cruz napisao:Bayern bez njih dvojice nije Bayern. Žao mi je ali nismo još ni blizu tom luksuzu.
Stoga je NORMALNO tražit da igraju. Ti antone imaš tu radikalnu ideju (dobra je ali neizvediva), ali u ovom trenutku smo suočeni sa trenerom koji radi nešto što je njemu neprirodno - ne igra na kontru nego mora igrati na posjed. To se njemu još nije dogodilo u karijeri.
Al uopće nije stvar ovo što ja komentiram u tome dal smo mi na to spremni, dal je trener zajebo, nego ak velim daj bez ROBBERYA onda nebum kad zagusti reko, ma znaš kaj, daj ipak S ROBBERYEM.
Pa normalno je da ćemo propadati ak oni nebuju igrali, no u tome je čar.
Znaš kak sam ti rekao da kadar "nevalja". Kad izbaciš ROBBERYA iz jednadžbe, a prije će se to dogoditi, nego ne, tvoj kadar je krnji, ne valja. Jer po meni u tom slučaju ti moraš složiti momčad s 4 iza (nebitno kojih, sam da su na svojim pozicijama)
I onda ako je moguće s ovom šestoricom : Vidal, Thiago, James, Muller, COMAN, Lewandovski. I ja neforsiram COMANA u prvih 11 da se od njega napravi igrača, već jednostavno moraš u prvih 11 imati takav profil igrača, ne ide danas drugačije.
A, ja kaj god složim mi je totalno neprirodno i to prvenstveno jer Pep nije trener. Pa i Breitner govori ono što ja već tupim o ho ho. Ak staviš Mullera na krilo niš se neće dogoditi jer on tam propada, to nije njegova igra i nemreš se čuditi kaj se niš nedogađa ak ti je on na krilu.
Već kad smo uzimali Renata ja sam se pitao što se događa jer mi je to bilo totalno neprirodno - Ako imaš Mullera u ekipi, onda tvoj kadar NESMIJE imati više od 4 igrača kojima je primarna pozicija nekakav centralni vezni. Ak se nevaram s Renatom je došao peti i ono zapito sam se wtf. Sad je još gora situacija. Pa koji K imaš trenera za kojeg znaš da Muller nije centrala i onda mu još dovedeš Jamesa? Mislim ak CA to složi da mu je James "neš ljevo" s Vidalom i Thiagom u sredini, Coman desno, a Muller iza Špice ok, makar po meni teško.
Kadar u suštini jednostavno nije dobar jer ŠTO GOD radiš izmamljuješ ogromne probleme, a sad više nemaš podršku. Jebiga ja jednostavno nevjerujem da će se CA zvjezdice posložiti ko JUPPU, pa da ti se u ključnom trenutku sezone ozlijedi Kroos, taman sekundu prije nego tempirana bomba treba explodirati.