FINALE (23.8.) FC Bayern 1:0 PSG

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2019-20

FINALE (23.8.) FC Bayern 1:0 PSG

PostPostao/la cruz » 20 kol 2020, 08:36

Slika

FINALE LIGE PRVAKA
Nedjelja 23.8. u 21:00h
Estadio da Luz, Lisabon

Slika

Još jedan korak do triple-a, kako nama tako i njima.
Nama je ovo 4. finale lige prvaka u 10 godina, nadam se da će biti i osvojeno po 2. put!

Kako smo došli u finale? 10 utakmica - 10 pobjeda (!) ...Ne znam je itko ikada došao u finale bez neriješenog i poraza? Ok, ove sezone se igraju 2 tekme manje, ali to ne umanjuje ovaj uspjeh jer smo usprkos manje tekmi zabili ZA SADA samo 3 gola manje od rekordne Barce (45 komada) iz 1999/2000! Brutalno

Na početku sezone sam govorio da će ova ekipa uzet LP ili barem igrat finale, iako nije tako izgledalo pod Kovačem, ali sam bio uvjeren da možemo. I evo nas u finalu! Bomba!

---

Šanse su 50-50 po meni. Šta vi mislite?

Let the uzjebitis begin! :yeee:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: FINALE (23.8.) FC Bayern -:- PSG

PostPostao/la cruz » 20 kol 2020, 08:39

doro napisao:Muskuläre Probleme: Bayern bangt vor dem CL-Finale um Jerome Boateng!

S obzirom kako je brz napad psg-a, ako Boateng ne mogne igrat - možda bi imalo smisla da igra Lucas umjesto Süle-a. Nije Süle spor, ali je Lucas špriciger u prvom koraku, dosta se ranije oporavo od Niklasa i ipak je ulazio u više utakmica..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 kol 2020, 09:46

Meni će biti zanimljivo hoće li nakon sinoćnje utakmice Flick maknuti Kimmicha i vratiti Pavarda kako bi dobio na defenzivnoj kvaliteti jer će u nedjelju tamo biti Neymar, Mbappé i Icardi.

Hernándeza u finalu vidjeti je ajme, ali bih riskirao. Süle isto nije igrao više od Lucasa. Ista stvar i s Perišićem... Stvarno ne znam tko bi trebao startati na lijevom krilu. 3 igrača i čak bi s Perišom s klupe počeo.
Coman mi je bio baš bljak sinoć, imao je čak par solo akcija koja je razina amaterizma, a ne polufinala LP. Stalno radi na isti kalup, a Bayern treba više. Momak stagnira godinama umjesto da je dosad bio šef. Zato očekujem Sanéa da ga spremi trajno na klupu kao jokera jer za nešto više i nije. :bravo:

Nešto će se trebati mijenjati u svakom slučaju i mislim da neće biti samo kozmetika s Boatengom.

Mi i da smo u finalu 80% favoriti, to ništa ne znači. Naša finala Kupa Prvaka/Lige Prvaka uvijek govore za sebe, posebice s Manchester Unitedom 1999. i Chelseajem 2002. Mi se ubijamo za titulu tko god bio na drugoj strani i koliko god bili moćni.

Samo ga trebamo uzeti konačno, povećati tu brojku na 6 i više se početi pomicati prema Real Madridu. Oni su broj 1 bili i ostali, a iza njih smo mi broj 2 u tom natjecanju. Nikakav AC Milan, nikakav Liverpool a kamoli nikakva lopovska Barcelona. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 20 kol 2020, 10:10

A šta ako odluči da igra Pavard ,jer je ipak bolji/brži od Kimmicha desno.

Koga onda izbaciti iz sredine?
Thaiga ili Goretzku koji trči za 2 igrača.Jučer je Leon odigra odličnu utakmicu.I da samo jedan od ona 2 udraca
nisu blokirali naši sigurno pada eurogol.Ali koliko trči to je čudo.

Siguran sam da će biti nekih promjena.

Možda čak i Coman jer ako ćemo se povući 10-15 m, onda ima smisla igrati na kontre jer je kombo Davies/Coman
ubitačno brz..Nisam baš siguran da Gaymar i ostatak napada voli obranmbene zadatke :D
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 20 kol 2020, 10:57

to s Pavardom je škakljivo. Ipak je u fazi rehabilitacije, doduše pri samom kraju... Ne znam stvarno.

obrambeno nekako više vjerujem Pavardu nego Kimmichu, dok ćemo u fazi posjeda imat manje ofanzivnog beka, a mi forsiramo upravo ta krila...

Stvarno nemam pojma šta će Flick uraditi. Vidit ćemo
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 20 kol 2020, 11:24

Ali ne treba uopće puno o obrani razmišljat. Znamo da će PSG-ov napad bit nezgodan, moramo računat da ćemo primit gol. Flick će već postavit ono što smatra najbojom opcijom.

Mi se moramo fokusirat na naš napad. Nastavit igrat agresivno i stvarat puno prilika. Banalno rečeno - moramo više zabit nego što ćemo primit.

Ono što je posebno kod Bayernove sadašnje ekipe: MENTALITET

dobiješ Barcelonu 8:2 i nakon toga dođe nenormalno neugodan protivnik koji igra tako dobru obranu. Baš gadan protivnik. I bez obzira na to mi zabijemo čak 3 gola! Poslije hardcore pobjeda mnoge ekipe razočaraju u idućoj tekmi.
Bayern razbije Barcu i nema slavlja. Paris dobije Leipziga i slavi ko da je osvojio sve. To pokazuje ambiciju Bayerna da je samo pobjeda LP u glavama, ništa prije toga.

Ovu ekipu napadačko ponašanje čini snažnom. Ako smo probili Lyonov zid - možemo i Paris.

Mogli smo mi primit 2 gola, so what?! doza sreće mora bit. Ali smo zabili više golova nego što protivnik more zabit. To je bitno.

Pomirimo se s primanjem golova i snage Neymara, Mbappea, di Marie itd.

Ono čemu se nadam da će Gnabry, Müller, Lewa, Perišić dolazit u brojne situacije da pucaju.

I jedna stvar kojoj se nadam: da će Lewandowski u zadnjoj tekmi njegove fenomenalne sezone zablistati.
Zabio je u obe tekme u Lisabonu, puno se trudio i izborio se za priliku zabijanja. Mislim da može i mora u ovoj tekmi biti efikasniji i hladnokrvniji. Ako u finalu pokaže ono što je tijekom sezone pokazivao - ima titulu igrača godine 100% u džepu. Bayernu treba u nedilju najbolja verzija Lewandowskog.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 kol 2020, 11:45

Na kraju ćemo vidjeti kakav ćemo dan imati. Gnabry i Goretzka su bili ajme, Lav još 2x pogodio našeg igrača kod šuta iz daljine i ništa od golaza. :)

Njih 3 u PSG'u ne odigraju obranu tako da imamo šanse u našem napadu to iskoristiti. Njima Sarabia, Marquinhos i Paredes to igraju i trče za njih 3.

Neću se ni brinuti više, samo finale i pobjeda i to je to. :good: :music:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 kol 2020, 12:41

Mislim da ovo sad što ću reči i ne bi bio neki veliki experiment. No zanima me čisto da li bi Flick bio za to sposoban.

Da se starta sa Kimmichom, Thiagom i Leonom, a da se Muller zicne ko Yokozuna na klupu. To bi mi nekako bila dobitna formacija for the finale fajt. Uz naravno Comana u prvih 11, koji će razočarat pa ćemo ga mjenjat s Coutinhom :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 20 kol 2020, 12:46

van Gaal je reko: Müller spielt immer. Dakle nikad ga vadit, baš nikad. Osim ajde ako ne može hodat.

Kovač bi postavio takvu formaciju, sreća pa je Flick trener :lol:

Najavio je Flick neke promjene, baš me zanima šta će bit
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 kol 2020, 12:50

E totototo, malo tiki taka tiks :D

Ja očekujem samo krilnog igrača novog i štopera. To je to. ovo ostalo pretpostavljam da će bit No Pipping. Thiago i Leon da će jedan od njih na klupu to nevjerujem.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 20 kol 2020, 12:54

Upavo to, nije pametno remetit postavu koja funkcionira tako brutalno.

Svi očekuju Süle umjesto Boa, Coman umjesto Periše.

ja bi Lucasa i Coutinha :D

Coutinho mi djeluje puno oštriji od Comana. Coman je sinoć ja mislim poželio da nije ulazio, a Coutinho čim uđe odma vatra. Ušo lik protiv Barce, dade sex asist i dva gola ono ko vas prči tamo, traži šut traži jednostavno rješenje.

Ja bi ga metno, pa ako ne bude to to uvijek su tu Periša i Coman

Igra zadnju tekmu za Bayern, finale LP. Ako mu se sad ne diže onda neće nikad. Šansa života
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 kol 2020, 12:59

Da Lucasa....

Mislim da si Flick jednostavno nemre zamisliti štoperski par Alaba Lucas.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la jozotg » 20 kol 2020, 13:12

cruz napisao:Upavo to, nije pametno remetit postavu koja funkcionira tako brutalno.

Svi očekuju Süle umjesto Boa, Coman umjesto Periše.

ja bi Lucasa i Coutinha :D

Coutinho mi djeluje puno oštriji od Comana. Coman je sinoć ja mislim poželio da nije ulazio, a Coutinho čim uđe odma vatra. Ušo lik protiv Barce, dade sex asist i dva gola ono ko vas prči tamo, traži šut traži jednostavno rješenje.

Ja bi ga metno, pa ako ne bude to to uvijek su tu Periša i Coman

Igra zadnju tekmu za Bayern, finale LP. Ako mu se sad ne diže onda neće nikad. Šansa života

Tako i ja razmišljam,jer bilo koga od Kimmicha,Leona i Thiaga stavit na klupu nema smisla ,svak ima svoju ulogu i igra je odlično.Meni je osobno Leon napravio strašan napredak.Trka, ima ga svugdi,dolazi u prilike, ukliziva,gura se ,nosi sve... I ima taj šut izvana i nekako virujem da će mu ući u finalu.

Nije lako Flicku nikako.

Ali virujem u neki prolazni rezultat tipa 3:1,3:2,4:2...

Gol ćemo primit ,a samo je pitanje koliko ćemo dati.Kako je netko gori spomenio Lewabi triba biti na top nivou i zabiti 2 komada.
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 kol 2020, 13:18

Imam ja za Lewu jedan fin debel jak, sa malo dalmoškog štiha, nadimak za finale u rukavu :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 20 kol 2020, 15:45

Orsato sudi..
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

Sljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2019-20