Rukomet

Sve i svašta...

Re: Rukomet

PostPostao/la Murta » 24 sij 2014, 23:57

PATETIČNO I PRETJERANO: Je li to bio najgori prijenos u karijeri Drage Ćosića?

Slažem se 100% s ovim člankom, bilo je odvratno slušati Ćosića, a posebno bih istaknuo ovaj dio:
Ugledni sportski komentatori moraju znati da svojim komentarima utječu na ljude koji ih slušaju. Svojim komentarima Drago Ćosić potencira najveći problem prosječnog hrvatskog građanina: potiče životnu filozofiju koja kaže da su uvijek drugi krivi, da ne odlučujemo sami o svojoj sudbini, da je život jedna velika nepravda protiv koje je nemoguće boriti se i nema smisla truditi se i išta pokušavati. I to je štetno. Vrijeme je da prestane s tim…
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la panda » 24 sij 2014, 23:59

sad znamo zašto ga doro ne voli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ali da je danas fakat imao katastrofalno komentiranje, imao je, čekam samo trenutak kad će netko pokrenuti vražju peticiju protiv njega kao što su švabi sad protiv Lanza pokrenuli :roll: :roll:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la CroCHEF » 25 sij 2014, 00:01

Moramo priznat da Cosic zna usrat zesce i zato ljudi vecinom krenu srati sudac sudac bla bla.
Npr. nepoznavanjem pravila, pasivnih napada...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 25 sij 2014, 00:04

Istina, Drago je stvarno pretjerao večeras. Nekako ga zadnjih godina to previše uhvatilo, jebiga... Previše u nogometu jedu govna od 2009. do danas, a još u rukometu se svašta uvijek radi i redukcijom komentatora od pojave MAX TV-a je skoro sve palo na njega. :lol:

No suci su morali bolje, mi kao i uvijek. Sad barem Balića nema da jeftino gubi lopte pred protivničkim 9-ercom.

Ne postoji recept za finale pod Golužom, jebiga. S njime uvijek bronca ispada vrh, a kroz neka polufinala je djelovalo kako se može do kraja.

I to si isto s Červarom pogodio. Nije to samo kod ovog izbornika, već i prethodnog. Kako određene stvari ispraviti ili poboljšati, ne znam... Nisam u tom sportu nadležan.

Znam jedino kako se lopte ne smiju olako gubiti, puno promašivati i imati golamana koji jako malo brani na utakmici.

Kod mene svaki put na Facebooku nastane bura oko rukometa, uvijek su svi drugi krivi ali nikad mi. Tu se samo držim onih koji uvijek naprave šalu od svega. Sve je to meni jasno kad je i meni puls nekoć znao kucati puno jače, a nervozni znoj curiti. :)

Bit će bolje već jednom. Ipak se svake godine igra prvenstvo. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 25 sij 2014, 00:17

Jedna stvar - da su sudili loše i u korist domaćina jesu. Al to je tak uvijek kad si domaćin. Ko je nam kriv kaj 2009. kad smo mi bili domaćini nismo osvojili uz naklon sudaca?

Druga stvar, krivac je jedan - Goluža. Jednog veličanstvenog i nikad boljeg Horvata drži na klupi i dozira ga, s druge strane igra van forme Čupić, i Čupić je igrač odluke danas. Da smo otišli početkom drugog pol na +5 kak smo i trebali, nikakvi suci, arena, navijači i pička mile materine nas ne zaustaviše. Pa nama su zadnjih 10 godina otkako nismo prvi nigdje stalno suci krivi, uz čudo Božje, nikad nas nisu pogurali.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 25 sij 2014, 00:21

Lennon napisao:Pa nama su zadnjih 10 godina otkako nismo prvi nigdje stalno suci krivi, uz čudo Božje, nikad nas nisu pogurali.

Jesu tek u Sloveniji, Srbiji i ajde ovo nešto malo večeras. U svim ostalim natjecanjima jedno veliko NE.

Neka razmisle što i kako, svake godine je natjecanje pa sad je li mogu nešto više napraviti eventualno promjenom stožera, vraćanjem nekih starih igrača i sl.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 25 sij 2014, 00:31

jel katar osvaja iduce godine?
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 25 sij 2014, 00:40

Jebote kolko dječjih komentara na faceu tipa - glupi žuti švabi, nacistička govna i bla bla bla. Koja djeca... :roll:

E baš sam nedavno razmišljao dal da isključim daj dječinski face, al ovo je kap koja je prelila čašu. Neda mi se sve brisat i neću se nikom zamjerat, samo ću obrisat svoj profil.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 25 sij 2014, 10:54

Iako moram priznati da sam navijao za Dance, vama svaka čast. Svako veliko takmičenje budete u prva 4 potpuno zasluženo. Imate veliki kontinuitet dobrih rezultata, samo je pitanje zbog čega toliko dugo nema zlata. Ne bih sve svalio na Golužu. Jedino što mi sa njegove strane nije jasno je izostavljanje Balića sa spiska reprezentativaca.Čupić se u ključnim trenucima ispromašivao, a kasnije i Kopljar. Mislim da je najveći problem ta neka psihička nestabilnost kada dođu najvažnije utakmice. Kao da imate neki kompleks od tih polufinala, pa redovno gubite. Mislim da najviše treba poraditi na psihi igrača, a što se tiče igračkog kvaliteta tu ste za finale apsolutno.
Zadnja izmjena: Miki; 25 sij 2014, 12:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 25 sij 2014, 10:59

Ja ipak mislim da je stvar u Goluži, jer uvijek smo negdje u vrhu rukometa, a nikad nismo otišli dokraja. Nadalje, uz Golužu tu je i rukometni Mamić koji upravlja repkom ko Mamić Dinamom. Pa kaj misliš zakaj Balić i Lacković ne igraju?

Spomenuo si Čupića, pa nije dečko kriv kaj nije u formi i kaj igra, to je ipak do trenera koji ga drži. A imamo jednog briljantnog Horvata.

Nadalje nije cijela krivnja u upravi i Goluži, dio "krivnje" kaj nismo zlatni snose i igrači, al lakše je jednog trenera zamijenit nek 15 igrača, zar ne?
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 25 sij 2014, 11:06

Lennon napisao:Ja ipak mislim da je stvar u Goluži, jer uvijek smo negdje u vrhu rukometa, a nikad nismo otišli dokraja. Nadalje, uz Golužu tu je i rukometni Mamić koji upravlja repkom ko Mamić Dinamom. Pa kaj misliš zakaj Balić i Lacković ne igraju?

Spomenuo si Čupića, pa nije dečko kriv kaj nije u formi i kaj igra, to je ipak do trenera koji ga drži. A imamo jednog briljantnog Horvata.

Nadalje nije cijela krivnja u upravi i Goluži, dio "krivnje" kaj nismo zlatni snose i igrači, al lakše je jednog trenera zamijenit nek 15 igrača, zar ne?

Koji je razlog što ste zamijenili Červara? Lik vam je donio svjetsko i olimpijsko zlato, ako se dobro sjećam? Sigurno je da i Goluža ima prostora za napredak kao trener, ali ne bih baš sve na njega svalio. Zar je potrebna neka forma da bi se pogodio sedmerac ili zicer? :roll:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 25 sij 2014, 11:09

Pa nije potrebna forma, al kako objasniti da čovjek (Horvat) ima na prvenstvu 100% pogođenih sedmeraca, i najviši postotak golova, i igra briljantno, i izbornik njega drži na klupi i igra jedan Čupić koji nije na razini od prije 2-3 godine i on bude "igrač utakmice". Kak to objasnit?

Ma Lino je bil legenda, al opet nije nekima očito pasao. :roll:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 25 sij 2014, 11:15

Lennon napisao:Pa nije potrebna forma, al kako objasniti da čovjek (Horvat) ima na prvenstvu 100% pogođenih sedmeraca, i najviši postotak golova, i igra briljantno, i izbornik njega drži na klupi i igra jedan Čupić koji nije na razini od prije 2-3 godine i on bude "igrač utakmice". Kak to objasnit?

Ma Lino je bil legenda, al opet nije nekima očito pasao. :roll:

To već stvarno ne znam. Bolje si upućen od mene u dešavanja u vašem rukometnom savezu i reprezentaciji. Ne pratim toliko rukomet, osim kad su ova prvenstva, pa ti govorim kao laik. Imate odličan potencijal, samo ga trebate iskoristiti na pravi način. Na psihi se posebno treba poraditi. ;)
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 25 sij 2014, 12:07

Horvat je u onim trenucima dobio neki udarac i nije mogao izaći na teren. :mig:

Bar smo konst. što se tiče osvajanja brončanih medalja, idemo njem. trendom bronca zlatnog sjaja. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 25 sij 2014, 12:12

The Scarface napisao:Horvat je u onim trenucima dobio neki udarac i nije mogao izaći na teren. :mig:
:D

Da, zato je Čupko i jučer pucal otpočetka sedmerce i otpočetka igral...
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara