Ja se pitam imali uopće još netko u Bayernu da doista brine za ono što je klub kroz povijest predstavljao generacijama?
Stvarno od tog ljeta 2015. do danas je sve otišlo kvragu u Bayernu. Prvo se s igračima i rosterom krenulo, onda je Guardiola objavio odlazak u Englesku i šokirao Karla, pa dođe Ancelotti 2016. i nikakvi novi igrači, nogometna prezentacija na terenu je bezveze pod Talijanom, 3-4 igrača iz prvih 11 u startu potonula, a tek dvojica tada napredovala. Doslovno sve se svodi na isto već 4. sezonu zaredom, a stvarne promjene u igri ne postoje, u igračkom smislu samo nužni odlasci su se dogodili

, novi igrači i pojačanja gotovo pa i ne.
melodyne napisao:Kovac jos dobro vodi ekipu. Nije Pep i Jupp ali je OK. Uprava jede govna i hoce da izmisli toplu vodu.
Imaju jos mesec dana da rese jos jedno pojacanje.
Niko može dobro ili loše voditi ekipu, ali on je čovjek koji je došao u krivo vrijeme na krivo mjesto da bi sebe išao profilirati za ozbiljnog trenera, na kraju je ispao i ispada i dalje komedijaš sa svojim izjavama. On je možda cool i positive guy, ali u Bayernu se mora znati biti oštar i kritizirati kad ništa ne valja pa koliko god puta to trebalo naglasiti umjesto sve nekakvim pozitivističkim pogledima i obrascima okretati i ublažavati.
Odlazak uprave i sportskog direktora je zapravo stvarna tranzicija koju treba dočekati, a ne samo remont momčadi i sezonskog kadra.
Izgubili smo mi 3 Superpokala zaredom s Guardiolom, ali se barem igralo na terenu i znalo što i kako pa je onda to izgledalo razočaravajuće ili frustrirajuće, no ovo nakon njega je 10000x gore od poraza kao takvog jer se stvari u svojoj srži ne mijenjaju, stoje na istome ili postaju gore.
Kakva će biti sezona, ne znam... Samo mi ovo nešto vuče na novu 2006./2007. i Felixa Magatha - nema ulaganja, nema pravih pojačanja, ekipa zasićena, nedovoljno kvalitetna, trener nije u stanju ništa promijeniti i u konačnici 0 trofeja.