2. Kolo (1.10.2019.) Tottenham 2:7 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2019-20

Re: 2. Kolo (1.10.2019.) Tottenham -:- Bayern

PostPostao/la cruz » 01 lis 2019, 21:55

Svaka čast ekipi na luđačkom poluvremenu!

Thiago je puno značio
Haters gonna Hate jbg

Prvo poluvrijeme sredina ko muva bez glave, drugo poluvrijeme Thiago reko daj mi loptu i ekipa postaje stabilna
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 01 lis 2019, 21:58

anton 1983 napisao:
ivan napisao:
jozotg napisao:di gledat...u autu sam ...vracam se s puta..nemam vrimens trazit...ako ko moze neki link koji rsdi ...fala

http://bfst.to/play/soccer-14.php

Mnogo bre dobar stream - povala za ivana!

Trenutačno ova stranica ima dobre streamove za sve tekme

https://www.soccerstreams100.com/

Šta reći na drugo poluvrijeme... Kad te krene onda te krene
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 lis 2019, 22:01

ivan napisao:Šta reći na drugo poluvrijeme... Kad te krene onda te krene

Da završnica nam je stvarno krenula,
Ali igra i drugačiji nastup nakon poluvremena su zaslužni za toliki broj (iskorištenih) prilika.

Kada Kimmich igra beka i Thiago 6icu očito je da smo efektivniji.

Nadam se da će Kovač Nastavit gradit na osnovu drugog poluvremena kojeg je dobro odradio :good:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 01 lis 2019, 22:01

Ajmo prat zube i 1po 1 na koljena radi Gnabrya...hebo vas Coman :lol:

Coutihnu fali snage jebote mali pa kaj ti treniras?

NK me posluso i uveo Thiaga i Martineza i rastepli ih....jedino ovaj drekec Tolisso zalutal u Bayern a Boa se sam izbacil te smo proradili i ulazilo sto prije nije a trebalo.

Sudjenje i debili u varu :lol: :hehe: :haha:

Svaka cast ekipi i Lewi al danas je bio samo jedan World spiler GNABRY!!!

I Neuera treba pohvalit bio odlican onaj gol iskliznulo mu iz ruke jbg kisa.....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 01 lis 2019, 22:09

I dalje ne mogu da verujem da smo dali 7 golova?! I to finalistu iz prosle sezone. :? Sutra cu gledati na tenane i uzivati. :bravo:

Sve pohvale Kovacu i ekipi... Nisam mogao ni da sanjam ovakav rezultat.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 01 lis 2019, 22:14

Jbg nekad ti se otvori za sve prethodne a naljepse je kad je to u Lp i derbiju,nema boljeg.

Koliko sad vredi Gnabry na transfermarktu?! :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 01 lis 2019, 22:15

melodyne napisao:I dalje ne mogu da verujem da smo dali 7 golova?! I to finalistu iz prosle sezone. :? Sutra cu gledati na tenane i uzivati. :bravo:

Znamo da im taj uspjeh baš i nije bio potpuno "zaslužen", ali finale je ipak finale
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 01 lis 2019, 22:17

ivan napisao:
melodyne napisao:I dalje ne mogu da verujem da smo dali 7 golova?! I to finalistu iz prosle sezone. :? Sutra cu gledati na tenane i uzivati. :bravo:

Znamo da im taj uspjeh baš i nije bio potpuno "zaslužen", ali finale je ipak finale

Zalutali ljudi, Ajax i City su ih nadigrali, ni sami ne znaju kako su dosli do tog finala.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 01 lis 2019, 22:52

Demontaža Tottenhama i sjajno izdanje. Gnabry je već i prošle sezone pokazivao dosta puta dobre partije, sada je samo baš pravo zablistao na velikoj sceni. Svi golovi njegovi večeras su bili dobri, lijepi za oko, ali ono primanje lopte kod predzadnjeg njegovog gola, jednostavno fantastično.

Postoji tu širina u ekipi, dobitak su igrači poput Pavarda (a i Hernandeza kojeg večeras nije bilo) koji mogu igrati i stopera i beka. I to dobro dođe.
A Tottenham je prošle sezone trebao fasovati i od Dortmunda, koji je u Londonu bio naivan, a kući nisu prilike iskoristili. A sada su zato od nas dobili duplu porciju. U ekipi je dosta potencijala i vlada sloga, to je dobro. Coutinho je dobitak, Neuer opet u top formi, Tolisso se budi, a Kimmich gori na terenu...Borbenost je uz dopadljivu igru bila na visokom nivou. Pobjeda značajna jer je gostujuća i protiv dobre ekipe. Ali za one top duele u LP trebat će svakako sanirati još malo odbranu. U prvih 30 minuta smo imali itekako rupa, a te se rupe javljaju i u Bundesligi. A u odlučujućim susretima BuLi i kupa prošle sezone je ta odbrana bila dobro stabilizirana. Dobro tu se sada stvari uigravaju, došlo je i do promjena odlaskom Hummelsa pa se nadati da se to reparira. A isto tako često smo u ovakvom sastavu bez pravog čistača ispred odbrane i onda je odbrana često na vjetrometini. Kimmich odradi i u vezi dobrih stvari, ali u određenim utakmicama bi ipak trebao Javi na šesticu. Vidjet ćemo da li će se ova opcija Thiago-Tolisso moći dalje razvijati, usavršavati...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Re: 2. Kolo (1.10.2019.) Tottenham 2:7 Bayern

PostPostao/la Red passion » 02 lis 2019, 06:53

Strašno što mi sinoć odigrali, a ovo od skupine 2014/2015. protiv Rome nismo izveli. Na Olimpicu smo isto 1:7 odigrali.

Izvrstan start Bayerna u LP, a u iduće 2 utakmice tražiti prolaz skupine i 1. mjesto. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 02 lis 2019, 07:19

I kolko vredi danas Gnabry ?! Jedan Ali vredi 90-100 milja a Gnabry 60 :lol:

Transfermarkt :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 02 lis 2019, 08:01

Gle kako se Gicbrya najavljuje 8-)

Ako ćemo uzimat lanjski uspjeh u obzir (Tottenham u finalu LP) onda ćemo i kod Serža uzet lanjski uspjeh - najbolji igrač sezone Bayerna (!)

Nastavlja s razvojem, a razvoj igrača baš na toj poziciji je nama jako bitan.

Ne znam zašto se kod svakog uspjeha Gnabrya priča o tome ko je bolji, on ili Coman?! Obojica su dobra, imaju svoje vanredne snage i vrijeme nam pokazuje da su sve bolji i bolji. Obojica imaju svojih bljeskova i padova, sve je to normalno. Ali uspoređivati je djetinjasto.

Na kraju krajeva, kolektiv je bitan. Svaka čast super zvijezdama (..) ali ako ne pojačaju kolektiv koja je korist? A Coman i Gicbry su jako bitni za kolektiv. Rađe imat jaku ekipu nego par jakih pojedinaca a ostali ne mogu pratit. Nadam se da me razumijete
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 02 lis 2019, 08:59

Svi razumiji osim dore. On kad pohvali Gnabrija, mora popljuvat Comana. Kad pohvali Hernandeza, mora popljuvat Boatenga, kad pohvali Thiaga onda pljuje Tolissa

Tolisso jest možda sjebao gol ali je isto tako i poslije osvojio loptu i asistirao za četvrti koji je definitivno prelomio
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 02 lis 2019, 09:35

E da, Tolisso, i ja sam jednu njegovu tekmu kritizirao, totalno debilno od mene, vjerojatno iz ljutnje prema svakom igraču (...) čovik se tek vratio nakon 250 dana izbivanja.
Ali Tolisso odradi posla kojeg rijetko ko primijeti. Zahvalan igrač koji možda ne čini razliku glede golova i asistencija ali on je svugdje na terenu, radi puno iz pozadine, što nije možda popularno ali itekako vrijedno za ekipu u cjelini. "baca se naglavu" di zatreba, ko što možemo vidit evo iz tekme u tekmu.

Nije on Thiago da se oko njega vrti igra, nije on Coutinho da je svaki potez spektakularan, nije on Gicbry da s lakoćom prolazi igrače i zabija - to sve nisu uopće njegove primarne zadaće.
Kovač ga postavlja svaku tekmu jer momak radi. Ne možemo imat samo kreativce, moramo i radnike jbg. A da je Goretzka zdrav vjerojatno bi i tada dosta igrao jer Goretzka recimo nije prema nazad dobar ko Tolisso, ali je puno bolji u završnici. A taj isti Tolisso je kod Deschampsa također često prvotimac :idk:

Timske igrače koji šute i rade, ne žugaju ako su rezerve i trude se maksimalno - njih ne treba kritizirati što rade šta im uloga nalaže.

Ja Tolissoa u budućnosti želim vidit kao igrača koji naginje na 6icu, da ne mora baš svaki napad ispratit do 16erca, već da svoje fizičke sposobnosti koristi tu na 6ici i da unaprijedi taktičku vrijednost u defanzivnijem dijelu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 02 lis 2019, 09:43

cruz napisao:

Gle kako se Gicbrya najavljuje 8-)

Ako ćemo uzimat lanjski uspjeh u obzir (Tottenham u finalu LP) onda ćemo i kod Serža uzet lanjski uspjeh - najbolji igrač sezone Bayerna (!)

Nastavlja s razvojem, a razvoj igrača baš na toj poziciji je nama jako bitan.

Ne znam zašto se kod svakog uspjeha Gnabrya priča o tome ko je bolji, on ili Coman?! Obojica su dobra, imaju svoje vanredne snage i vrijeme nam pokazuje da su sve bolji i bolji. Obojica imaju svojih bljeskova i padova, sve je to normalno. Ali uspoređivati je djetinjasto.

Na kraju krajeva, kolektiv je bitan. Svaka čast super zvijezdama (..) ali ako ne pojačaju kolektiv koja je korist? A Coman i Gicbry su jako bitni za kolektiv. Rađe imat jaku ekipu nego par jakih pojedinaca a ostali ne mogu pratit. Nadam se da me razumijete

Zasto? Zato jer mali ima sve i brzo se razvija i vec se razvio u klasu kompletnog igraca za razliku od Comana kojeg cekamo kolko ono 5 sezona da da 2 asista il zabi u 2 tekme zaredom to je prvo!

A drugo zato jer ste skoro svi pljuvali Gnabrya i njegov talent i(imena necu tu pisat znaju sami koji su to)da je gnoj,nikad za prvu momcad eventualno solidan za 3 il 4 krilo a malog Comana velicate u nebesa.
Zbog toga sam tako ostar i s pravom.

Naravno da je kolektiv najbitniji isto tako je bit fer i priznat pojest govno ako netko pogresi u procjeni jer svi gresimo a trljat svoj ego i pisat glupost izjednacavat ocitu razliku itd.

Kaj se tice Tolissa pa on sve radi samo ne to kaj si napisao...radi njega smo popili gol a mogli jos 2 Neuer nas spasio....ne pokriva kak spada defanzivu,daje debilne pasove,nema jednostavnost,krivo se postavlja zato i kritike a ne kaj on ne driblja il zabija golove...ja bum prvi najsretniji ak on pocne igrat defenzivnog kak spada al trenutno je najslabija karika u prvih 11.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2019-20