anton 1983 napisao:ivan napisao:jozotg napisao:di gledat...u autu sam ...vracam se s puta..nemam vrimens trazit...ako ko moze neki link koji rsdi ...fala
http://bfst.to/play/soccer-14.php
Mnogo bre dobar stream - povala za ivana!

ivan napisao:Šta reći na drugo poluvrijeme... Kad te krene onda te krene

melodyne napisao:I dalje ne mogu da verujem da smo dali 7 golova?! I to finalistu iz prosle sezone.Sutra cu gledati na tenane i uzivati.
![]()
Sve pohvale Kovacu i ekipi... Nisam mogao ni da sanjam ovakav rezultat.

ivan napisao:melodyne napisao:I dalje ne mogu da verujem da smo dali 7 golova?! I to finalistu iz prosle sezone.Sutra cu gledati na tenane i uzivati.
![]()
Sve pohvale Kovacu i ekipi... Nisam mogao ni da sanjam ovakav rezultat.
Znamo da im taj uspjeh baš i nije bio potpuno "zaslužen", ali finale je ipak finale

cruz napisao:
Gle kako se Gicbrya najavljuje![]()
Ako ćemo uzimat lanjski uspjeh u obzir (Tottenham u finalu LP) onda ćemo i kod Serža uzet lanjski uspjeh - najbolji igrač sezone Bayerna (!)
Nastavlja s razvojem, a razvoj igrača baš na toj poziciji je nama jako bitan.
Ne znam zašto se kod svakog uspjeha Gnabrya priča o tome ko je bolji, on ili Coman?! Obojica su dobra, imaju svoje vanredne snage i vrijeme nam pokazuje da su sve bolji i bolji. Obojica imaju svojih bljeskova i padova, sve je to normalno. Ali uspoređivati je djetinjasto.
Na kraju krajeva, kolektiv je bitan. Svaka čast super zvijezdama (..) ali ako ne pojačaju kolektiv koja je korist? A Coman i Gicbry su jako bitni za kolektiv. Rađe imat jaku ekipu nego par jakih pojedinaca a ostali ne mogu pratit. Nadam se da me razumijete

Vrati se na: Liga Prvaka 2019-20
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost