3. kolo (22.10.2019.) Olympiakos 2:3 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2019-20

Re: 3. kolo (22.10.2019.) Olympiakos -:- FC Bayern

PostPostao/la doro » 22 lis 2019, 22:03

Na kraju teska pobjeda...vidi se da tu puno toga ne stima.Lewina top forma nas drzi...Thiago i Coutihno daleko od renomea....klasika lose se branimo.

3 boda su tu,....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: 3. kolo (22.10.2019.) Olympiakos 2:3 FC Bayern

PostPostao/la ivan » 22 lis 2019, 22:31

Rezime:

OPET smo primili 2 gola
OPET je Lewy dao 2 gola
Jako lijep gol Tolissoa

Ostalo sve srednja žalost. Ne uspijevam utvrdit uopće u čemu je problem...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 lis 2019, 07:30

ivan napisao:Rezime:

OPET smo primili 2 gola
OPET je Lewy dao 2 gola
Jako lijep gol Tolissoa

Ostalo sve srednja žalost. Ne uspijevam utvrdit uopće u čemu je problem...

Nekak svatko za sebe igra...vuku nas dva igrava Lewa i Gnabry koji jucer bio slab.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2019, 08:09

Nekako smo svi u nekom modu "lažan optimizam", a u biti podsvjesTno nas je sve brutalno strah.

Kad si onak pogledam činjenicu u oči da smo dali jebenih 80 milja za štopera, malo mi je zlo!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 23 lis 2019, 08:14

Totalno sam bio isključen od svega zadnjih 10-15 dana pa nisam ništa upratio osim rezultata i ozljeda.

Ali opet nekako mislim da je bolje da se sad događaju sranja nego da tek krene u 2./3. mjesecu.
Mislim, ko nam garantira da će biti bolje ali nekako iz dosadašnjeg iskustva mi moramo imat blackout u svakoj sezoni, tako da tom logikom - bolje sad nego u proljeće
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 lis 2019, 09:11

Od sinoć je postalo "službeno" među navijačima Bayerna kako je Robert Lewandowski jedini razlog zašto je Niko Kovač još uvijek na klupi Bayerna i zašto je prošle sezone preživio sve ono što je preživio. :D :lol:

Mi nemamo šanse u K.O. fazi s Kovačem ni ove sezone, a Hoeneßova izjava da će s Martinezom na 6-ici Bayern prestati primati golove i bolje se braniti su pokazale u zadnja 4 dana da smo primili 4 gola otkako je Javi startao od 1. minute. :haha: :mrgreen:

Strpljenju i samozavaravanju je nakon Augsburga i Olympiakosa baš došao kraj i gotovo sam siguran da će se na Union Berlinu to i potvrditi, samo neka opet popljugamo gol ili dva i to je to.

Sad je na potezu uprava da čim prije da otkaz Kovaču kako bi se krenulo dalje umjesto i dalje produživala ova potpuno besmislena 'strategija' kluba da Kovač "nađe formulu i rješenja" i Bayern postane Super Bayern ili što već.
Obrana samo što nije primila 20 golova u svim natjecanjima, a nismo još ni 15 službenih utakmica odigrali i još smo u 10. mjesecu ljudi Božji, a od igre na terenu nema ni "I" ni u jednoj jedinoj utakmici ove sezone. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2019, 09:24

E sad je pitanje da li je izgovor pola kile ozlijeđenih igrača?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 23 lis 2019, 10:16

anton 1983 napisao:E sad je pitanje da li je izgovor pola kile ozlijeđenih igrača?

Znamo da nije jer su bili i svi na raspolaganju pa je bio isti k...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 lis 2019, 12:17

anton 1983 napisao:E sad je pitanje da li je izgovor pola kile ozlijeđenih igrača?

Naravno da ne, to svi ovdje znamo a i svi ostali Bayernovi navijači koji žele gledati realno.

Optimizam koji si spomenuo je jako poželjan i dobar, ali onaj zdravi optimizam koji ne zatvara oči pred realnošću i ignorira, a to je da Niko Kovač dio tog optimizma više nije nakon manje od godinu i pol dana kao trener. Niko upravo cijelo vrijeme ignorira i govori godinu dana o svemu da je super, super se igra, a od igre nema skoro pa ništa osim nekih 7-8 top utakmica od 50-ak što smo odigrali otkako je on trener.

I da ne pišem na temi o ozljedama, skroz si u pravu oko Maija. :bravo: :bravo: Kad ovako odvratno igraš i imaš ozljede, Boa propao, nemaš nove zadnje vezne, onda imaš valjan argument zašto Lukas Mai, Mikaël Cuisance i Fiete Arp su ti igrači koje trebaš koristiti.

Zasad jedino o čemu Bayern ovisi je Lewandowski i njegova kondicija. Dok god se Poljak ne žali na umor i stalno igranje, držat će svojim golovima i svojom formom Kovača na klupi Bayerna. Debelo najjači igrač Bayerna prošle i ove sezone.

Zamislite kakvu bi tek brutalnu statistiku imao Lewy prošle sezone da nije bilo svih onih sranja i da smo dovodili zadnja 2 ljeta 4-5 top igrača... Bayern nikad lošiji, a Lewy nikad veća faca u klubu bio nije, nikad utjecajniji i bitniji kao prošle i ove sezone. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 lis 2019, 17:00

Funkel izjavio da je svojim igračima rekoslijedeće, da ih motivira:

Bayern je 2013 primio 10ak golova i osvojio tri naslova.
Bayern je u 3 tekme sad primio 6 golova...
Znate zašto su 2013. sve osvojili i primili tako malo golova?
Zato što su i Ribery i Robben igrali obranu.

Zanimljiv način motiviranja momčadi da svi moraju igrat obranu.

Činjenica je da Bayern nema izbalansiranu obranu, bez obzira igro Martinez ili ne, očito da se MOMČAD slabo brani, ne samo tih 5 igrača primarno zaduženih za obranu.

Dakle, nije problem u individualnim igračima nego u timskom ponašanju

Šta vi mislite je li to TAJ problem?

jer ako je to taj problem, onda je pod muss da Kovač leti. Bez obzira što dečki stvaraju hrpu prilika i prilično očekivano zabijaju (ako pogledamo prosjek).

Onda nama treba jebeni Mourinho :haha: :hehe:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 23 lis 2019, 17:07

cruz napisao:Šta vi mislite je li to TAJ problem?

Pa taj problem mi imamo već godinama. Zadnji put da je obrana ličila na nešto je bilo pod Pepom, ali i tada više zato što je njegov moto "napad je najbolja obrana". Nismo u defenzivnoj igri bili neki majstori, ali nismo ni morali bit...

Sad je problem što nam je defanzivna igra koma, a bome više ni kontrola utakmice nije naša jača strana. Napad ne liči ni na što...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 lis 2019, 17:09

Sinoć je Rummenigge imao zanimljiv govor pred momčadi i svima koji su putovali u Grčku: link

Poziva da se momčad uozbilji jer primamo previše golova. Kritzirao je stav da previše opušteno igramo.

Moraš se složit. Mislim, nisam gledao tekmu, ali i kao live ticker promatrač vidiš da Bayern prima previše golova, a ova statistika je poražavajuća:
FCB_general napisao: https://twitter.com/eMiaSanMia/status/1186792531939516416

Traži trenera koji će doista igrače natjerati da igraju obranu i to jebački. Ovo s obranom postaje katastrofa, a uvjerljivo je najskuplja i najbolja u Bundesligi već godinama, a propuh totalni.

30 godina nismo igrali tako lošu obranu...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 lis 2019, 18:18

ivan napisao:
cruz napisao:Šta vi mislite je li to TAJ problem?

Pa taj problem mi imamo već godinama. Zadnji put da je obrana ličila na nešto je bilo pod Pepom, ali i tada više zato što je njegov moto "napad je najbolja obrana". Nismo u defenzivnoj igri bili neki majstori, ali nismo ni morali bit...

Sad je problem što nam je defanzivna igra koma, a bome više ni kontrola utakmice nije naša jača strana. Napad ne liči ni na što...

:bravo:

To se tada maskiralo pressingom, pozicijskom igrom i posjedom, ali se razotkrivalo redovito u Europi u K.O. fazama s najjačim protivnicima gdje to nije prolazilo, a rizično i agresivno napadanje nikad nije postojalo pa i u grupnim fazama(domaći okršaji sa Cityjem one 2 sezone kad su nas okretali).
Kao da se zadnjih 6-7 godina više ne smije nikako u nogometu igrati i dobiti na mišiće i kao da se lopta sa svoje polovice u opasnoj situaciji ne smije napucati daleko na protivničku polovicu i iznova posložiti obranu - da bi se branio i u konačnici obranio, osvojio loptu i na utakmici ne primio gol! :lol:

Ja bih to i povezao s problemom nedostataka 6-ica u današnjem nogometu i ono što se od 6-ica i 8-ica traži, a s druge strane ovakvi problemi primanja golova bujaju zadnjih godina u svim velikim europskim klubovima, ne samo u Bayernu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 lis 2019, 18:25

Prije par dana sam vidio jedan video i lijepo je vidjeti te duele, pa i krvave glave, ali i likove koji se s tim glavama ustaju i još žešći i odlučniji postaju dobiti utakmicu i braniti se. :) Ovakve duele mi ni ne gledamo više u nogometu, a to su kao oni light dueli, ne teški mesarski. Igra mi je postala premeka zadnjih 6-7 godina, a stječem dojam da ozljede i njihova učestalost nikad gore nisu bile. Mentalitet Effenberga, Jeremiesa, Patricka Anderssona i Kuffoura... to je kao Kimmich danas i više mi nitko ne padne na pamet.

Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 23 lis 2019, 19:37

To su gluposti, ima vise ozljeda jer se igra konst. razvija, nogomet je danas puno aktivniji, igraci se vise trose jer se igra puno vise presinga i sve je manje praznog hoda tijekom utakmica.

Opcenito se konst. mistificiraju neka prosla zlatna vremena i na taj period se gleda potpuno nerealno.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2019-20