melodyne napisao:Ne treba previse srljati. Sada mozemo mi cekati na kontre.
Muller ubedljivo najgori. Svaku akciju je zasrao. Hocu Rocu da vidim.
Hapili smo im sredinu terena.
Sarr i Muller najlošiji. Kod Sarra to je limit, a kod Mullera to nemora ništa značiti. 100 je ovakvih tekmi odigro i onda samo dao gol i to je dovoljno
Sam ja se "bojim" da bu Martinez umjesto Mullera ušo, ak me razmeš...
Sarra baš izgleda neće ići u Bayernu, baš gadno izgleda. Nema još napretka iz utakmice u utakmicu.
Ni dan danas ne razumijem zašto još jednu sezonu nismo produljili s Odrizolom jer ovoliko gadno mislim da ne bi s s njime bilo.
Sané za 10 minuta u igru pa da to sredi ako Gnabry ne uspije neki show napraviti. Coman dosta dobar, puno radi i dodaje dobrih lopti s kojima se žuti muče.
Roca bi mogao umjesto Goretzke. Jedva čekam da se Nianzou priključi ekipi i krene napokon igrati. Želim vidjeti koliko taj dečko može u toj dobi u profi nogometu. Sada nam baš takav jedan igrač kako zadnji vezni fali jer Javiju fali brzina.
Haaland uništava sve pred sobom ko Majin Boo iz Dragon Ball Z. Kakva mašina destrukcije svega, leti po cijelom terenu, baš je dominantan svaki put kad ga gledam.
Mi se me znamo braniti da ga jebeš. Ne možemo ne popušiti golove. 5 komada u 3 utakmice.
Never postao jako vitalan.
Lewy 17 komada protiv BVB-a, jel? Ili je došao na 19?