Napušta li Toni Bayern?

Arhivirane teme...

Toni ostaje ili ide?

Toni ostaje do kraja sezone?
3
18%
Toni se prodaje na zimu?
14
82%
Toni se POSUĐUJE na zimu?
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 17

Re: Napušta li Toni Bayern?

PostPostao/la bavarac » 08 lis 2009, 10:36

Dva stajališta.....

dakle razum i srce.....

razum....Gomez je mastno plaćen mora igrat...Klose je švabo koji ide na SP 2010...mora igrat.....Olić je trkač-drgač koji ostavlja srce na terenu....Muller je mladac koja je možebitna budućnost Bayerna.....Toni je klasa koja je u godinama....žabar je i za elf je bolje da on ne ide na SP-2010.... :D

srce.....Toni je klasa ,čovjek koji će uvijek zabit od 38 golova za Bayern 60% njih je zabio za vodstvo od 1-0.....to dovoljno govori koliko je "gadan " napadač za čuvat.....on je životinja koja je u stnju odvući oba stopera na sebe i opet primit loptu i ogradit ju.....može zabizt iz ničeg i ima jebenu asistenciju .....

zaključak....

Gledajući kvalitete svih naših napadača...dolazim do zaključka....najbolji je Toni od svih njih ali neigra jer ga gaal ne gotivi.....ne uklapa se u taktiku 4-3-3 (istina :( )---a opet nakon njega Gmez je taj koji bi trebao bit drugi najbolji...ali i on je pretrom za 4-3-3 taktiku....glupan Gaal.... :lol: :lol: :lol: ...i onda dolazimo do 3napadačke opcije a to je miro Klose koji je odličan za tu taktiku...iako je nikad nije igrao u 10godišnjoj karijeri.....ali nije u top formi za nju.....

suma sumarum....želim normalnog trenera koji će igrat normalnom taktikom 4-4-2 i koji će vratit u startnih 11 Tonija , rotirat švabe dok ne pronađu idealnu i optimalnu formu...jer van forme kad su svi onda moj glas ide Toniju....on i takv zna zabit gol ili dva..... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 10:39

Mi da pričamo o kiflama i žemljama ti bi nekak uspio odvuć razgovor na to da LvG treba igrat 4-4-2! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 08 lis 2009, 10:45

anton 1983 napisao:Mi da pričamo o kiflama i žemljama ti bi nekak uspio odvuć razgovor na to da LvG treba igrat 4-4-2! :mrgreen:

gubiš se Tonac.... :mrgreen: ....ne bi trebao Gaal igrat 4-4-2 već Bayern s drugim trenerom.... 8-)

recimo to vak.....imao je priliku u barceloni nekaj pokazat....nije uspio....sretno je uzeo prvenstvo 1999. šikanirao tada Rivalda koji mu je na kraju i donio naslov....pun kur. niskozemaca imao u ekipi šrto mu katalonci to i dan danas zamjeraju kad se tamo pojavi.....i da za njegovog mandata je Figo prešao u Real....pametnom dosta.... :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 10:47

Pardon, krivo sam se izrazil:

Mi da pričamo o kiflama i žemljama ti bi nekak uspio odvuć razgovor na to da Bayern treba igrat 4-4-2! :lol:

A to znači da LvG mora dobit otkaz!

Al ajmo špričat o naslovu teme, još malo....

Več ja imam novu slasTnu masTnu na vidiku! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 08 lis 2009, 10:56

oki-doki..... :lol: :lol: :lol:

dakle vako.....dok je gaal u Bayernu ja sam u strahu da će nam Toni otić iz kluba iako je najomiljeniji igrač navijača Bayerna..... 8-) ....a šanse za to su svakim danom sve veće i veće i nezadovoljstvo talijana je sve veće i veće... a samim tim i mržnja prema treneru.....recimo to vak...kad bi toni startao i zabio dopelpack u narednoj tekmi nebi sigurno skočio u zagrljaj niskozemcu :D već bi poljubio grb i okrenuo se navijačima.... 8-)

i još nešto....ja sam ziher da smo mi imali u svakoj dosadašnjoj tekmi Tonija u tekimi barem 15min (kad je bio zdrav)...da bi naš bodovni konto bio kudikamo veći.... 8-)

i što je najbitnije u cijeloj situaciji....mi jega nemamo kome prodat....da zaradimo....a izgubiz ćemo puno više njeovim odlaskom osim novca kojije uložen u njega.....

bundesliga 56 tekmi 38 golova...mislim jedan je imao sličan učinak u prve dvije sezone (Roy Makaay ) ,pa gdje je sad.... :cry:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 10:59

bavarac napisao:kad bi toni startao i zabio dopelpack u narednoj tekmi nebi sigurno skočio u zagrljaj niskozemcu :D :D već bi poljubio grb i okrenuo se navijačima.... 8-)

Daj si zamislite da on ipak skoči na nizozemca!!!! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 08 lis 2009, 11:00

Makaay još uvijek trpa u Feyenoordu. Njemgov učinak u ligi je fantastičan 66 (37).
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la bavarac » 08 lis 2009, 11:12

anton 1983 napisao:
bavarac napisao:kad bi toni startao i zabio dopelpack u narednoj tekmi nebi sigurno skočio u zagrljaj niskozemcu :D :D već bi poljubio grb i okrenuo se navijačima.... 8-)

Daj si zamislite da on ipak skoči na nizozemca!!!! :lol:

nebuš taj scenario gledao...prije će toni otić kod njega i gurnut mu kopačku pod nos da mu uglanca.... :lol: :lol: :lol:

@ Murta....

Znam i zato sam i napisao.....igra lik odlično ,ali igra u feyenordu koji nije ni u prvih 5 u niskozemskoj...nema ga nigdje na telkaču ((euroliga)..nitko nezna za njega ,a lik je bio i ostao trpač.... :cry:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 11:18

bavarac napisao:
nebuš taj scenario gledao...prije će toni otić kod njega i gurnut mu kopačku pod nos da mu uglanca.... :lol: :lol: :lol:

Ne zbog toga, jer da Toni skoči na njega brijem da bi ga satro!!!! :lol:

Al bojim se da taj film nemo gledali! Da Toni i zaigra opet će ga uništit ta jebena rotacija...Ako gledamo kaj je dobro za Bayern ja mislim da Toni MORA napustit klub :cry:

Al čak niti u tu tvrdnju nisam siguran - jebe me taj Gomez u 3 PM jer nikak Tonia i Gomeza nemrem stavit da igraju skupa!!! :evil: Da bar neko smisli takttiku kao da ta dva stroja igraju skuppa....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 08 lis 2009, 11:30

anton 1983 napisao:
bavarac napisao:

Ne zbog toga, jer da Toni skoči na njega brijem da bi ga satro!!!! :lol:

Al bojim se da taj film nemo gledali! Da Toni i zaigra opet će ga uništit ta jebena rotacija...Ako gledamo kaj je dobro za Bayern ja mislim da Toni MORA napustit klub :cry:

Al čak niti u tu tvrdnju nisam siguran - jebe me taj Gomez u 3 PM jer nikak Tonia i Gomeza nemrem stavit da igraju skupa!!! :evil: Da bar neko smisli takttiku kao da ta dva stroja igraju skuppa....

kak bi rekli naši starci...poslje je..nema kajanja.... 8-) ...dakle ako siplaio Gomeza 30 milki onda mora igrat svaku tekmu...a ne sjedit na klupi za jokere.... :lol: :lol: :lol: ...i drugo.....ako je toni najbolji napadač (najefikasniji) onda mora igrat bez obzira na pritisak njemačkih medija i pun kur. švabskih napadača....tko je Elbera izbacio iz prvih 11....Jancker,Zickler...mislim ono..... 8-)

a što se tiče taktike....nemoš ni znati ako ne probaš igrat s njima.... :roll:

jedino što ne valja u toj taktici što će obojica ići na jednu loptu u 16m....sudarat će se....
:lol: :lol: :lol: ..ali ipak...mene muči druga stvar....jel Klose odigrao najbolje partije svoje ili je pred njim nova mladost u Bayernu..... :?...za Tonija sam ziher da nije rekao zadnjuriječ na nogomenoj karti...halo....Barca i Milan ga traže.... :roll:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 11:37

bavarac napisao:kak bi rekli naši starci...poslje je..nema kajanja.... 8-) ...dakle ako siplaio Gomeza 30 milki onda mora igrat svaku tekmu...a ne sjedit na klupi za jokere.... :lol: :lol: :lol::

SLAŽEM se, odlučili smo se za Gomeza i ŠLUS!!!!

bavarac napisao: ...i drugo.....ako je toni najbolji napadač (najefikasniji) onda mora igrat bez obzira na pritisak njemačkih medija i pun kur. švabskih napadača....tko je Elbera izbacio iz prvih 11....Jancker,Zickler...mislim ono..... 8-)

E ovo si jebeno reko, izgleda da se događa ista situacija kao i onda sa Elberom i Makaayem - nekompatibilni napadači...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 11:58

E sad je LvG pod pritiskom - nema izbora!!!!

Hitzfeld rät van Gaal: Stell' Toni auf!

:lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 08 lis 2009, 12:12

anton 1983 napisao:E sad je LvG pod pritiskom - nema izbora!!!!

Hitzfeld rät van Gaal: Stell' Toni auf!

:lol:

kaj je to povedal švicarac koji se zgubil zadnjih par godina :?: :!: :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 12:14

Rekel mu je da dene Tonija da igra! :mrgreen:

neosporiva je činjenica da je toni kvaliteta, sam je pitanje "dal on nama treba" uz sve ove ostale!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 09 lis 2009, 09:32

Luca Toni razmišlja o povratku u Italiju

Slika

Toniju trenutačno u Bayernu ne cvatu ruže. Nikako da se vrati u prvu momčad, a izgleda da trener Bayerna Louis van Gaal na njega niti ne računa. Zbog tog razloga Toni razmišlja o opciji da napusti Bayern. "Moj prvi izbor je Italija", izjavio je Toni. "U Bayernu proživljavam jednu jako tešku fazu, u sljedećih nekoliko mjeseci vidjet ću kako će se stvari razvijati, te ću donijeti odluku što točno napraviti. Povratak u Italiju bio bi moj prvi izbor, ako odlučim da napustim klub", izjavio je Toni.

Tonija najviše brine nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Ako neće igrati izbornik talijanske nogometne reprezentacije, Lippi, biti će najvjerojatnije prisiljen da ga ne pozove u reprezentaciju za taj turnir koji bi ujedno Toniju mogao biti zadnji veliki turnir na kojem će nastupiti za reprezentaciju Italije. "Prošle godine nisam bio u stanju da pružim najbolje partije za Italiju kako sam htio, no sada se bolje osjećam i želio bih iskoristiti novu priliku da ponovo zaradim mjesto u momčadi "Azzura"", izjavio je Toni.

Toni ne žali za svojim vremenom koje je proveo u Njemačkoj. "Moje iskustvo u Njemačkoj bilo je pozitivno. U dvije godine provedene ovdje zabio sam 60 golova." objašnjava Toni i dodaje: "Bilo bi lijepo, sada se vratiti u Italiju. Svjetsko prvenstvo u JAR-u je zadnje veliko natjecanje na kojem ću moči sudjelovati. Već sam osvojio jedno Svjetsko prvenstvo i htio bih to ponoviti."

Nakon ovakvih izjava sigurno se može zaključiti da će Toni zgrabiti priliku u zimskom prelaznom roku ako neki klub iz Italije bude za njega zainteresiran. Trenutačno se najviše nagađa da bi Milan mogao biti taj klub, ali ne treba isključiti klubove poput Napolija, Genove i Sampdorie kojima bi ovakav napadač više nego dobro došao.

Neki mediji su već objavili da Toni razmišlja o prelasku u Napoli. Ovo su neke od njegovih izjava:

"Napoli je veliki klub sa super navijačima, Ouagliarella i Lavezzi su dva jako dobra napadača. Ne bi imao ništa protiv da zaigram sa njima, dapače smatram da bi bili jako dobar napadački trio."
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva