doro napisao:Bravo Kimmich opet spasava kad nitko nece.
Nakon što je i sam promašio zicer s 5 metara
doro napisao:Bravo Kimmich opet spasava kad nitko nece.
ivan napisao:doro napisao:Bravo Kimmich opet spasava kad nitko nece.
ivan napisao:doro napisao:Bravo Kimmich opet spasava kad nitko nece.
doro napisao:ivan napisao:doro napisao:Bravo Kimmich opet spasava kad nitko nece.
Al je donio pobjedu...nije bilo dobro i nemoze uvijek bit no pobjeda je tu...ono sto me ljuti je postava sa 1 krilom i guranje Tolissa na mjesto Mullera a 4 krila ti na klupi takodjer ne kuzim na silu forasanje Martineza.
doro napisao:Ma treba rotirat igrace no onda stavis Costu na krilo a ne Mullera koji treba igrat iza Lewe i maknes Tolissa takodjer ubacic Roccu a ne Martineza jer smo poremetili protok lopte i nas sistem isto bilo na pocetku sa Atleticom i onda je Flick ubacio krilo i maknuo Tolissa sa Mullerove pozicije.Ja sam uvijek za rotaciju al smislenu ovako se bezveze mucili.
Hansi Flick latest comments for Coco:
He’s in good form. Against Atlético, (in last week’s 4-0 Champions League victory) he played brilliantly. Tolisso has the quality to go box-to-box – that is, to be present in both penalty areas, It’s just important that Coco enjoys football and he’s showing it now again.
You can tell during training that a burden has fallen from him. That is extremely important because then he has a certain degree of looseness. Then he can play with his own class, which gives him more self-confidence.
He is very strong. He has quality. He's certainly playing with a swagger again. His eye for a long-range wondergoal appears to have returned with a vengeance too.
[AZ]
Red passion napisao:Pročitao sam jučer naslov par sati prije utakmice gdje je stajala Flickova izjava kako i umorni možemo uvijek odigrati dobro i dobiti utakmicu. Sinoć smo dobili utakmicu koja je bila jako važna, a naša gostovanja na Rusiji su do prije 5 godina uvijek završavala porazima.
Prije 4 godine godine nas je Rostov 3:2 dobio. Iz Rusije kad se vratimo s 3 boda nije ni važno kako smo odigrali, važno je da smo ih odnijeli.![]()
![]()
Vrati se na: Liga Prvaka 2020-21
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost