1/4 Finale (14.08.) Bayern 8:2 Barcelona

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2019-20

Re: 1/4 Finale (14.08.) Bayern 8:2 Barcelona

PostPostao/la Miki » 16 kol 2020, 13:40

Gledam neke ranije utakmice i samo se uvjeravam kolika je Boateng rupetina u stvari.
Ja ne znam koji je nama K pa da nam on igra, tj. zar je moguće da klub poput Bajerna nema bolje rješenje...

On je čuvao Drogbu kod onog gola za 1:1, Mesi ga je izlomio 2015., Suarez ga je prošao kao malo dijete prije 3 dana.
Smatram da bismo ga trebali prodati čim prođe ovaj turnir. Nepouzdan, sklon kiksevima.

Iskreno, po mom mišljenju je on je suvi prosjek od igrača, a ne Špekateng.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 16 kol 2020, 14:36

anton 1983 napisao:
Lennon napisao:Ali...ako osvojimo LP to će biti mislim da prvi put da je neka ekipa pobjedila sve tekme...

Moramo otići do kraja, ovo je naša godina.

Hmmm i meni je to prošlo kroz glavu, ali postoje produžeci pa se to valjda drugačije broji. Makar ja ne znam ko je više zabio golova u jednoj sezoni od nas?

Mislim da čak i produžetke broje pod regularno.
Zabili su u ovom sistemu natjecanja Pool i Real (po 41 a mi smo sad na 39). Naravno oni su igrali 13 utakmica, a mi smo tek 9 i možemo još maksimalno dvije. Da više nijedan ne zabijemo imamo svejedno daleko najbolji omjer golova po utakmici (preko 4)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 16 kol 2020, 16:16

Miki napisao:Gledam neke ranije utakmice i samo se uvjeravam kolika je Boateng rupetina u stvari.
Ja ne znam koji je nama K pa da nam on igra, tj. zar je moguće da klub poput Bajerna nema bolje rješenje...

On je čuvao Drogbu kod onog gola za 1:1, Mesi ga je izlomio 2015., Suarez ga je prošao kao malo dijete prije 3 dana.
Smatram da bismo ga trebali prodati čim prođe ovaj turnir. Nepouzdan, sklon kiksevima.

Imao je jednu vrhunsku sezonu,dost njih dobrih ili solidnih a bome i jako losih...nije on los igrac al ima tesi black out bas u atraktivnim utakmicama i to glupo okretanje ledjima i glavom od napadaca al opet ima super dugi izbacaj asist.
Ako Alaba produzi a bude a otvori se kupac za Boatenga mogo bi proc.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 16 kol 2020, 17:59

Miki napisao:Gledam neke ranije utakmice i samo se uvjeravam kolika je Boateng rupetina u stvari.

Ti uvijek u životu gledaš najcrnje stvari. U trenutku dobrih rezultata ti si uzeo gledati utakmicu sa Chelseajem i baš uočio Boatengovu grešku.
A što malo ne pogleda što je cijelu sezonu 2012/13 i u domaćim takmičenjima i u LP Boateng sjajno odigrao, sjajno spakovao Lewu u tom finalu LP tada. Pa i sezonu prije toga bio na vrlo visokom nivou. I u te dvije sezone kada smo igrali ta dva finala LP i 2013. godine Boateng bio možda i najbolji stoper uopšte. Eto sjetio si se kako ga lomi Messi, ali nije ti palo za oko da je i on velikim dijelom sudjelovao u zaustavljanju Messija te 2013. godine. U finalu SP 2014. godine odlično Boateng odigrao protiv Messija, imao par sjajnih, dobivenih duela s njim. Trkački je u tim duelima protiv Messija bio sjajan. Jednog stopera je logično da će onda u nekim utakmicama i slomiti jedan vrhunski protivnički ofanzivac. To se dešava.
A sada sa Suarezom je i smiješno ocjenjivati taj duel, jer Boa je u tom trenutku imao žuti karton, a rezutat je bio uvjerljiv za nas.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 17 kol 2020, 07:24

koliko je ova naša pobjeda bila šlag na torti barce to se vidi sada po planovima za budućnost.

Svi igrači su na prodaju osim Messija, ter Stegena, de Jonga i Lengleta :lol:

ugrađivat će sada mlađe igrače i krvnički će pokušat skupljat pare za nove.

I baš kad sam mislio "uuu kakvi su sad igrači na tržištu" nađem njihov kadar i :hehe:

Nema tu 2 igrača koji bi nama mogli koristit. Zamisli! Eto koliko je Barca loša...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 17 kol 2020, 09:30

Ansu Fati (17) je jako zanimljiv. Ali mu je cena perverzna! Kosta 50 miliona. Na koju foru niko ne zna. :shock: I njega nece sigurno prodavati. :D

Davies koje razara ovu sezonu kosta samo deset vise. Pa ti sad vidi. :lol:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 kol 2020, 09:37

Pa Fati je vec podosta odigro i pokazao.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 17 kol 2020, 09:56

Ko što napisah i ko što piše u članku: ugrađivat će mlađe igrače u prvi sastav.
Tako da neće prodavat ni njega ni ostale mladiće, logično.

Al kad pogledaš koliko je tu starijih igrača s ogromnim plaćama :lol:

Pique, Suarez, Busqets, Rakitić, Alba, Vidal... jebote pa više oni primaju para nego cijeli dortmund :lol: Teško je se toga riješiti u ovom ljetu. Da je normalna financijska situacija sigurno bi bilo manje problematično.

Ali sada??? Ko će sada platit odštetu + ogromnu plaću ovim spomenutim igračima? Bit će im zajebano po mojoj procjeni, što ne znači da će bit nemoguće, posebno ako ti igrači pristanu na sada normalnije plaće, u skladu s koronom i u skladu s njihovim godinama.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 17 kol 2020, 22:43

Ono duel Neuera i ter Stegena, a Ulo kralj pojeo novinare bez da je trepnuo, branio ga samo tako. Sad ispada s razlogom. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 kol 2020, 07:47

da ti budem iskren ta tema Neuer-Ter Stegen mi je bezveze.

mei oh mei, oba golmana su vrhunska. A to je posao izbornika koga će postavit, ne javnosti.

Isto kao i rasprava Messi-Ronaldo, koja mi je više priko glave. Svak ima svoje mišljenje, ali na kraju dana radi se o dva preposebna igrača i šta sad?!

gubljenje vremena na bezveze teme
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2019-20