglavnom delikatna situacija koja će se riješiti tako da NIKO neće biti zadovoljan izuzev nas koji će se grohotom nasmijati na sve skupa...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 15 lis 2014, 12:17

vintage napisao:

Ta riječ američka od stvaranja talibana do današnjeg ISIL-a itekako nosi ogromnu težinu, da ne govorimo kako su Ameri stvorili kosovsku državu. I sad dođe ekipa iz Albanije na ideju kako provocirati, a pazi na zastavi nije samo Kosovo već i zapadna Makedonija, dakle Velika Albanija gdje postoje određene tenzije.

Što je najgore, na terenu ne bi takva sranja bila da albanski nogometaši nisu prišli Markoviću i gurali ga jer otima tu zastavu s kojom je provokacija izvedena.

S druge strane, još postoje informacije kako su na granici policajci zabranili prije utakmice ulazak tih 'navijača' u Srbiju s nekakvim kosovskom kapama na glavama od nekakve vojne jedinice. I pazite što kažu, euro diplomati su izvršili pritisak da ih se mora pustiti u zemlju. Pa jebote otkad neka država mora puštati određene ljude na utakmicu maksimalnog rizika?! :doh: :doh: :doh: Vukovima daješ čuvati ovce! :shock:

Albanci u zadnje vrijeme kad se kurče i provociraju, onda to isključivo ide preko Amerike iz dobro poznatih razloga, inače ne bi oni to mogli raditi sami. Tako to vrijedi i za ostatak svijeta i svaki mogući protest, političku krizu i dr.

Svi znamo i više nego dobro u kakvim su odnosima oni i Srbi i svi još predobro znamo što donose međusobne utakmice na Balkanu među narodima, sjetimo se samo naših utakmica u Sarajevu i Beogradu, pa čak i u Sloveniji, još ono 1999. kad je netko struju isključio na Marakani, a imao si osjećaj kako će naše nogometaše razderati kakva je atmosfera bila usijana nakon nedavnog završetka Domovinskog rata.

Ništa drugačije ni kod nas nije bilo sa povicima "Ubij Srbina, ovog-onog". To je 'kultura' Balkana i njenih naroda, strast, emocije, osjećaji, temperament, povijest i politika i ajde ti sad reci nešto konkretno. Najmanji problem bi ispao na tim povicima koje smo čuli i na Maksimiru prije 8 godina gdje se pjevalo "ubij Srbina, cigana, tovara sve osim Dinama" ili kako već.

Ovo je žešće sranje i obje strane su krive zajedno, a tek treća strana je kriva ako je zaista naređivala puštanje ljudi u Beograd, nema tu jedan je kriv. Sam Albanac iz Albanije na drugom forumu mi je rekao kako su svi krivi i to nije trebalo.

Srbija bi jedina ostala kriva u slučaju propusta organizacije, psovanja i skandiranja prema Albancima, a utakmica bi se odigrala i to je to.

Ovako kad su albanski nogometaši vidno pod nacionalnim nabojem krenuli na srpskog jer je micao zastavu Velike Albanije sa 2 omražena lika u Srbiji, onda nema tu što biti čudno. Samo su revolt napravili.

Ti Albanci nisu smjeli uopće kročiti u Srbiju zbog vlastite sigurnosti i sigurnosti na utakmici. Sve ostalo mi izgleda kao planirana provokacija.

edit: U cijeloj priči mi još jače kako je Maza nedugo nakon što je odlužio kaznu u Italiji opet bio na utakmici u Beogradu. :lol:

http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/sjecate-se-njega-osudjivani-huligan-medju-prvima-utrcao-na-teren-na-obracun-s-albancima---356516.html

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/dacic-da-je-netko-razvio-zastavu-velike-srbije-u-pristini-ili-tirani-vec-bi-reagirao-i-un---356504.html

Još treba reći kako Vladimir Putin uskoro dolazi na obljetnicu oslobađanja Beograda. Neki su već SAD optužili, a ambasada već izrazila žaljenje i kako veze nema s time.

Drama u Beogradu u manje od 3 tjedna.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 15 lis 2014, 12:54

Jasno je da se radi o planiranoj provokaciji, ali sve bi propalo da Srbi nisu naivno nasjeli.
Moglo se sve jednostavno završiti sa pokojim žutim ili crvenim na terenu.
Ovako su se Srbi po tko zna koji put osramotili i prikazali svijetu u negativnom svijetlu.
Navijači tuku Albance, redari tuku Albance, ona tetovirana ojebina (koja ima doživotnu zabranu terenima zbog nereda u Italiji) se šepuri terenom itd...
Radi se o ogromnom organizacijskom propustu zbog kojeg bi Srbi mogli biti drastično kažnjeni jer su nakon prošlogodišnjih nereda na utakmici mladih reprezentacija protiv Engleza dobili opomenu pred isključenje.
Sada ih može spasiti samo politika ili netko tko ima jake veze u UEFA-i.
U suprotnom su najebali.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 lis 2014, 13:04

To su vrlo ozbiljne stvari. Što je Anton rekao, ovdje nitko neće izaći zadovoljan jer to tako inače i bude a Srbima apsolutno ne ide u prilog raniji dosjee koji imaju.

To s dronom sam se na prvu nasmijao kad sam vidio, ali ako je zaista letjelica krenula s vrha crkve koja se nalazi u blizini, e onda je to nešto do najmanjeg detalja planirano jer ni u crkvu ne možeš bilo kad ulaziti i raditi što hoćeš.

Uglavnom, velika lekcija svima. Nisu ni Baski budale kada Athletic igra samo pred svojim navijačima i ne dopušta nikome izvan Baskije dolazak na utakmice u Bilbao unatoč tome što ne postoji nikakva neprijateljska atmosfera, mržnja i dr. elementi visokog rizika.

Ne želim ni znati što bi tek kod nas u Hrvatskoj bilo da se ovakvo nešto slično dogodi, pa onda krene šikaniranje antihrvatskih medija u kojima obitelj Pušić, Puhovski, Yusipović, Zoka, Pupovac, ex-ministrom Jovom i udrugama poput B.A.B.E. i ostalim klošarima krenu.

Mi inače imamo utakmicu s Italijom i baš me zanima što bi moglo ovaj put biti jer Livorno mi je i nakon 8 godina još svježe.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AhI26dcNNUw[/youtube]

Od nogometa na kraju ni N, ispao u zadnjem redu. Prije par dana čini mi se da je bilo problema i u Rumunjskoj ili gdje već. Balkan je jebena stvar.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 15 lis 2014, 14:14

http://www.telegraf.rs/sport/1266823-ek ... nopca-foto

Koji naslov, koji članak. :legendo:

Zar Šiptar nije pogrdni naziv, kako smiju to na javnom portalu u tom obliku objavljivat?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 15 lis 2014, 14:25

The Scarface napisao:Zar Šiptar nije pogrdni naziv, kako smiju to na javnom portalu u tom obliku objavljivat?

Šiptar na albanskom znači Albanac (shqiptar)...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 15 lis 2014, 14:29

vintage napisao:
The Scarface napisao:Zar Šiptar nije pogrdni naziv, kako smiju to na javnom portalu u tom obliku objavljivat?

Ma znam ja da sama riječ nema negativno značenje, ali koliko znam u određenom kontekstu se smatra pogrdnim nazivom.

Nije isto kad bijelac/crnac drugom crncu kaže nigga.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 15 lis 2014, 14:30

Samo što je to za međusobnu upotrebu možda tako.
Kad ih drugi tako zovu smatraju to kao uvredu.

To možeš usporediti s onim "nigga'". Kad jedan crnac drugom to kaže većinom nije frka. Kad im netko drugi kaže, onda je.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la vintage » 15 lis 2014, 15:18

panda napisao:Samo što je to za međusobnu upotrebu možda tako.
Kad ih drugi tako zovu smatraju to kao uvredu.

To možeš usporediti s onim "nigga'". Kad jedan crnac drugom to kaže većinom nije frka. Kad im netko drugi kaže, onda je.

U principu to je to, mada dosta albanaca, barem kod nas, ne zamjera kad ih zovemo siptari. Ovisi mozda o kontekstu...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 lis 2014, 15:29

vintage napisao:

Pa da. Inače u albanskim pjesmama koje su pjevali Albanci spominje se Shqptaria, tako da ono... Jedino ako stoji jedan takav pored, a tip govori "ženska je zamisli sa Šiptarom" pa onda onak skamenjeno pogleda tipa što sam imao prilike doživjeti. :lol:

Hrvati isto govore dosta često Šiptari iako nemaju baš nikakvo mišljenje o njima.

http://www.index.hr/sport/clanak/lete-li-orlovi-iz-medjunarodnih-natjecanja-reprezentacija-srbije-godinama-je-zatocenik-vlastitih-navijaca/777650.aspx

Ti tipovi zapravo nikad ne bi smjeli biti na slobodi, a inače sam čuo od jednog Srbina kako su držali predavanja juniorima C. Zvijezde, čak i šamarali ih, A-reprezentativcima trgali dres ili što već. Dileri, zelenaši, nasilnici i što već ne. Cijelo vrijeme si taoc takvih. :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 24 lis 2014, 10:03

Serbia awarded 3-0 win against Albania in Euro 2016 qualifier, 3 points deducted as well

Srbi poboljšali gol razliku za +3 bez osvojenog boda. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: EURO 2016.