Dobitnik zlatne lopte

Sve i svašta...

Tko će osvojit ove godine zlatnu loptu:

Franck Ribery
9
43%
Thomas Muller
3
14%
Bastian Schweinsteiger
1
5%
Arjen Robben
0
Nema glasova
Phillip Lahm
2
10%
Xavi
0
Nema glasova
Anders Iniesta
0
Nema glasova
Lionel Messi
2
10%
Cristiano Ronaldo
3
14%
Mario Gotze
0
Nema glasova
Robert Lewandowski
0
Nema glasova
Marco Reus
1
5%
netko drugi
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 21

Re: Dobitnik zlatne lopte

PostPostao/la The Scarface » 13 sij 2014, 11:03

panda napisao:Ja fakat ne vidim ništ čudnoga u svemu navedenome i iznenađen sam da to kod vas još uvijek izaziva čuđenje.

Barem FIFA-ini timovi godine nikad nisu bili relevantni.

2012 -Casillas; Alves, Ramos, Pique, Marcelo; Alonso, Xavi, Iniesta; Messi, Falcao, Kristina - Real + Barca + Falcao
2011 - Casillas; Alves, Pique, Ramos, Vidić; Alonso, Iniesta, Xavi; Penaldo, Messi, Rooney - Real + Barca + 2xMUFC
2010 - Casillas; Maicon, Pique, Puyol, Lucio; Iniesta, Xavi, Sneijder; Villa, Penaldo, Messi - Real + Barca + 3xInter

taj izbor je isto toliko populistički koncipiran kao i zlatna lopta :a045:

Rađe pričekajte 2 dana da objave UEFA-inu momčad godine i fajrunt :bravo:

Nije to nikakvo čudenje samo ih pljujemo kao i svake druge godine mada mi taj izbor za momčad godine i nije najjasniji. Čisto sumnjam da baš 50000 nogometaša glasa.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 13 sij 2014, 11:05

The Scarface napisao:Nije to nikakvo čudenje samo ih pljujemo kao i svake druge godine mada mi taj izbor za momčad godine i nije najjasniji. Čisto sumnjam da baš 50000 nogometaša glasa.

za tebe sam skužio da ih pljuješ

Miki i Lennon zato zvuče iznenađeni na neki način :a045:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 13 sij 2014, 11:14

Nije problem što glasa 50 000 fudbalera, koliko li već. Problem je što se za Lama glasa kao za lijevog, a ne kao za desnog beka. Da se za Lama glasa kao za desnog beka, gdje i igrao najveći dio prošle godine (sem ovo malo pod Pepom), Alveš ne bi imao nikakve šanse. Na ovaj način se opstruiše sjajni Alaba, koji je najbolji lijevi bek današnjice. Lama su "prekrstili" na lijevog beka samo da bi ciganin Alveš dio najbolji desni bek. Koliko samo nelogičnosti i koliko se ta FIFA srozava ovakvim izborima. Strašno! :sick:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lucimar » 13 sij 2014, 11:15

ej ja imam neki osjecaj da bi ribery mogao dobiti
stvarno bi volio to
koliko zbog njega toliko zbog sugavih reala i barce i njihove nafuranosti

jebem ti ne poznajem dijete mladje od 18 godina da navija za neki drugi klub osim ova dva
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 13 sij 2014, 11:23

Lucimar napisao:ej ja imam neki osjecaj da bi ribery mogao dobiti
stvarno bi volio to
koliko zbog njega toliko zbog sugavih reala i barce i njihove nafuranosti

jebem ti ne poznajem dijete mladje od 18 godina da navija za neki drugi klub osim ova dva

I ja bih volio, iako ga lično ne simpatišem u posljednje vrijeme kada je kmečao kao dijete da mu se da ta nagrada. Pun mi je K forsiranja Barselone i Reala. Bajern ih je našamarao prethodne 2 sezone i opet je*ena FIFA daje prednost njihovim manekenima. Prave cirkus od te lijepe igre. Nema veze. Neka im da sve te pojedinačne nagrade, a za uzvrat neka Bajern dominira u LŠ. 8-)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 13 sij 2014, 13:28

U mojoj momčadi čak ne postoje ni Ronaldo ni Messi, a da ne govorim o Alvesu, Ramosu i Iniesti. Primera je prošle godine ispljuvana od Bayerna i Dortmunda i realno je trebao tu biti Reus, Alaba i Dante/Boateng. Bayern je cijelu prošlu sezonu i 2013. godinu obojao u crveno, a oni guraju Primerine ponižene manekene.
Sramotno da sramotnije ne može biti, 2012. i 2013. to pokazuju, a danas će biti i offical. :sick: Dabogda 3 godine sve uzeli u sezoni i pokupovali sve najbolje što se može svima, pa onda da vidimo tko će opet biti u tih Fifa XI.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mirko0410 » 13 sij 2014, 13:52

-zbog svega kaj je napravil u prošloj godini samo Ribery, ali bojim se glasačke mašinerije
-momčad godine: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Robben, Muller, Ribery - Manđukić
za mene osobno jedna od najboljih u povijesti nogometa,
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 13 sij 2014, 15:41

FCB_general napisao:U mojoj momčadi čak ne postoje ni Ronaldo ni Messi, a da ne govorim o Alvesu, Ramosu i Iniesti. Primera je prošle godine ispljuvana od Bayerna i Dortmunda i realno je trebao tu biti Reus, Alaba i Dante/Boateng. Bayern je cijelu prošlu sezonu i 2013. godinu obojao u crveno, a oni guraju Primerine ponižene manekene.
Sramotno da sramotnije ne može biti, 2012. i 2013. to pokazuju, a danas će biti i offical. :sick: Dabogda 3 godine sve uzeli u sezoni i pokupovali sve najbolje što se može svima, pa onda da vidimo tko će opet biti u tih Fifa XI.

Upravo tako...po meni nijedan cigan nije zaslužio bit u prvih 11....iz šugave barce apsolutno nitko a iz reala bi uzeo al igrača tipa khedira il ozil ....ostali fiju
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 13 sij 2014, 15:43

mirko0410 napisao:-zbog svega kaj je napravil u prošloj godini samo Ribery, ali bojim se glasačke mašinerije
-momčad godine: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martinez, Schweinsteiger - Robben, Muller, Ribery - Manđukić
za mene osobno jedna od najboljih u povijesti nogometa,

AMEN

ali ljudi su cigani,vole snoboštinu i zvjezdice jel s njima bježe od svoje oskudne i jadne ljudskosti te pojave....zato u svim segmentima gledamo sl. pojave ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 13 sij 2014, 15:48

http://www.youtube.com/watch?v=lQ2K5wlzPdc#t=943

Btw. Ronaldo je odvratan

Kaže - čast je samo biti nominiran, a kad nije dobio prošle i pretprošle godine, onda bacao spike i face razne, kmeči k'o svinja :roll: :roll:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 13 sij 2014, 16:21

doro napisao:
FCB_general napisao:U mojoj momčadi čak ne postoje ni Ronaldo ni Messi, a da ne govorim o Alvesu, Ramosu i Iniesti. Primera je prošle godine ispljuvana od Bayerna i Dortmunda i realno je trebao tu biti Reus, Alaba i Dante/Boateng. Bayern je cijelu prošlu sezonu i 2013. godinu obojao u crveno, a oni guraju Primerine ponižene manekene.

Upravo tako...po meni nijedan cigan nije zaslužio bit u prvih 11....iz šugave barce apsolutno nitko a iz reala bi uzeo al igrača tipa khedira il ozil ....ostali fiju

:haha:

Dobro pa tebe niko ne pita,čuj on bi samo uzeo Švabe iz Reala. :D

Stari smrad SAF se uopće nije pojavio, zna da neće dobiti nagradu pa mu se nije dalo družiti sa Švabama.

Kaže pajdo iz FIFE da je poredak 15.11. bio isti kao i 29.11. nakon produženja roka te se dotakao onog sranja s krivim glasanjem te je rekao da imaju papir s potpisom igrača i poretkom za koga je glasao te da to nadgleda neka organizacija.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 13 sij 2014, 16:47

Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 13 sij 2014, 16:50

Ipak je Marca pisala gluposti te Bundesliga ima još manje predstavnika, znači da je ipak ono tko putuje na nagradu najbolji indikator. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 13 sij 2014, 16:56

The Scarface napisao:
doro napisao:

:haha:

Dobro pa tebe niko ne pita,čuj on bi samo uzeo Švabe iz Reala. :D

Stari smrad SAF se uopće nije pojavio, zna da neće dobiti nagradu pa mu se nije dalo družiti sa Švabama.

Kaže pajdo iz FIFE da je poredak 15.11. bio isti kao i 29.11. nakon produženja roka te se dotakao onog sranja s krivim glasanjem te je rekao da imaju papir s potpisom igrača i poretkom za koga je glasao te da to nadgleda neka organizacija.

da tebe budu sigurno pitali :roll: ...hebo te messi i cigići...šalu na stranu i objektivno ostali nisu zaslužili da budu tu....alves,ramos :lol: ...opčenito barca koja je cjelu lp šugava....kristinu samo da ga jebemo uopće nebi kandidiral :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 13 sij 2014, 16:59

The Scarface napisao:Ipak je Marca pisala gluposti te Bundesliga ima još manje predstavnika, znači da je ipak ono tko putuje na nagradu najbolji indikator. ;)

je mjerilo za tu kvazi-manifestaciju je indkator-glupost(snoboština) na m3 :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara