Speedy napisao:Doro, zivota ti, nauci se postati na forumu, maloprije sam ti zbrisao dva od tri posta u istoj temi koja si napiso u razmaku od jedne minute.

TiLe napisao:Alves, Ramos, Xavi... daj nemoj me zajebavat![]()
Ovo je lakrdija.
S kolikom razlikom trebaš pobjediti Barcu da imaš više predstavnika od njih?

The Scarface napisao:Ipak je Marca pisala gluposti te Bundesliga ima još manje predstavnika, znači da je ipak ono tko putuje na nagradu najbolji indikator.
Miki napisao:The Scarface napisao:Ipak je Marca pisala gluposti te Bundesliga ima još manje predstavnika, znači da je ipak ono tko putuje na nagradu najbolji indikator.
Riberi, Nojer, Lam i Švajni. To je to iz Bajerna u najboljem timu, je li tako?

The Scarface napisao:Miki napisao:The Scarface napisao:Ipak je Marca pisala gluposti te Bundesliga ima još manje predstavnika, znači da je ipak ono tko putuje na nagradu najbolji indikator.
Riberi, Nojer, Lam i Švajni. To je to iz Bajerna u najboljem timu, je li tako?
Bez Schweinija.
Neuer,Lahm i Ribery su tamo i to se slaže sa onom slikom što je CHF postao.

Miki napisao:Strašno, života mi. Ja zaista ne mogu da vjerujem da se takve stvari dešavaju. Tim koji je imao 5 osvojenih titula u protekloj sezoni će imati samo 3 igrača u "najboljem" sastavu svijeta!? FIFA mafija!
Objasnite mi ko bira najbolji tim svijeta, a ko najboljeg igrača za Zlatnu loptu?

TiLe napisao:Ovo je trebalo jednostavno ignorirati i pustiti Real i Barcu da uživaju u ceremoniji koja se očito zbog njih i održava.
Šteta propuštenog treninga na pripremama.

panda napisao:Pripreme su završene još jučer

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju