23. kolo (20.2.2022.) FC Bayern 4:1 Greuther Furth

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2021-22

Re: 23. kolo (20.2.2022.) FC Bayern -:- Greuther Furth

PostPostao/la doro » 22 vel 2022, 12:28

Pa normalno da se radi o psihi,formi i izostancima al losom postavom to jos vise podkopavas
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 22 vel 2022, 19:50

cruz napisao:
doro napisao:Nikad mi nismo ni imali plan B kod zadnjih 4-5 trenera!

---

da budem kontra svima ovdje :mrgreen: ne mislim da je išta "iza kulisa" razlog lošijoj igri.. Čisto mislim da se radi o lošijoj formi (plus izostanak 3 prvotimaca). I to je to.

Ma i ja mislim da nema ništa iza kulisa. Ekipa se donekle opusti, jer već sada godinama daješ maksimum i dominiraš i teško je konstantno držati fokus. Onda ti neke ekipe i provale slabe tačke i dobro to iskoriste, trener malo eksperimentiše, padneš u rupu i teško se onda tako brzo vratiti da sve ide s lakoćom.

Ali eto pozitivno je bilo protiv Furtha, što se i Lewa raspuca, krenu se vraćati, pa napravi i onaj faul, dade malo znak, pokaza da se treba trznuti. Nije to ranije bilo tako kod njega. A po tim potezima se vidi da ekipa hoće i da štima odnos s trenerom, ali se par procenata u hodu pogubi...

Samo te neke oscilacije, eksperimenti Julianovi ne bi se smjeli dešavati u najbitnijim K.O. utakmicama, ne smije se ono ponavljati iz Leipziga gdje u jednoj utakmici bude top a naredna protiv nekog drugog top protivnika zakazivanje na svim razinama.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 23 vel 2022, 08:58

Idalje će bit oscilacija, ali ne vjerujem da će ostat kao u zadnje vrijeme, mora doći do stabilnosti.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2021-22