doro napisao:![]()
Baš mi drago za Boatenga da se zbudi iz letargije (malo mi žao kaj ga Sule nije stepo!) i Muller koji se vraća u velikom stilu

Pa ovo kaj je BvB pokazo je drugorazredan nogomet...
anton 1983 napisao:
Bitno da mi LJUTOG RIVALA SILUJEMO!
Miki napisao:anton 1983 napisao:
Ne, najbitnije je da u inat hejterima Miler TRPAAA!![]()
![]()
anton 1983 napisao:Miki napisao:anton 1983 napisao:
Ne, najbitnije je da u inat hejterima Miler TRPAAA!![]()
![]()
Pa ne trpa on meni u INAT! On trpa da napravi prevaru, tako da ga mi možemo prodat - ja sam sretniji od tebe kad on zabije ili asistira. No problem je ako naše vodstvo bude toliko glupo da ponovo neiskoristi moment i proda ga nekom kretenu koji je zagrizo udicu. Pa meni MULLER bez kvalitetne statistike uopće neodgovara jer onda znam da ga niti nemremo prodat.

Miki napisao:Zašto bismo ga prodavali? Dijete je Bajernovo, igrao je i igra samo za Bajern, šaljivdžija, antitip modernog fudbalera koji daje gol kad se najmanje nadaš, (ne)spretan, itd...
Miler=Bajernovo blago.
Antone, Milera bez statistike nećeš prodati jer će biti sljedeći kapiten poslije Nojera.
Milera sa statistikom takođe nećeš prodati, jer Bajern ne prodaje svoje najbolje igrače. Dakle, Miler ostaje u Bajernu kako god da okreneš i ja sam siguran da njegova prodaja neće biti tema u neko skorije vrijeme.
anton 1983 napisao:Miki napisao:Zašto bismo ga prodavali? Dijete je Bajernovo, igrao je i igra samo za Bajern, šaljivdžija, antitip modernog fudbalera koji daje gol kad se najmanje nadaš, (ne)spretan, itd...
Miler=Bajernovo blago.
Antone, Milera bez statistike nećeš prodati jer će biti sljedeći kapiten poslije Nojera.
Milera sa statistikom takođe nećeš prodati, jer Bajern ne prodaje svoje najbolje igrače. Dakle, Miler ostaje u Bajernu kako god da okreneš i ja sam siguran da njegova prodaja neće biti tema u neko skorije vrijeme.
Miki gle, ti si glup, neam ti kaj drugo za reć
anton 1983 napisao:Igramo protiv kluba čiji trener da mu obrana bolje stoji ščupa štopera (jer je radio experiment), stavlja veznog igrača, baš da neprimi gol na način kakav je primiol!I sad da ja drkam?
Pa ovo kaj je BvB pokazo je drugorazredan nogomet...
Lahm napisao:![]()
Reci da se zajebavas...

anton 1983 napisao:
S čim točno???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ak JUPP uvede Rafinhu nabit ću ga!

Lahm napisao:
s "ljutim rivalom"
The Scarface napisao:Veseli dobra igra protiv PSG-a i Dortmunda, mozemo se nadati da su traljave predstave u BL uvjetovane manjkom motivacije.
Vrati se na: DFB Pokal 2017-18
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost