Ispade da je Flick pogodio
Kad je izašo sastav nije nam bilo jasno zašto onakva postava, ali očito je Flick znao šta radi.
Nije nam bilo jasno zašto onako kasno vrši zamjene, ali očito nije htio remetit ritam. Nije bio neki über napadački ritam... ali je momčad uvjerljivo stajala na terenu i nikad nisam imao osjećaj da possibly možemo ne-pobjediti tekmu.
Olympiacos nije uputio udarac u okvir, ukupno je imao 3 udarca, svega jedna dobra prilika u 90 min. (zbog greške Alabe)
Thiaga zamijenio Kimmichem koji je bio apsolutna centralna točka naše igre.
Müller je bio angažiran i svako malo je ulazio u situacije koje su mogle dovesti do gola.
Valjalo bi da je Flick probao uvesti kreativca umjesto Goretzke, mislim da je to jedino što mu se može zamjeriti, neko ko će dat dozu opasnosti i pomoć Lewi i Mülleru, ali ok...
I da, protivnik nije neka hardcore klasa, ali pružio jak otpor s bunkerom kojeg je trebalo probiti.
Nije da sad uljepšavam, niti smatram da smo nešto revolucionarno postigli, ali je
ohrabrujuće što protivniku nismo dopustili da se razmaše. To je pozitivna promjena u odnosu na Kovača, u odnosu na zadnje mjesec-dva. Bez obzira što nam je obrana na papirusu bila bezze, što nam fale Lucas i Niklas
---
Od svih igrača sinoć, izdvojio bi Kimmicha koji mi se strašno svidio, em kao organizator a bome i u obrani, u postavljanju, agresivnosti i presjecanju napada. Treba negdje provjerit koliko je trčo, ja mislim da je 13 km odradio bez problema.