Haha, vidiš, vidiš... ako neću ja naletjeti i otvoriti prijatelju, neće nitko. Na kraju ti otvaraš.

Došla i takva vremena...
Večeras će se možda konačno odlučiti sudbina Luciena Favrea u BVB-u nakon ove sezone. Ima ugovor do ljeta 2021., a već po mišljenju Marcela Reifa koje je iznio prije dan-dva, on je uvjeren da je već sada i prije ove utakmice njegova budućnost u Dortmundu određena, nekako sam to shvatio da je to htio reći između redaka kada sam pogledao jedan video na SportBildu.
Sama utakmica kao utakmica je ono... Bayern je namlatio žuto-crne već dosta puta i jako gadno zadnjih 5 godina, u nizu smo od 3 uzastopne pobjede protiv njih i imali smo prije toga malo par-nepar isprekidane serije pobjeda, ali su naše pobjede bile po 5:0 i 6:0.
Sve je na Norvežaninu Haalandu da savlada Neuera i Sancho da igra od 1. minute i rasturi nas ako žele pobjedu. Ovakvi iscrpljeni od mnogih susreta, mi imamo šanse i za novu pobjedu protiv njih. S remijem bih sretan bio.
Danas mi je želja da odigramo bez primljenog gola jer sam Reif je rekao da je šansa BVB-a u tome što Bayern jako puno golova puši, gotovo svaku utakmicu primamo, tako da eto.